Nov
7

Hope this makes your flight a little sweeter

by Sofia   -   in DIY projects

Vaikka meidän lomamme onkin nyt lomailtu on monilla lomat vielä edessä. Niinpä palaan vielä hetkeksi matkustustunnelmiin kivan idean kanssa.

Joskus aikaa sitten kun aloin lueskella blogeja, tämä juttu jäi mieleeni ja päätin toteuttaa sen sopivan tilaisuuden tullessa eteen. Lentomatka kahden alle kolmevuotiaan kanssa oli juuri sellainen tilaisuus.

Vaikka lennot sujuivatkin hyvin, on kiva aina varautua pahimpaan. Kaikkien vanhempien mielessä on varmasti lennolle lähtiessä ensimmäisenä, etteivät omat lapset vaan häiriköisi muiden matkustajien lentorauhaa. Niinpä printtasin valmiit etiketit cake events blogista, pakkasin hieman makeisia kauniisti ja jaoimme ne lennolla vieressämme ja edessä- &  takanamme istuville matkustajille. Etiketeissä lukee ” They may be good, they may be badwe`re sorry if they make you mad! Hope this makes your flight a little sweeter.” Ja toden totta, luulen, että vaikka tytöt olisivatkin kiukutelleet lennolla niin olisimme saaneet silti hymyjä osaksemme. Ainakin kanssamatkustajat tiesivät, että olimme ajatelleet heitä. Maailmahan ei itkevään lapseen tai kiukunpurkauksiin lentokoneessa kaadu, mutta jos ne kiukunpurkaukset on pehmennetty jollakin makealla, tai miksei vaikka korvatulpilla, niin kaikkien lentorauha on taattu. Tai ainakin lattemamman mielenrauha.

 

Löydät täältä tulostukseen tarvittavat tiedostot. Saatavilla on versiot tyttöjen-, poikien- ja useamman lapsen vanhemmille. Sitten vaan leikkaamaan. Itse pakkasin mini marenkeja läpinäkyviin pusseihin sekä suloisiin pieniin rasioihin ja käytin masking teippiä kiinnittämiseen.

Lattemamma

p.s. klikkaamalla kollaasikuvaa se avautuu uudessa ikkunassa, kun klikkaat sitä uudestaan näet kuvat hieman isompana

 

10 COMMENTS
|
7,125 VIEWS
|
Partager sur Facebook
10 comments on “ Hope this makes your flight a little sweeter „
Conchi, on November 7, 2012

I found it a very nice idea.
I will have it into account for our Christmas flights 🙂

Christina, on November 7, 2012

Loistava idea!!

joku, on November 7, 2012

Mä olen elänyt siinä uskossa, ettei lentokoneeseen saa viedä mitään omia eväitä… 🙂

Lode, on November 7, 2012

Moikka!
Ihana idea…ja olisin heti sitä käyttänyt kun meillä meinaa nyt perjantaina lähtö Thaimaahan ja 11 tunnin lento pikkuisen 6 kuukautisen vintiömme kanssa 🙂
En saanut ladattua sitä, ainakaan ilmaiseksi, vaan tarjosi liittymistä johonkin “Scribd” sivustolle ja siihen piti maksaa liittyäkseen 🙁
Olisiko sinulla Lattemamma tähän neuvoja?

Sofia, on November 7, 2012

Moi Lode!
Olipas kurja juttu. Mieheni printtasi minulle tiedoston töissä ja en tajunnutkaan katsoa, että tuo oli maksullinen (kun siinä luki isolla, että ilmainen 🙂 ). Tulevaisuudessa katson, että linkistä pääsee suoraan pdf tiedostoon tai mainitsen sitten sen mahdollisesta maksullisuudesta. Mutta voisihan tuollaisen lapun vaikka kirjoittaa kauniisti käsinkin. Oikein hyvää matkaa ja tsemppiä pitkälle lennolle pikkuisen kanssa!

Debby, on November 8, 2012

Moikka Sofia.Onneksi olkoon uudelle blogille!!Odotin etta tama aukeaisi.Saithan kaikki kakkutarvikset ehjina perille?
Tama idea on tosi mahtava ja niin natisti tehty,joskaan mulla ei pienia lapsia enaa ,mutta aina hyva saada ideoita.
Toivottavsti teilla oli taalla ihana loma.Terkkuja perheelle!
Debby(Benita)

Sofia, on November 8, 2012

Debby,

Kakkujutut tuli onneksi kaikki ehjänä perille, kiitos shopping oppaalle! Ja terveiset menee eteenpäin. Mites synttäri cupcaket onnistui?

Debby, on November 8, 2012

Juhlat on vasta lauantai iltana .Mulla ei ole sun e-mailia muuten voisn lahettaa kuvan .

Lode, on December 13, 2012

Moi!
Sain “tilattua” sieltä sellaisen muutaman päivän kokeilun veloituksetta ja sain tulostettua tuon etiketin! 🙂
Kanssamatkustajat oli tosi ilosia ja positiivisesti yllättyneitä. Tuli hyvä mieli!
Kiitos Sofia ihanasta blogista ja huippukivasta ideasta, jonka pääsi ite toteuttamaan 🙂

Sofia, on December 16, 2012

Kiva, että sait ne printattua! Ja, tosi kiva, että kokeilit… meilläkin kanssamatkustajat koki sen tosi positiivisena juttuna (Amerikklaiset isoäidit vaan huokaili 😀 )

Leave a comment
name
email
url
message