May
21

Viikon asu ja muutama Pariisin vinkki

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

Matkareportaasi on vielä tekeillä joten tänään vuorossa lasten viikon asut jotka löytyivät Pariisista ja muutama lastenvaatemerkin vinkki ja linkki.

Nämä ohutta puuvillaa olevat asut ovat yhdestä suloisesta suosikkiliikkeestämme Pariisista, rue du Bacilta (jossa on muuten paljon muitakin aivan ihania kauppoja, tämä katu on Pariisin “must” aina kun käyn). C de C by Cordelia Castellanen liike on pieni pitkulainen käytävä jonka molemmin puolin roikkuu vaatteita siisteissä riveissä (kuvaa ei valitettavasti ole koska kamera oli juuri hajonnut). Liike on oikeasti ehkä muutaman neliömetrin kokoinen. Sinne ei montaa asiakasta kerralla mahdu.

Mallistossa on suloisia pikkukukallisia vaatteita, simppeleitä housuja ja neuletakkeja sekä aivan ihastuttavia pikkuvauvojen vaatteita. Heillä on myös poikien vaatteita ja näitä voi tilata netistä Suomeen. Vaatteiden hinnat eivät myöskään ole taivasta hipovia. Pidän myös kovasti heidän pilvilogostaan ja ostokset tulevat söpössä pikku kangaskassissa. (Nuo kangaskassit ovat nyt jotenkin todella trendikkäitä Pariisilaisilla liikkeillä, eikä ihmekään. Mm. Bontonin ostokset tulevat tunnistettavissa tähtikuvioisissa kasseissa joita ainakin meillä on käytetty jo useamman vuoden kauppakasseina, hyvää mainostahan se liikkeelle on kun kasseja käytetään aina uudestaan…)

Jos et ole matkaamassa lähiaikoina Pariisiin, niin myös toinen pikkuinen vähän edullisemmasta päästä oleva lemppariliikkeeni Marie Puce  (mm. Rue Cherche Midi) toimittaa Suomeen. Tällä kertaa liikkeestä löytyi kivat Liberty kuvioidut rannekorut helmiäisamuleteilla ja pikkuinen korikassi kesäretkille, siinäkin Libertyn nauhaa. Heillä on myynnissä myös mm. Trousselierin leluja, Havaianaksen, Minnetonkan ja Bensimonin kenkiä sekä Libertyn kankaisia pussukoita yms.

Kolmas mainitsemisen arvoinen pikkuputiikkiketju on Numaé josta löytyi tällä kertaa mm. söpöt sinivalkoruutuiset bikinit Hattaralle. ( mm. rue Cherche Midi ja Le Bon Marche)

Rue du Bacilta löytyy myös Rose & Theo, josta saa vähän saman tyyppisiä vaatteita kuin Marie Pucesta. Sielläkin on paljon pussukoita, tyynyjä yms. Libertyn kankaista. Löysin sieltä todella söpön helmirannekorun Purkalle.

Kuvissa siis Hattara ja Purkka lämpimän kevätillan leikeissä kotipihalla C de C´n asuissa. Hattaralla on tämä mekko ja puuvillainen neuletakki. Purkalla samaa kangasta tämä toppi. Molempien kengät Superga ja Purkan shortsit Ralph Lauren.

p.s. Jos mietit kokoja, niin Purkan (1,5v.) toppi 2- vuotiaan kokoa, Hattaran (3,5 v.) mekko 6- ja neuletakki 4-vuotiaan. Meidän tytöt ovat suht pienikokoisia, joten iän mukaan mm. Hattaralle olisi mahtunut 4-vuotiaankin mekko, mutta mielestäni ovat kivat vähän reiluina (tuo 6v. mekko on selkeästi liian iso, mutta kuumina päivinä ihanan väljä). Ovat siis Ranskalaista kokoa ja Suomalaisessa mittapuussa ostaisin ainakin yhtä ikäkokoa isompaa. Hattara on nyt n.100 cm ja Purkka n. 85 cm.

6 COMMENTS
|
11,528 VIEWS
|
Partager sur Facebook
6 comments on “ Viikon asu ja muutama Pariisin vinkki „
Eeva, on May 21, 2013

Bonjour! Teillä on kyllä ollut ihana äiti-tytär -matka! Tekee hyvää antaa välillä täysi huomio vain yhdelle lapselle. Kiitos taas kaikista vinkeistä! Olen aikaisemmin tilannut C de C:n ihania talvineuleita ja nyt tilasin ekaa kertaa (Littlefashiongallery:stä) C de C:n kesämekkoja ja toppeja. Kiva kuulla, että ovat juuri niin suloisia kun kuvittelinkin!

Sofia, on May 22, 2013

Eeva, olet ihan oikeassa. Lapset nauttii jakamattomasta huomiosta tosi paljon. Niin Charlie mun kanssa kuin Nicky kotona pappan kanssa. Toivottavasti tekin tykkäätte tän kesän C de C´n jutuista. Ainakin mun mielestä oli taas ihania. Ihanaa päivää!

Ansku, on May 21, 2013

Miten suloiset pikkutytöt asuissaan <3 Oletko muuten itse tilannut Marie Pucesta netin kautta Suomeen?

Sofia, on May 22, 2013

Kiitos Ansku! En tuolta ole tilannut, mutta pitäisi toimitus onnistua hyvin kaikkialle Eurooppaan. Käytän aika vähän nettikauppoja, tykkään itse hypistellä materiaaleja ja nähdä vaatteet luonnossa. Kivaa (sade)päivää! 🙂

Ansku, on May 30, 2013

Toimi hienosti se nettikauppa! Tuotteet tulivat viikossa. Totta, luonnossa tuotteiden ja materiaalien hypistely on osa sitä ostoiloa 🙂 Nyt kun ei itse Pariisiin pääse, niin onneksi Pariisi vähänkuin pääsee tänne (netin kautta) 😉

Sofia, on June 2, 2013

Ansku, tosi hyvä tietää, kiitos! Toivottavasti oli kivoja juttuja sunkin mielestä! 🙂

Leave a comment
name
email
url
message