Jan
29

J´aime la crème glacée

by Sofia   -   in Good things for kids

Rakastan raitoja. Reippaat raidat paidoissa, mekoissa, hameissa… no missä vaan tuovat mielestäni asuun kivaa sporttisuutta. Pukeudun itsekin mielelläni raitaan, mutta aivan erityisen söpöltä se näyttää pienten tyttöjen ja poikien yllä. Raitapaita ja valkoiset shortisit voisivat olla yksi lemppari kesäasuni lapselle (tai itselleni). Näin talvella ne yhdistetään legginseihin tai vaikkapa farkkuihin. Näissä farkuissa on pienet “timantit” vyölenksuissa joten jopa Hattara suostuu pukemaan ne päälleen. Moni varmasti myös muistaa aikuisten viime (vai toissa?) vuoden suosikki collegepaidan, Zoe Karssenin Creme de la creme kollarin. Näiden paitojen teksti leikittelee mielestäni hauskasti tuolla idealla. Ja kun kerroin Hattaralle mitä paidassa lukee, hän vastasi iloisesti ” No mutta, mehän raaaakastetaan jätskiä!”. No niinhän se on, kesää odotellessa. Tai ensi viikkoa, meillä pidetään nimittäin pian pienet jäätelökekkerit…

Tässä siis viikon arkiasut.

I like my ice-cream with a cherry on the top!

I´m a huge stripes fan! In my opinion they look good on everyone, men, women, girls, boys even babies ( well I think anything looks good on babies, they are just so darn cute…). They make an outfit look classic yet sporty. There´s something about a person wearing stripes that says they don´t take themselves too seriously. I especially like these soft cotton shirts that say ” I love ice-cream”, as it is so true, my girls do love their ice-cream. These will be perfect during summertime, especially with white shorts I think, but they are very cute with jeans too. Even our pink loving, only skirts wearing 4 yr old liked this outfit ( to my complete surprise).

Have a great day!

Erinomaista päivää!

Lattemamma

Paidat ja kirsikkapinnit Seed Heritage, farkut Ralph Lauren

5 COMMENTS
|
11,379 VIEWS
|
Partager sur Facebook
5 comments on “ J´aime la crème glacée „
Suvi, on January 29, 2014

Oi,ompa ihanat paidat ja Seed Heritage on itselleni uusi merkki,täytyypä tutustua!

Sofia, on January 30, 2014

Kiitos Suvi! Merkki on Australialainen ja heillä on myös Hong Kongissa liike josta näitä on meille hankittu. On mun mielestä tosi saman tyyppinen kuin J. Crew jenkeissä, siellä on samoin myös myynnissä oman merkin vaatteiden lisäksi erilaisia tavaroita ja leluja muilta kivoilta heidän tyyliinsä sopivilta merkeiltä kuten edellä mainitussakin.

Ansku, on January 29, 2014

Voi kuinka kiva asukokonaisuus! Tuohan menisi aikuisellakin :)Täällä leivottu munkkeja ja donitseja reseptisi mukaan, työkaverit saavat jälleen kerran herkkuja kahvin kera 😉

Sofia, on January 30, 2014

Kiitos Ansku ja hei kävis mullekin! Tänään olis sitten ensi viikon kahvipöytään niiiin hyvä kakkuohje, että sun on pakko kokeilla jos tykkäät kookoksesta!

Ansku, on January 30, 2014

Resepti on jo napattu talteen 😉

Leave a comment
name
email
url
message