May
31

I do I do I do!

by Sofia   -   in Wedding ideas

Viime sunnuntaina tuli täyteen viisi vuotta siitä kun Mr. Latte kosi minua. Se sai minut ajattelemaan häitä. Jos en olisi jo naimisissa ja viettänyt kauniita, iloisia ja tunnelmallisia talvihäitä, voisivat omani näyttää tällä hetkellä tältä…

Huokaus miten ihana hääpuku. Kuva täältä. Puku täältä.

Riisit voi pakata näinkin kauniisti. Tällaiset yksityiskohdat tekevät häistä aivan erityiset. Martha Stewart weddings.

Samppanjatarjoilu ja oih mitkä kukat. Täältä.

Kuumana päivänä kesähäissä voisi olla hauska idea tarjota alkumaljan sijaan tai lisäksi samppanja”mehu”jäät. Täältä.

Tämä olisi kaunis tapa esitellä hääseurue.

Viimeistellyn hääkakun sijaan valintani olisi ehkäpä jotain vähän taiteellisempaa… Sprinkle bakes.

Tämä kuva muistuttaa omista häistämme. Koskaan ei voi mennä pieleen peilien, ilmavien kukkien ja kynttilöiden kanssa… Style Me Pretty

Oletko tämän kesän morsian? Onko sinua juuri kosittu? Se  (kihlaus) oli niin ihanaa aikaa elämässä. Ajatus siitä, että joku rakastaa sinua niin paljon, että haluaa viettää kanssasi loppuelämänsä on niin kaunis. Ja häiden suunnittelu, hääpuvun valinta, itse hääjuhla ja erityisesti päätös siitä, että jakaa jotain suurta tästä eteenpäin on aivan erityistä aikaa elämässä. Paljon paljon onnea tulevan kesän morsiammille! Ja kaikille meille muille toivotan leppoisaa viikonloppua! Huomenna ollaan taas vaaleanpunaisissa tunnelmissa.

Lattemamma

Ja jos on kerran peilejä niin niihinhän voisi samantien kirjoittaa jotakin…esimerkiksi häätanssin tärkeät sanat. Martha Stewart weddings.

 

p.s. Mikä oli “teidän kappaleenne” jota tanssitte häissänne? Jos haluat tietää meidän laulumme, se on tämä.

6 COMMENTS
|
43,291 VIEWS
|
Partager sur Facebook
6 comments on “ I do I do I do! „
Lumo, on May 31, 2013

Häävalssimme kahdeksan vuotta sitten oli Fly me to the moon. American Songbookia eli ikivihreitä soitettiin häissämme muutenkin.

Monta asiaa muuttaisin varmaan jos nyt suunnittelisin häitä, mutta kahdeksan kuukauden kihlauksen aikana, kohtuullisella budjetilla saimme suunniteltua kivat häät.

Olin kaatunut edellisenä päivänä leikatun polveni päälle, joka oli todella turvoksissa, ruokaa oli aivan liikaa, juhlissa syttyi yksi pienimuotoinen tulipalo… mutta tunnelma oli ihana.

Sofia, on June 2, 2013

Hihii, Lumo, teidän häissä on ollut aikamoinen hässäkkä :). Meilläkin oli ihana bändi saksofoneineen ja läskibassoineen soittelemassa Frank Sinatran, Dean Martinin ja muiden vanhoja klassikoita. Ystävämme myös lauloi meille Fly me to the moonin, se on fantastinen kappale!
Mekin ehdimme olla kihloissa vain seitsemän kuukautta. Ensin suunnittelimme kesähäitä seuraavalle kesälle, mutta lopulta päätimme, että talvihäät olisivat enemmän meidän juttumme. Se oli erinomainen päätös!

Ansku, on May 31, 2013

Häävalssina meillä oli vuosia, vuosia sitten “Kauneinpain, rakkainpain”, se sopi hyvin alkusyksyn maalaishäihin. Oikeastaan enemmän itselle jäi mieleen kirkossa kanttorin laulama “Enkelin rukous”, joka on vain jotenkin niin koskettava, kaunis. Se herkistää vieläkin <3 Aivan ihana kyllä tuo "teidän kappaleenne"! 🙂 Kyseiseltä laulajalta löytyy muutenkin niin paljon kauniita biisejä. Aurinkoista viikonloppua teille! 🙂 ps. Joskus olin häissä, joissa lapsille tarjottiin Pommacista tehtyjä mehujäitä, teki mieli itsekin vaihtaa alkujuoma siihen 😉

Sofia, on June 2, 2013

Ansku, Ihana idea tehdä lapsille Pommac mehujäät :). Alkusyksyn maalaishäät kuulostavat myös ihanan tunnelmallisilta!

Hilu, on May 31, 2013

Hei Sofia! Sinulla on valtavan kaunis ja tunnelmallinen blogi. Olen seurannut sitä jo hetken, mutta nyt oli kommentoitava, kun aihe kosketti. Meillä oli tänä keväänä häät ja kaikki hääaiheinen ja yhteisen elämän aloittaminen liikuttaa :). Kauniita kuvia olet postaukseen koonnut. Onneksi voin sanoa, etten muuttaisi häistäni tällä hetkellä mitään. Meillä ei ollut häätanssia, joten siihen en voi vastata. Mukavaa viikonloppua!

Sofia, on June 2, 2013

Hilu, kiitos paljon! Ja paljon onnea uudelle rouvalle ja yhteiselle elämälle valittusi kanssa! Itsekään en omista häistäni muuttaisi mitään (paitsi yhden pienen tekniset fiban ja sen, että valokuvaajalle unohdettiin kertoa, että hänellekin oli varattu ruoka joten hän eleli koko illan pastilleilla… huoh). 🙂

Leave a comment
name
email
url
message