Random

C´est Noël

Tein helppoja pieniä jouluaskarteluja. Tähän tarvitset vain kauniin lasiesineen ja mm. Granitista löytyvän valkoisen tussin jolla voi kirjoittaa lasiin. Idean löysin jo viime talvena Pinterestistä ja nyt se pääsi toteutukseen. Lasikuvut ovat minun akilleen kantapääni muutaman muun asian lisäksi (tiedättehän, rusetit, tähdet, piparkakkureunaiset asiat…), joten niitä meiltä löytyy muutamakin. Tämä tussi lähtee onneksi vesipesussa pois, joten mitään lopullista uhrausta ei astiastosta tarvitse tehdä. Kesällä saaressa nimikointikynä oli näppärä, kun tiskit tiskataan käsin ja toivomus olisi tietenkin, ettei jokaista vesilasillista varten tarvitse ottaa uutta lasia. Nimikoin lasit tällaisella tussilla.

Herkät kranssikuviot ja kauniit ranskankieliset toivotukset sopivat minun sielunmaisemalleni. Mitä sinä laittaisit?

I made these very easy Christmassy glass domes with a white pencil that draws on glass (and washes off with water when Christmas is over). I found the idea on Pinterest last Christmas but better late than never, right? My heart beats for these frail wreaths and lovely French lingo. What would you put on yours? The little ones are for the girls (and us) to find on Christmas breakfast. I will put something delicious underneath…

Joyeux Noël,

Lattemamma

p.s. If you would like to have a look, here you will find my Christmas mood board on Pinterest.

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.