Dec
24

Rauhallista ja tunnelmallista joulua

by Sofia   -   in Interior design

On aika hiljentyä hetkeksi nauttimaan läheisten seurasta, isäni laittamista jouluruuista, kynttilöiden tuikkeesta ja lasten vilpittömästä ilosta.

Tässä vielä muutama kuva meidän vähän aikuisemmista juhlakoristuksistamme. Emme vietä itse joulua kotosalla, mutta talvisia tunnelmia on silti mukava laittaa kotiin. Pikkuinen pöytäkuusi tuli meille oikeastaan vahingossa kun mieheni haki kuusenmyyjiltä vähän havuja tuomaan kuusentuoksua sisälle ja kasassa sattuikin olemaan juuri sopiva latva joka päätyi rautauurnaan sivupöydän päälle pikkuisten käsien ulottumattomiin. Väritykseksi valikoitui tänä vuonna tunnelmallisen tummanvihreä ja kulta, pikku kuuseen päätyi vain vähän lasi koristeita, suurin osa antiikkisia.

Valitettavasti kuvien välityksellä ei sitä lämpimän levollista tunnelmaa saa täysin välitettyä mikä asunnossamme nyt vallitsee. Olen niin onnellinen tuosta toimivasta takasta. Elävä rätisevä tuli keskellä kaupunkia, ulkona valkeaa lunta, vastapaistetun pullan tuoksu ympärillä, nyt on hyvä siirtyä joulunviettoon.

Toivotan sinulle hyvää ja levollista joulunaikaa!

Lattemamma

p.s. The Christmas song, Kenny G.

0 COMMENTS
|
11,322 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message