Dec
22

Hyvää viikonloppua!

by Sofia   -   in Random

Tulin vielä toivottelemaan hyvää viikonloppua ja mukavia viimehetken jouluvalmisteluja. Me lähdemme kohta ulkoilemaan, sitten keittelemme kuumat kaakaot ja syömme vähän joulukakkua. Huomenna olisi tarkoitus leipoa jouluaaton jälkiruoaksi perinteinen Ranskalainen jouluhalko ja aattoaamuksi teemme koko perheen voimin sahramipullia. Muutama joulutonttukin on tulossa huomenna kyläilemään joten glögi pidetään lämpimänä.

Oma suosikkikaakaoni on Mariebellen tummasta suklaasta sulatettu, veteen keitetty espressokokoinen vahva kaakao johon on sekoitettu ripaus chilijauhetta. Tytöille maistuu vanhanajan maitokaakao johon lisätään vähän sokeria. Barún kaakaossa on tummasta suklaasta tehtyjä pieniä figuriinejä jotka sulavat hiljalleen kuumassa maidossa ja loput voi lusikoida lopuksi kupin pohjalta. Kaakaoon voisi myös ripotella mini vaahtokarkkeja sulamaan tai sekoittaa sitä piparminttutangolla (tai lisätä Mariannerouhetta).

Pikkuisen kakun toin Pariisista. Suloisen pingviinikuorrutuksen alla on Englantilainen joulukakku, kuivatuista hedelmistä tehty. Tuollaiset kakut mehustuvat ja paranevat ajan myötä, eivätkä vaadi kylmäsäilytystä.

Nauttikaahan viimeisistä joulunalustunnelmista,

Lattemamma

 

0 COMMENTS
|
6,466 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message