Nov
2

Only for happy people

by Sofia   -   in Random

Nappasin kuvan nuorimmaisen neuletakista kun silittelin sitä pesun jälkeen. Neuletakki on periytynyt siskolta ja ollut kovassa käytössä, mutta vasta nyt huomasin hauskan tekstin pesuohjelapussa.

Niinkuin esittelytekstissäni jo totesinkin ajattelin tästä blogista tehdä iloisen ja onnellisen pysähdyspaikan. Jätetään kurjat ajatukset muualle ja haaveillaan aina välillä jostain kauniista, suloisesta ja pehmeästä.

Toivottavasti kaikki kuitenkin muistavat ettei kenenkään elämä ole oikeasti kokoajan vaaleanpunaista unelmaa. Ei ole olemassakaan ainoastaan onnellisia ihmisiä.

Ja vaikka ulkoasunkin värisävyt ovat vaaleanpunaiset, yritän löytää myös pojille kivoja juttuja lasten tavaroiden ja vaatteiden tarjonnasta.

Olen myös innokas harrastelijaleipuri ja kokkailen ystäville ja perheelle usein ruokaa. Minulle ruoka on tapa osoittaa rakkauttani tärkeille ihmisille. Jaan tänne sitten ne onnistuneet reseptit ohjeineen.

Rakkain harrastuksistani tällä hetkellä on silti  juhlien suunnittelu ja järjestäminen. Täällä ollaan varmasti usein siis juhlatunnelmissa kepeiden ilmapallojen alla!

Lattemamma

2 COMMENTS
|
8,277 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Only for happy people „
LaMaman, on November 11, 2012

You can use Liam for your boy’s experiments 🙂

Sofia, on November 11, 2012

I shall! 🙂

Leave a comment
name
email
url
message