Mar
19

Hyvää viikonloppua

by Sofia   -   in Featured  Interior design

Toivottavasti sinulla on hyvä viikko takana! Tämä viikko oli selkeästi parempi kuin edellinen. Sain hyviä, huojentavia uutisia ja tein myös päätöksen henkilökohtaisella tasolla. En enää aio pyydellä anteeksi ihmisiltä asioita joista minun ei oikeastaan ole mitään syytä anteeksi pyytääkään. Huomaan tekeväni sitä vain jotta kenelläkään ei olisi paha mieli, mutta lopputuloksena sitten itselläni on. Eihän siinä ole tietenkään mitään järkeä. Moni muukin miellyttäjäluonne varmaan samaistuu tähän ajatukseen. Anteeksi pyytäminen silloin kuin siihen on aihetta on erinomainen taito, mutta turhasta pahoittelu on juurikin sitä, ihan turhaa.

Onnen aiheita tälle viikolle ovat keltaiset leikkonarsissit jotka löysin ruokakaupasta. Ne ovat kevään klassikot ja rakastan niitä vaikka en muuten niin keltaisesta välitäkään. Miten ne piristävätkään vaaleata keittiötäni valkoisessa posliini kannussa. Oi ihanuus! Ulkona paistaa muutenkin perjantain kunniaksi aurinko. Täällä pyykkikone vielä vähän hurisee, mutta kohta sekin saa hiljentyä viikonlopun viettoon. Leivoin viime viikonloppuna key lime piirakan mieheni syntymäpäivän kunniaksi ja siitä tuli niin hyvää, että teen tänään uuden ihan vain saadakseni kuvattua sen blogiin ja teille reseptin. Toivottavasti se nyt onnistuu uudestaa yhtä hyvin.

DSC_0749 (1)

DSC_0784

DSC_0746 (1)

DSC_0748 (1)

DSC_0755 (1)

DSC_0759 (1)

DSC_0771 (1)

DSC_0773 (1)

DSC_0776 (1)

Toivottelen sinulle näiden kotikuvien myötä ihanaa viikonloppua!

Lattemamma

3 COMMENTS
|
8,839 VIEWS
|
Partager sur Facebook
3 comments on “ Hyvää viikonloppua „
Ilona, on March 19, 2021

Mukava kuulla, että viikko oli edellistä parempi! Teit viisaan päätöksen, tunnistan itsessäkin tuon miellyttäjäluonteen. Teidän keittiötilat on kyllä tosi kauniit, kiitos kun jaat niistäkin kuvia! Rentouttavaa viikonloppua!

Sofia, on April 6, 2021

Kiitos Ilona! <3

Katja, on June 21, 2021

Kirjoitit hienosti: “Anteeksi pyytäminen silloin kuin siihen on aihetta on erinomainen taito, mutta turhasta pahoittelu on juurikin sitä, ihan turhaa.” Juuri näin, naulan kantaan. Yritänpä muistaa tämän, miellyttäjäluonne kun minäkin mitä suurimmassa määrin kun olen. Niin kaunis keittiö ja tuo pantry (en keksi suomenkielestä sille sanaa). Ja ihania astioita, kaunis kattaus tekee arjestakin juhlaa 🙂

Leave a comment
name
email
url
message