Dec
20

Joulupakettikortit

by Sofia   -   in DIY projects

Minulle lahjojen paketointi on lähes yhtä tärkeää kuin itse lahjan hankinta. Paperit, nauhat ja kortit mietin tarkkaan ja lahjoja pitää tietenkin pakata kynttilöiden valossa, glögiä juoden ja rauhallisia joululauluja kuunnellen kun kaikki ovat jo menneet nukkumaan. Mitä lähempänä itse joulua, sen parempi.

Monet ovat varmasti jo joululahjat pakanneet ja pakettikortit on hankittu. Mutta meille viimeiseen asti odotteleville tai muuten vaan mattimyöhäisille, tässä olisi muutama kaunis pakettikortti jonka voi printata ilmaiseksi netistä.

Näihin Amy Mossin suunnittelemiin kortteihin voi kirjoittaa pienen vihjeen paketin sisällöstä tai muuten vaan sopivan jouluntoivotuksen. Amy Mossin blogiin Eat Drink Chic ja printattaviin kortteihin pääset tästä.

Liitutaulufontit ovat tällä hetkellä todella suosittuja. Nämä kortit olisivat tyylikkäät vaikkapa ihan valkoisissa paketeissa jotka on sidottu yksinkertaisella mustalla nauhalla. Ne on suunnitellut Mother in The Marketplace blogiin Jennifer Dempsey. Löydät kortit täältä.

 

Nämä koritit voisi printata tarra-arkille ja käyttää myös kirjekuorien sulkemiseen. Yksinkertaiset ja tyylikkäät kortit löydät täältä Design Editor blogista.

Nämä suloiset siilipakettikortit on tehty yhteistyössä Anthropologien kanssa. Siilit ja muita vaihtoehtoja löydät Creature Comforts blogista täältä.

Kaikki alkuperäiset kuvat löydät linkkien takaa. Eikö olekin upeaa, että tällaisia hienoja kortteja voi nykyään tulostaa netistä omaan käyttönsä?! Jos haluat jakaa näitä eteenpäin vaikkapa omassa blogissasi niin muistathan linkittää tiedostot suoraan alkuperäisen suunnittelija sivuilta.

Ihania  joulupaketointihetkiä,

Lattemamma

2 COMMENTS
|
9,968 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Joulupakettikortit „
Christina, on December 20, 2012

ei muuta kuin printteri laulamaan!

*riikka*, on December 21, 2012

Kiitos loistavasta vinkistä, pitääkin mennä ostamaan tarrapaperia ja alkaa tulostella, pakettikortit tuottavat joka vuosi vähän päänvaivaa!

Leave a comment
name
email
url
message