Nov
14

Lelukauppa Tingeling

by Sofia   -   in Random

Pimenevässä iltapäivässä Tingeling lelukaupan lempeää valoa hohtava ikkuna ja siinä jo komeileva joulukuusi kutsuivat minut sisään lämpimään. Ihana uusi löytö, noin kuukausi sitten avattu lelukauppa sijaitsee Helsingin keskustassa Yrjönkadulla. Valikoimassa on vanhanaikaisia kunnon puuleluja, pelejä, nukkeja ja paljon muuta. Tuotteet ovat suurelta osin ekologisia. Voit lukea lisää valikoimasta Tingelingin omilta nettisivuilta.

Valmiiksi sopivasti halatun näköinen luomu-apina, vanhanaikaisia pelejä ja puuleluja joissa esille on jätetty maalaamatontakin pintaa jotta pienikin voisi kokea miltä oikea puu tuntuu ja näyttää.

Joko olette katselleet adventtikalentereita? Meille voisi kotiutua tämä vanhanajan lelukauppa.

Kuopus, neiti Purkka, oli mamman kuvaillessa löytänyt houkuttelevan jättipalapelin.

Onko joululahjalistalla puutöistä innostuneita?

Voisikohan esikoinen aloittaa kutomisharrastuksen muutaman vuoden kuluttua? ( Mummi pääsisi vähemmällä jos tässä taloudessa asuisi joku jolla pysyy neula ja lanka käsissä). Joulupukille terveisiä, että kauppaleikkejä täällä leikitään jo!

Peltirasiaan voisi pakata vaikka lasten omat joulukoristeet odottamaan seuraavaa vuotta tai ihania joululeivonnaisia lahjaksi ystävälle.

Jos et pääse asioimaan pääkaupunkiseudulle, ( tai shoppailet mieluummin virtuaalisesti omalta sohvalta villasukat jalassa ja teekuppi kädessä kun ulkona sataa räntää) mutta haaveilet kunnon leluista lapsille, myös Leikkikaupassa ja Ombrellinossa on hyvä valikoima kauniita lasten leluja, mm. paljon puisia herkkuja, polkuautoja, leikkikauppoja ja leikkikeittiöitä.

Suosittelen kuitenkin ehdottomasti käymään Tingelingissä paikanpäällä jos käyt Helsingissä, liikkeessä oli ihana vanhanajan lelukaupan tunnelma ja ystävällinen palvelu. Tingelingin löydät osoitteesta Yrjönkatu 34, Helsinki 00100.

Aion jatkossa esitellä teille myös muita ihania liikkeitä, kahviloita ja lapsiystävällisiä paikkoja teemalla “Lattemamman Helsinki”. Jos sinulla on joku ehdoton suosikkiliike tms. jossa aina käyt Helsingissä ollessasi saa mielellään vinkata kommentit osioon, käyn ehdottomasti tutustumassa jos ei ole jo ennalta tuttu.

Nyt vaan Joulupukille kirjettä kirjoittamaan. Vai onkohan vielä kuitenkin hieman aikaista…

Lattemamma

p.s. Olisin lapsena pökertynyt onnesta puisessa leikkikaupassa tai -keittiössä puisten leikkiherkkujen keskellä,  Leikkikaupan löydät täältä . Ombrellinosta löytyy myös kaikkea muuta kivaa ja hyödyllistä lapsille! Nettikaupan lisäksi heidän liikkeensä palvelee Pohjois-Esplanadilla.

8 COMMENTS
|
22,846 VIEWS
|
Partager sur Facebook
8 comments on “ Lelukauppa Tingeling „
Conchi, on November 14, 2012

I love that shop. I discovered the day they opened and it is my list of magical places in Helsinki

Sofia, on November 14, 2012

Conchi, magical is a good word to describe it! Have a great day! Lattemamma

Susanna, on November 14, 2012

Samaa puotia olen useasti jo ihastellut mutta vasta ikkunan takaa.
Nyt sinne on ihan pakko mennä ja sisään asti:)

Sofia, on November 14, 2012

🙂

Tea, on November 14, 2012

Onko kauppa Lastenhuone sinulle jo tuttu? Liike sijaitsee Espoossa ja on myös nettikauppa.Tarjoaa kaikkea mahdollista kivaa lastenhuoneen sisustukseen mm. tapetteja ja kankaita, huonekaluja sekä kaikkea pientä ja käytännöllistä.
Tingeling oli uusi tuttavuus minulle, täytyykin käydä joku kerta 🙂

Sofia, on November 14, 2012

Moi Tea,
Kiitos vinkistä! Lastenhuone onkin ennestään tuttu. Ollaan joskus hankittu sieltä esikoiselle Mamas & Papasin Moses Basket, pinnasänky, Baby sitteri ja leikkimatto… ainakin ;).

Tuplamamma, on November 14, 2012

Ostin kuopukselle Moses Basketin juuri Lastenhuoneesta. Ihan loistava ja kaunis ensisänky! Esikoiselle 5 vuotta sitten se piti tilata Jenkeistä…

Paola, on November 15, 2012

Kiitos Sofia!
Blogisi on ihana ja ihailen leipomistaitojasi.

Leave a comment
name
email
url
message