Dec
21

Pikkutyttöjen pirteä piparkakkutalo

by Sofia   -   in Cooking  DIY projects  Good things for kids  Party planning

Olimme ystäväni luona koristelemassa joulupipareita ja piparkakkutaloa muutama ilta sitten. Neiti Purkka lähinnä maisteli piparkakkua ja kun silmä vältti, imeskeli myös valmista kuorrutetta suoraan tuubista. Isommat tytöt ( kaksi kolmevuotiasta ja yksi neljävuotias) koristelivat innokkaasti valmiiksi kasattua taloa ja ystäväni leipomia herkullisia pipareita. Karkkeja ja kuorrutetta käytettiin reilulla kädellä ja herkuista tuli ihanan värikkäitä ja iloisen näköisiä. Tässä muutama kuva tyttöjen piparijuhlista.

Erilaisia nameja odotteli valmiina kipoissa pikku koristelijoita.

Ystäväni oli kasannut tytöille talot valmiiksi, jotta koristelut saatiin heti aloitettua. Kuumalla sokerilla “liimaaminen” ei olekaan ihan pikkutyttöjen hommaa ja kuivumisen odottelukaan ei malttamattomammille sovi.

Pienet kädet kiinnittivät näppärästi nameja kuorrutteella.

Piparkakkutalo sai ihanan pirteän ja iloisen koristelun.

Neiti Hattara koristelee keskittyneesti.

Neiti Purkka lähinnä herkutteli keskittyneesti…

Asianmukainen varustus on tietenkin tärkeä… kolmevuotiailta vaaleanpunaisilta neideiltä kaikki sujuu paljon paljon paremmin röyhelöhameissa.

Tytöt maistelivat mehuglögiä söpöistä jouluisista piparminttutankomukeista koristelun lomassa.

Piparkakkujen koristelujuhlat olivat tosi kiva idea ja näinkin pienillä tytöillä oli todella hauskaa. Sweetapolita blogissa tehdyt jumbo piparkakku-ukotkin voisivat olla kivat toteuttaa tällaisissa juhlissa. Ehkäpä ensi vuonna sitten…

Lattemamma

p.s. Jumbo pipariukkojen ohje täällä.

0 COMMENTS
|
9,189 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message