Apr
18

Friday´s thought

by Sofia   -   in Random

How I always wanted to be, even as a kid. And remember this as well; ” Compliment people, magnify their strengths, not their weaknesses.” . Oh and this too; ” Take care of your thoughts when you are alone and take care of your words when you are in public.” It´s such great advice as not only should we think what we say about things, other people and circumstances, but we should always remember to try not to poison our own well being with mean thoughts about others, jealousy or so. It will only make us feel worse. Try being kind and saying nice things about others, thinking of the positive side and don´t concentrate on the things that annoy you and make you feel sad and lousy. And if everything else fails remember there is always ice-cream. Because…

Just so you know! Next week I´m back to regular posts. Have a great weekend!

Eikö olisikin hienoa jos voisimme olla se henkilö jonka seurassa muut tuntevat itsensä tärkeiksi? Hyvää viikonloppua, sinä olet tärkeä! Ensi viikolla palaan taas lomalta.

Lattemamma

Nallevohvelit ja kolmen kaveruksen mustikka-kardemumma-, sekä valkosuklaa-vadelmajäätelöä. Ja tietysti pari mansikkaa. En tiedä olisiko maailma synkkä paikka ilman jätskiä, mutta tiedän, että ihan tavallinen päivä voi olla paljon aurinkoisempi nallejätskitötterön kera. Se on kuulkaas elämän fakta.

8 COMMENTS
|
9,016 VIEWS
|
Partager sur Facebook
8 comments on “ Friday´s thought „
Katja, on April 18, 2014

Ihania postauksia ollut koko viikon. Onko tuo kukkakuvioinen kangas Libertyn? Kävin eilen nimittäin siellä , aivan ihania kankaita! Liberty oli mahtava paikka ja miehen saattoi jättää parkkiin viereiseen pubiin.Kiitos suosituksista , kaikki ovat olleet todella käymisen arvoisia. Terkkuja Lontoosta ja ihanaa lomaa teidän perheelle 🙂

Sofia, on April 22, 2014

Kiitos Katja!! Kangas on Libertyn ja ihana kuulla, että reissu on ollut onnistunut! <3

Susannaf, on April 18, 2014

Kauniita sanoja koko viikon ajan! Positiivisella ajattelulla elämä on paljon aurinkoisempaa niin itsellä kuin muilla ja sen kun aina vain muistaisi.
Kolmen kaverin mustikka-kardemumma jätski on ihan parasta. Täytyykin taas muistaa ostaa sitä

Sofia, on April 22, 2014

Susannaf, kiitos! Ja tuo on yksi lempparijädeistäni, se on vaan niin hyvää!

Liina, on April 18, 2014

Tämä ajatelma on niin totta ja itse haluan olla tällainen henkilö ja opettaa omat lapsetkin käyttäytymään niin. Se on vain niin vaikeaa välillä. Ihminen kun on pohjimmiltaan joskus hyvinkin itsekäs. Onneksi iloisella luonteella, positiivisella asenteella sekä kiitollisella sydämellä pääsee jo pitkälle – unohtamatta ystävällisyyttä ja kohteliaita käytöstapoja muita kohtaan. Sellaisen ihmisen lähellä on muilla hyvä olla. Muistetaan kohdella muita niin kuin haluaisimme itsekin tulla kohdelluksi. Hyvää Pääsiäistä!

Sofia, on April 22, 2014

Ihana ihana kommentti Liina! Olet niin oikeassa!

Minna, on April 20, 2014

Tämä on juuri syy miksi pidän blogistasi (: .. Kiitos taas osuvista ja kauniista sanoistasi.
Rauhallista pääsiäistä*

Sofia, on April 22, 2014

Kiitos Minna <3

Leave a comment
name
email
url
message