DIY projects,  Party planning

Herra Cupcake

Siltä varalta, että innostuit eilisistä viiksijuhlista, kehittelin helpon ohjeen miten voit itse koristella kuppikakkuja viiksekkäiksi herroiksi. Nämä viiksiniekat voisivat sopia myös vaikkapa polttarineitoselle tai miksi ei voisi kutsua kavereita Sunnuntai-iltana katsomaan Hecule Poirot`a ja tarjoilla kulhollisen popcornia viiksitikulla koristeltuna.

Monsieur Cupcake

Painoin leimasimella viikset vähän paksummalle paperille, leikkasin ja liimasin katkaistuun paperiseen mehupilliin. Valmis.

Jos sinulla ei satu olemaan viiksileimasinta (löysin omani viime kesänä Mokosta) olisivat viikset mielestäni yhtä hienot ihan vapaalla kädellä piirrettynä tai vaikkapa huovasta leikattuna.

Paperisen mehupillin ja paperisen Cupcake-vuoan ostin Pulu shopista. Viikset voi toki tökätä vaikka valmiina ostettuun donitsiin tai jäätelöannokseen. Ja pillin sijaan voisi käyttää myös jätskitikkua tai katkaistua puista grillitikkua. Huomaat varmaan, että tämä on helppouden lisäksi myös monipuolinen ohje!

Lattemamma

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.