Random

Lelukauppa Tingeling

Pimenevässä iltapäivässä Tingeling lelukaupan lempeää valoa hohtava ikkuna ja siinä jo komeileva joulukuusi kutsuivat minut sisään lämpimään. Ihana uusi löytö, noin kuukausi sitten avattu lelukauppa sijaitsee Helsingin keskustassa Yrjönkadulla. Valikoimassa on vanhanaikaisia kunnon puuleluja, pelejä, nukkeja ja paljon muuta. Tuotteet ovat suurelta osin ekologisia. Voit lukea lisää valikoimasta Tingelingin omilta nettisivuilta.

Valmiiksi sopivasti halatun näköinen luomu-apina, vanhanaikaisia pelejä ja puuleluja joissa esille on jätetty maalaamatontakin pintaa jotta pienikin voisi kokea miltä oikea puu tuntuu ja näyttää.
Joko olette katselleet adventtikalentereita? Meille voisi kotiutua tämä vanhanajan lelukauppa.

Kuopus, neiti Purkka, oli mamman kuvaillessa löytänyt houkuttelevan jättipalapelin.
Onko joululahjalistalla puutöistä innostuneita?
Voisikohan esikoinen aloittaa kutomisharrastuksen muutaman vuoden kuluttua? ( Mummi pääsisi vähemmällä jos tässä taloudessa asuisi joku jolla pysyy neula ja lanka käsissä). Joulupukille terveisiä, että kauppaleikkejä täällä leikitään jo!
Peltirasiaan voisi pakata vaikka lasten omat joulukoristeet odottamaan seuraavaa vuotta tai ihania joululeivonnaisia lahjaksi ystävälle.
Jos et pääse asioimaan pääkaupunkiseudulle, ( tai shoppailet mieluummin virtuaalisesti omalta sohvalta villasukat jalassa ja teekuppi kädessä kun ulkona sataa räntää) mutta haaveilet kunnon leluista lapsille, myös Leikkikaupassa ja Ombrellinossa on hyvä valikoima kauniita lasten leluja, mm. paljon puisia herkkuja, polkuautoja, leikkikauppoja ja leikkikeittiöitä.

Suosittelen kuitenkin ehdottomasti käymään Tingelingissä paikanpäällä jos käyt Helsingissä, liikkeessä oli ihana vanhanajan lelukaupan tunnelma ja ystävällinen palvelu. Tingelingin löydät osoitteesta Yrjönkatu 34, Helsinki 00100.

Aion jatkossa esitellä teille myös muita ihania liikkeitä, kahviloita ja lapsiystävällisiä paikkoja teemalla “Lattemamman Helsinki”. Jos sinulla on joku ehdoton suosikkiliike tms. jossa aina käyt Helsingissä ollessasi saa mielellään vinkata kommentit osioon, käyn ehdottomasti tutustumassa jos ei ole jo ennalta tuttu.

Nyt vaan Joulupukille kirjettä kirjoittamaan. Vai onkohan vielä kuitenkin hieman aikaista…

Lattemamma

p.s. Olisin lapsena pökertynyt onnesta puisessa leikkikaupassa tai -keittiössä puisten leikkiherkkujen keskellä,  Leikkikaupan löydät täältä . Ombrellinosta löytyy myös kaikkea muuta kivaa ja hyödyllistä lapsille! Nettikaupan lisäksi heidän liikkeensä palvelee Pohjois-Esplanadilla.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.