Jan
7

Maanantai söpöliinit

by Sofia   -   in Random

Isosiskon tehtävä on välillä yllättää suukolla. (Tyttöjen valkoiset bodyt Petit Bateau, Purkan farkut Gap Kids, Hattaran farkut Ralph Lauren Kids.)

Loppiaisena joulukoristeet on viety vintille odottelemaan ensivuotta ja heti tuntuu siltä, että olisi kiva taas sisustaa jotain uusiksi (kuvittelen tässä kohtaa mielessäni mr. Latten syvän huokauksen…).

Meidän viikonloppuumme kuului myös mm. sängyllä pomppimista, satukirjoja, tanssimista, serkkuja, sisaruksia ja rentoa ruokailua perheen kanssa. Oma suosikki sunnuntailounaani voisi hyvinkin olla juuri iso kulhollinen herkullista yksinkertaista pastaa, laakea lautasellinen simppeliä salaattia ja paljon puheensorinaa, jälkkäriksi riittää espresso ja pala hyvää suklaata.

Toivottavasti viikonloppusi oli rentouttava ja sait kerättyä energiaa tähän viikkoon…

Suloista alkavaa viikkoa!

Lattemamma

0 COMMENTS
|
4,510 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message