Apr
18

Babiators

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

Tämä viikko menee nyt selkeästi lasten vaatetuksen puolelle, ehkäpä ensi viikolla voitaisiin keskittyä enemmän ruokaan ja sisustamiseen. Mutta koska kevätaurinko lähestyy meitä uhkaavasti (siellä se jossain on olemassa kaikkien noiden sadepilvien takana) tarvitsimme tytöille uudet aurinkolasit.

Babiatorsit ovat olleet ilmeisen trendikkäät sen jälkeen kun niitä on nähty useammillakin julkkisten lapsilla. Ne näyttävät kivoilta, lapset pitävät niistä, eivätkä ne tunnut hajoavan ihan ensimmäisestä kolhusta. Laseja valittaessa tärkeintä on kuitenkin, että ne oikeasti suojaavat pieniä silmiä auringolta. Babiatorseissa on optikkotasoinen linssi ja 100% uv-suoja. Lisäksi ne on valmistettu bpa-vapaasta kumiseoksesta. Löysin Ombrellinosta Hattaralle pinkit (yllätys) ja kovin ovat mieluisat koska värin nimi on “Princess pink”. Prinsessan lasit kelpaavat tarkalle pikku kuluttajalle. Purkalle valikoitui “Rockstar red”. Laseja saa myös ihan mustanakin ( ja muissa väreissä), mutta tällä kertaa ajattelin, että meilläkin voisi olla vähän väriä. Laseja valmistetaan kahdessa koossa, 0-3 v ja 3-7v. Ja jos muistat rekisteröidä lasisi maahantuoja Big Small Companyn sivuilla ja säilyttää kuitin niin niillä on kaiken lisäksi 12 kk lost and found ja anti breakage takuu.

Lattemamma

Hattaran asu; takki I do, Legginsit Po.P ja mokkanilkkurit Tod´s Junior

15 COMMENTS
|
11,680 VIEWS
|
Partager sur Facebook
15 comments on “ Babiators „
Paola, on April 18, 2013

Söpöläiset! Ja kiitos!
Paola

Sofia, on April 18, 2013

Kiitos Paola! Teiltä löytyy Ombrellinosta aina vaan kaikki kivoimmat jutut <3

Eeva, on April 18, 2013

Ovat kyllä tosi makeet 🙂 Pysyvätkö hyvin lasten päässä liikkuessa ja osuuko pienet ripset linsseihin? Ja tuo takuu on kyllä aika houkutteleva!

Sofia, on April 18, 2013

Eeva, en ole huomannut, että ripset osuisivat linsseihin ja molemmilla tytöillä on keskivertoa pidemmät ripset. Charliella pysyy hyvin päässä, Nickylläkin pysyy jos hän ei niitä itse riisu. Eli mielestäni on kyllä hyvin istuva malli (edelliset valui molemmilla nenälle, mutta saattoivat kyllä olla vaan liian isot). Etsiskelen kyllä jotain sopivaa narusysteemiä kesäksi, etteivät plumpsahtaisi mereen.

Jolle, on April 18, 2013

Minkä hintasia lasit ovat?

Sofia, on April 18, 2013

Moikka Jolle! Lasit maksoivat Ombrellinossa 34,90€.

Eeva, on April 18, 2013

Ei kun ostoksille 🙂

Minna, on April 18, 2013

Kiitos mukavasta jutusta! Meillä kanssa lasit hankittiin viikonloppuna mutta rekisteröinti vielä netissä tekemättä. Vuoden ” takuu” todella hyvä asia (: .. Tulevaisuutta ajatellen; en tiedä oletko koskaan kirjoitellut lasten hiusten hoidosta mutta olisi kiva kuulla mielipiteesi aiheesta. Meidän tytöllä on myös pitkät hiukset jotka kyllä tarvitsevat hoitoa. Muuten menevät täysin ” solmuun”. Olen käyttänyt Paul Mitcell baby dont cry- shampoota & hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Onko sinulla mitään suosikkeja?

Sofia, on April 18, 2013

Minna, se rekisteröinti on super nopea ja helppo tehdä, kannattaa kyllä! Laitan tähän suoran linkin rekisteröitymissivulle niin tulee tehtyä 🙂
Meillä Purkalla käytetään vielä Mustelan vauvashampoota, hänellä on kuitenkin vielä aika lyhyt tukka ja jotenkin tosi paksu, mutta “kiiltävä”, eli ei takkuunnu kauheen helposti. Hattaralla on Planet Kidin vadelmashampoota ja hiuksiin suihkutetaan joskus Mustelan sellaista suihketta joka selvittää niitä tarvittaessa. Hattarankaan hiukset ei hirveesti takkuunnu, mutta selvästi enemmän kuin Purkalla kun pituutta on enemmän. Täytyykin kokeilla tota Paul Mitchelliä kans! Ja kiitos kivasta juttuvinkistä, ehkäpä tästä saisi hyvän jutun. Ootteko muuten kokeillu Tangle Teazer harjaa?

Citymami/Eva, on April 19, 2013

Hei!

Meillä on molemmilla Tangler Teezerit ja hyvin toimivat 🙂
http://citykidsmode.blogspot.fi/2012/04/hiusten-halkojat.html

Minna, on April 19, 2013

Kiitos vinkeistä! Kyseinen tuote on meille uusi tuttavuus. Täytyypä kokeilla. Aurinkoa arkeen!

Sofia, on April 19, 2013

Minna, ainakin Fredantorin Peilissä myydään niitä!

Minna, on April 19, 2013

Täydellistä , suuntaamme sinne sitten!

Irina, on April 21, 2013

Ensinnäkin: aivan syötävän ihana,aina hyväntuulinen ja positiivinen blogi! Maukkaita reseptejä,kauniita kuvia ja vinkkejä. Meidän lapsilla on Julbot: tytöllä 1v4kk toimivat ihan hyvin mutta 7-vuotiaalla meni heti naarmuille (äh,laittoi takin taskuun ja siellä oli hiekkaa 🙁 )
Nyt testataan siis noita arskoja 🙂 pienemmälle on muutenkin hyvä olla parit (autoon,päiväkotiin,hoitolaukkuun jemmaan).

Sofia, on April 22, 2013

Kiitos Irina! Heti alkoi viikko erinomaisesti noin kauniiden sanojen jälkeen :D.
Meillä on ollut tytöillä ne vauva Julbot ja ne kyllä pysyi hyvin päässä mutta jäi nyt Purkallekin pieneksi. Nää babiatorsit on mun mielestä aika mageen näköiset 🙂 ja tosiaan “venyy ja paukkuu”, eli ei tunnu siltä, että hajoaisivat ihan heti. Nyt viikonloppuna käytösssä huomasin kyllä, että Hattaralla noi 3-7v. kokoiset lasit pikkuisen valui nenälle kun puiistossa mentiin vauhti päällä, eli toi pienempi koko ois voinu olla vielä parempi. Mutta 7v.lle varmaan hyvät! Ja Ombrellinoon oli tullu just lisä satsikin uupuneita värejä (huomasin fb´ssä)… Aurinkoista päivää!

Leave a comment
name
email
url
message