Dec
27

Uudenvuoden suunnitelmia

by Sofia   -   in Random

Hattaran kultaiset sisätossut Bonpoint.

Tähtipinnit, taikasauvat ja hopeiset juhlapillit My Little Day, glittersydänpinnit pari vuotta sitten Pariisista.

Olemme perinteisesti viettäneet ystäväporukkamme kanssa uutta vuotta yhdessä. Vuodesta toiseen porukka vaan kasvaa kun lapsia tulee aina muutama vuoden aikana lisää. Ajamme kaikki ystäviemme suvun tunnelmalliseen ja kauniiseen kartanoon. Puitteet ovat täydelliset juuri tällaiseen juhlaan, olemme kyllä onnekkaita. Uudenvuoden aattona dress code on aina ollut smokki joten tunnelma on juhlallinen vaikka olemmekin peltojen keskellä. Seuraavana päivänä emäntä pakkaa koriin evääksi graavilohileipiä, kuumaa juotavaa ja pullon shampanjaa. Kävelemme lumisilla pelloilla ja syömme eväitä pienen lammen rannalla. Lapsia on tänä vuonna jo kymmenen, joten tytöillä riittää kavereita ja seuraa.

Tyttöjen Party hiuspannat Bonton.

Neiti Hattaran tylli-iltapuku on ostettu Uusitähti nimisestä liikkeestä jo kolmisen vuotta sitten, liikettä ei valitettavasti enää ole… aikuisille samantyyppisiä Muotikuusta, saman yrittäjän aikuisten liikkeestä.

Ostin Pariisista lapsille (alkoholitonta) kuplivaa omenajuomaa uudenvuoden maljaa varten. Se oli mielestäni suloisen tyylikäs olematta mauton…

Olisi hauska tietää josko teillä on jotain uudenvuodenvietto perinteitä? Ostereita, hummereita ja shampanjaa? Tinanvalantaa? Tai kenties ilotulitusrakettien ammuntaa? Ehkäpä katsot joka vuosi televisiosta tulevan mustavalkoisen lyhytelokuvan Illallinen yhdelle?  Me ainakin yritämme muistaa katsoa…

Hyvää viikonloppua,

Lattemamma

 

1 COMMENTS
|
14,004 VIEWS
|
Partager sur Facebook
1 comment on “ Uudenvuoden suunnitelmia „
Lumo, on December 28, 2012

Uuden vuoden viettonne kuulostaa viehättävältä.

Illallinen yhdelle on kuulunut monen vuoden ohjelmaan.

Uuden vuoden vietämme perinteisesti ystävien kanssa heidän kesäpaikassaan aivan Helsingin lähellä, silti järven rannassa maaseudun rauhassa. Ravintoloisijaystävämme hoitavat alku- ja pääruoat, minä tuon jälkiruoan. Jonkinlainen suklaakakku varmaan tänä vuonna, täytyy etsiä sopiva resepti joululahjakirjan 300 suklaareseptin joukosta.

Leave a comment
name
email
url
message