Jan
8

Tiistain sisustusinspiraatio

by Sofia   -   in Interior design

(All photos via Pinterest, kun klikkaat sieltä kuvaa, pääset alkuperäiseen lähteeseen)

Kuten eilen mainitsin, on sisustusinspiraatio taas iskenyt. Tällä hetkellä ajankohtaiselta tuntuisi antiikkinen kristallikruunu ruokapöydän ylle, joku ihana katos neiti Hattaran sängyn ylle ja kauniin tummanruskea puu. Meidän kotonamme sisustus ja “somistus” elävät jatkuvasti vaikka perusteet ja tyylisuunta pysyvätkin samana. Vaihtuuko sinun kotonasi huonekalujen paikat usein vai nautitko pysyvyyden tunteesta? Mistä löydät inspiraatiosi sisustusjuttuihin? Pinterestin lisäksi saan sisustusinspistä lehdistä, sisustuskirjoista, kauniista blogeista ja leffoista.

Lattemamma

7 COMMENTS
|
9,288 VIEWS
|
Partager sur Facebook
7 comments on “ Tiistain sisustusinspiraatio „
Lumo, on January 8, 2013

Sisustuslehtien ostamista olen vähentänyt (silti niitä tuntuu olevan kotona joka paikassa), monta kaunista kirjaa on hyllyssä. Eniten saan nykysin inspistä blogeista ja Pinterestistä. Pinterestissä on niin helppoa koota eri ideoita omiin kansioihinsa ja palata niihin myöhemmin.

Susanna, on January 8, 2013

Ennen sisustusinspiraationlähteenä toimi pääasiassa lehdet ja kirjat mutta Pinterestin myötä niiden ostaminen on vähentynyt huomattavasti. Pinterest on ihan verraton niin sisustus kuin muidenkin ideoiden lähteenä.

Selina, on January 8, 2013

Samoin, Pintrest tässä tarkoituksessa viehättää – vielä kun siihen ehtisin paneutua kunnolla pienen vauvan hoidon ohessa…! Itse haaveilen tällä hetkellä mm. vintage-Wishbone-tuoleista keittiön pöydän ympärille…

Sofia, on January 8, 2013

Vintage Wegnerit ois varmasti tosi hienot! Ja onnea pikkuisesta vauvasta!

Nilgun, on January 8, 2013

I also love Pinterest but still can not give up my fav LivingEtc magazine. I can live any of those houses in that magazine <3<3<3

Selina, on January 9, 2013

Kiitos 🙂 Ja kiitos kivasta blogista. Kirjoitit Pariisista ennen joulua – entä olisiko sinulla jotain ostosvinkkejä New Yorkin suuntaan…?

Sofia, on January 10, 2013

Selina, en oo käyny noin neljään vuoteen Nykissä, mutta mietin vähän ja palaan sulle. Se on yksi mun ihan lempparikaupungeista!

Leave a comment
name
email
url
message