Random

Petite princesse à Paris

Prinsessa Hattara äiteineen on saapunut takaisin kotiin. Matka oli erittäin onnistunut ja kuvia, sekä matkakuulumisia luvassa jossain vaiheessa, toivottavasti pian. Pääsimme kuin pääsimmekin kuitenkin ratsastamaan karusellihevosella, maistelemaan madeleine-leivonnaisia ja juoksemaan sydämemme kyllyydestä kauniissa puistoissa.

Jardin de Luxembourg ja Pariisin aamu. Seikkailut odottaa…

Nyt vietän kuitenkin aamupäivän halaillen ihanaa pikku Purkkaa! Iltapäiväksi luvassa sisustusaiheisia juttuja…

Lattemamma

Pysähdyimme tuoksuttelemaan ruusuja aina kun tuntui siltä. La vie en rose! 

p.s. Lattemamman luottokamera hajosi toisena matkapäivänä ennen lounasaikaa, joten kuvia lataillaan nyt erinäisistä lähteistä ja toivotaan parasta.

 

12 Comments

 • Citymami/Eva

  Oj, mikä ihana matka teillä on ollut ja niin upeaa, että sinulla on ollut mukana pieni ystäväsi 🙂 Pariisissa on kyllä niin paljon elämyksiä ja katseltavaa jo pienellekin.

  Eva

  • Sofia

   Citymami/Eva, Pariisissa oli tosiaan kyllä mukava matkata noin pienenkin seuralaisen kanssa. On se vaan ihana paikka, vaikka vettä satoikin melkein koko ajan…

 • Minna

  Hei,matkanne on varmasti ollut onnistunut! Miten ihanat polvisukat Hattaralla on. Olen yrittänyt metsästää kys sukkia jo jonkin aikaa ja ei oota- tulee jokapuolella keskustassa. Osaatko sanoa jonkun liikkeen ( myös nettikauppa ok) josta varmasti niitä saa? Turhaudun jo etsimisestä..

  • Sofia

   Minna, nuo Hattaran polvisukat ovat Jacadin viime talven mallistosta. Suloisia polvisukkia myy Helsingissä Socks Kruunuhaassa. Klik. Ja muistaakseni myös Du Pareil au Meme Kampissa. Klik. Socksista olen ainakin ostanut söpöjä polvareita joissa on satiini rusetit takana. Taisi siellä olla muunlaisiakin. Toivottavasti löytyy…

 • Niina

  Oi mitä ihania tunnelmia kuvissa! Innolla odotan matkakuulumisia, meillä on sama kohde tiedossa parin viikon päästä ja edellisestä kerrasta Pariisissa on kulunut jo aivan liian pitkä aika.

  • Sofia

   Niina, kirjoitin muuten mielestäni sulle vastauksenkin ja olen ehkäpä kadottanut sen jonnekin! Kiitos ja ihanaa reissua teille pian! Ensi viikolla vielä niitä ruokavinkkkejä jos ehtivät ennen teidän matkaanne…

 • Linda

  Kiitos ihanasta blogista -luen päivittäin! Tunnelmallisia kuvia Pariisista, odotan innolla lisää matkakuvia!
  Olisin kysynyt mikä mekko neiti Hattaralla on päällä alemmassa kuvassa, vaaleanpuna-valkoraita?

  • Sofia

   Moikka Linda ja kiitos, ihanaa kun luet! Mekko on Jacadin tämän kesän mallistoa klik (voin ujuttaa matkareportaasiin paremman kuvan siitä neidin päällä :)).

 • Ansku

  Pieni matkalainen näyttää kovin nauttivan Pariisista 🙂 Teillä on varmasti ollut ihana matka, innolla odotan matkakuulumisia minäkin!

Leave a Reply

Your email address will not be published.