Aug
26

This week´s outfits

by Sofia   -   in Good things for kids

Viime viikolla pohdin millaiset asut mielestäni ovat kivoja päiväkodissa ja sain teiltä todella paljon hyviä kommentteja, kiitos niistä jokaisesta ( yritän vastata viimeaikojen kommentteihin piakkoin!). Meillä ei todellakaan aina pukeuduta hillittyihin väreihin vaikka niitä ehkä täällä blogissa enemmän onkin näkynyt. Todellisuudessa mielestäni lapset näyttävät oikein suloisilta raikkaissa väreissä. Omille tytöillemme sopii erityisen hyvin keltainen ja punainen sekä sinisen eri sävyt. Värikkäiden yhdistelmien lisäksi itse pukisin niin mieluusti tytöt reippaaseen tasaraitaan tai valkoisiin t-paitoihin ja farkkuihin. Voin ihan rehellisesti sanoa, että tämä ei meillä ole se aamulla riemunkiljahduksia herättävä asukokonaisuus. Erona huomaan myös sen, että jos olemme lähdössä perheen kesken saareen niin lähes mukisematta päälle menee mitä tahansa, mutta vanhemmalle on paljon tarkempaa mitä laittaa päälleen päiväkotiin. Sillä tuntuu olevan merkitystä mitä ystävillä on päällä jo näinkin pienenä. Onhan se toki kamalaa jos muut ovat tyllihameissa ja itse on puettuna “pojaksi” ( hänen omin sanoin). Vai onko? Mitä mieltä olette tästä?  Tästä suuresta dilemmasta huolimatta, nämä olisivat mielestäni oikein kauniit asut tytöille reippaan poninhännän tai ranskanletin kanssa…

These simple outfits of jeans and cotton jumpers might be a bit more to my liking than the girls but I love these kinds of outfits on the girls with simple french plaids or ponytails. Do your girls like to wear jeans. Bubble Gum does not really care so much and normally wears what is laid out for her in the morning but Cotton Candy is adamant these kinds of clothes are for boys. She does like these jeans though as they have little rhinestones on the belt loops but definitely combined with a more girly top. And the stripy jumper is just fine with leggings or a skirt.

Tällaisia suuria ja tärkeitä lastenvaatepohdintoja tänään. Toivon sinulle oikein ihanaa päivää! Minä ainakin aloitan oman aamuni isolla kuumalla lattella ja taidanpa sytyttää pari kynttilääkin luomaan vähän lämpöistä kontrastia ikkunan takana leijuvalle kauniin siniharmaalle sävylle.

Lattemamma

p.s. This outfit would be cute with a trench coat and some white high tops. The jeans are both from RL kids, the jumper with a bow is from Jacadi and the stripy one a classic from Petit Bateau. Cotton Candy´s trench coat is from Brook Brothers ( it´s still a little too big for her) and her high tops are from Gap.

 

 

6 COMMENTS
|
9,843 VIEWS
|
Partager sur Facebook
6 comments on “ This week´s outfits „
Pikku hiiri, on August 26, 2014

Kivoja asuja! Tykkään itse tosi paljon tummansinisestä & valkoisesta (raidoista!) joten värit onneksi kelpaavat sekä tyttärelleni että pojilleni. Koko perhe voi aina välillä samistella. Blogistani löytyy kuvia tyttäreni tämä talven päiväkotimekoista 🙂
Tyllihameet & mekot ovat lemppareita ♡

Sofia, on August 28, 2014

Kiitos Pikku Hiiri! Ihana Prinsessa Hiirulainen teillä onkin!!!

Tuplamamma, on August 26, 2014

Tykkään, tykkään kovasti! Mutta ymmärrän myös pikkutyttöjä hyvin. Pojat sen sijaan pistävät mielellään päälle farkut ja raitapaidat. Superkaunis tuo rusettineule!

Sofia, on August 28, 2014

Kiitos Tuplamamma. Neule osui käteen Jacadin alessa ja se sopi päivettyneelle purkalle täydellisesti. Ostin reilun koon koska oli juuri ihana käännetyin hihoin ja valkoisten sortsien kanssa. Ensi keväänä sitten sellaisena kombona. Koko on siis 6 v. ja Purkka vasta kohta 3 ;). Mahtuu tovin ( ja mahtuisi siskollekin, muuta ei taida olla mieluinen).

Täti Ruskea, on August 26, 2014

Hyvältä näyttää! Meidän isompien poikien ollessa pieniä, käytettiin paljon raitapaitoja, silloin pääasiassa Marimekkoa ja muutamaa muuta merkkiä. Jossain vaiheessa Marimekon laatu heikkeni ja samalla raitarakkauteni alkoi lopahtaa. Vasta viimeisen vuoden sisään olen hiljalleen innostunut raidoista uudelleen ja erityisesti niiden merihenkisyys, sini- ja punavalkoraitaisuus kiehtovat. Erityisesti kahdelle meidän pojista sopii hyvin punainen ja itsekin pitävät siitä.

Sofia, on August 28, 2014

Täti Ruskea, itsekin pidän ehkä nimenomaan merihenkisestä raidasta enemmän kuin ns. retroraidasta. Jos niillä nyt jotain eroa voi olla. Mutta tiedän siis hyvin mitä tarkoitat!

Leave a comment
name
email
url
message