May
20

Petite princesse à Paris

by Sofia   -   in Random

Prinsessa Hattara äiteineen on saapunut takaisin kotiin. Matka oli erittäin onnistunut ja kuvia, sekä matkakuulumisia luvassa jossain vaiheessa, toivottavasti pian. Pääsimme kuin pääsimmekin kuitenkin ratsastamaan karusellihevosella, maistelemaan madeleine-leivonnaisia ja juoksemaan sydämemme kyllyydestä kauniissa puistoissa.

Jardin de Luxembourg ja Pariisin aamu. Seikkailut odottaa…

Nyt vietän kuitenkin aamupäivän halaillen ihanaa pikku Purkkaa! Iltapäiväksi luvassa sisustusaiheisia juttuja…

Lattemamma

Pysähdyimme tuoksuttelemaan ruusuja aina kun tuntui siltä. La vie en rose! 

p.s. Lattemamman luottokamera hajosi toisena matkapäivänä ennen lounasaikaa, joten kuvia lataillaan nyt erinäisistä lähteistä ja toivotaan parasta.

 

12 COMMENTS
|
5,559 VIEWS
|
Partager sur Facebook
12 comments on “ Petite princesse à Paris „
Citymami/Eva, on May 20, 2013

Oj, mikä ihana matka teillä on ollut ja niin upeaa, että sinulla on ollut mukana pieni ystäväsi 🙂 Pariisissa on kyllä niin paljon elämyksiä ja katseltavaa jo pienellekin.

Eva

Sofia, on May 20, 2013

Citymami/Eva, Pariisissa oli tosiaan kyllä mukava matkata noin pienenkin seuralaisen kanssa. On se vaan ihana paikka, vaikka vettä satoikin melkein koko ajan…

Minna, on May 20, 2013

Hei,matkanne on varmasti ollut onnistunut! Miten ihanat polvisukat Hattaralla on. Olen yrittänyt metsästää kys sukkia jo jonkin aikaa ja ei oota- tulee jokapuolella keskustassa. Osaatko sanoa jonkun liikkeen ( myös nettikauppa ok) josta varmasti niitä saa? Turhaudun jo etsimisestä..

Sofia, on May 20, 2013

Minna, nuo Hattaran polvisukat ovat Jacadin viime talven mallistosta. Suloisia polvisukkia myy Helsingissä Socks Kruunuhaassa. Klik. Ja muistaakseni myös Du Pareil au Meme Kampissa. Klik. Socksista olen ainakin ostanut söpöjä polvareita joissa on satiini rusetit takana. Taisi siellä olla muunlaisiakin. Toivottavasti löytyy…

Minna, on May 20, 2013

Kaunis kiitos!

Sofia, on May 20, 2013

Eipä kestä Minna! 🙂

Niina, on May 20, 2013

Oi mitä ihania tunnelmia kuvissa! Innolla odotan matkakuulumisia, meillä on sama kohde tiedossa parin viikon päästä ja edellisestä kerrasta Pariisissa on kulunut jo aivan liian pitkä aika.

Sofia, on May 26, 2013

Niina, kirjoitin muuten mielestäni sulle vastauksenkin ja olen ehkäpä kadottanut sen jonnekin! Kiitos ja ihanaa reissua teille pian! Ensi viikolla vielä niitä ruokavinkkkejä jos ehtivät ennen teidän matkaanne…

Linda, on May 20, 2013

Kiitos ihanasta blogista -luen päivittäin! Tunnelmallisia kuvia Pariisista, odotan innolla lisää matkakuvia!
Olisin kysynyt mikä mekko neiti Hattaralla on päällä alemmassa kuvassa, vaaleanpuna-valkoraita?

Sofia, on May 21, 2013

Moikka Linda ja kiitos, ihanaa kun luet! Mekko on Jacadin tämän kesän mallistoa klik (voin ujuttaa matkareportaasiin paremman kuvan siitä neidin päällä :)).

Ansku, on May 21, 2013

Pieni matkalainen näyttää kovin nauttivan Pariisista 🙂 Teillä on varmasti ollut ihana matka, innolla odotan matkakuulumisia minäkin!

Sofia, on May 22, 2013

Ansku, matkalainen viihtyi kyllä hyvin! Matkakuulumisia tulossa! 🙂

Leave a comment
name
email
url
message