Jun
14

Lastenhuoneessa

by Sofia   -   in Good things for kids  Interior design

Näin puolentoista vuoden jälkeen saimme vihdoinkin laitettua naulakon lastenhuoneessa seinään kiinni. Naulakko on omasta lapsuudestani, mutta se ei tainnut olla meillä koskaan käytössä. Dodon puinen pupunaulakko on mielestäni todella söpö, mutta mietin pitkään josko huoneeseen tulee liikaa vähän sitä sun tätä. Sitten päätin, että lastenhuone saa olla lastenhuone, kaiken ei tarvitse olla ihan täydellistä. Sitäpaitsi tytöt ovat todella innoissaan uudesta naulakostaan. Se laitettiin tarkoituksella sen verran matalalle, että Hattara yltää siihen jo itse jotain ripustamaan ja Purkkakin saa siitä tavaroita otettua alas. Naulakko sijoitettiin vaatekaappien päätyyn kylppärin oven viereen.

Huomatkaa pieni jalka saapumassa kuvaan, hih.

Ajatuksena oli, että siinä voisi säilyttää tyttöjen aamutakkeja. Arvatkaa vaan mitä siinä riippuu? Keijukaisen siipiä, kimaltavia pikku laukkuja ja keppihevonen!

Minun lapsuudestani on säilynyt paljonkin ihania pikku sisustusjuttuja ja aarteita. Tässä vielä muutamia kuvia vanhoista pinneistäni ja rintakoruistani.

Alempi taulu on omasta lapsuudestani, ylempi jonka sisällä kuvasin pinnit on Bonnichonista.

Tyttöjen hyllyssä on esillä muitakin lapsuudestani säilyneitä pikku esineitä.

Mitäs meinasitte tehdä viikonloppuna? Me lähdemme taas saareen. Raikas merituuli saa puolestani puhaltaa tämän viikon pois kasvoiltani ja taidan vaan liidellä kallioilla perhosta leikkien sen kummempia mietiskelemättä.  Olisi myös aika jännä tehdä pieni myrskyretki kalliolle, laittaa sadeasut päälle, sydvestit päähän, kumisaappaat jalkaan ja lähteä illan hämärässä katsomaan pauhaavaa merta. Sitten voimme istua sisällä kynttilänvalossa ja katsella kun sade piiskaa ikkunoihin ja harmaa meri vaahtoaa, kupissa kuumaa kaakaota.

Tänään ei tämän ihmeellisempiä kuulumisia. Toivottelen jälleen jokaiselle rentouttavaa viikonloppua, huomenna blogissa vaaleanpunaisia asioita työpöydältäni ja toivottavasti nähdään täällä taas ensi viikolla!

Lattemamma

4 COMMENTS
|
9,216 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Lastenhuoneessa „
Minna, on June 14, 2013

Kiitos taas mukavista viikkopostauksista! Olisi mukavaa saada myös vinkkejä matkailuun lasten ( leikki-ikä) kanssa Välimeren rannikon suunnalla. Olemme ” jämähtäneet” Ranskan Rivieralle Nizza + ( lähikaupungit) ja syys-, lokakuussa ajattelimme tehdä taas matkan. Tietenkin siellä on aina paljon uutta ja ihanaa. Minulle riittää myös tunnelman ” aistiminenkin”. Olisi mukavaa kuitenkin kuulla myös muiden kokemuksia! Laventelin tuoksuista viikonloppua.. (;

Sofia, on June 17, 2013

Minna, yritän nuuskia Ranskan rivieran tuulia ja palaan asiaan :). Hyvää alkanutta viikkoa!

Ansku, on June 14, 2013

Todellakin söpö naulakkko! Ihanaa, että olet säästänyt omia lapsuuden tavaroitasi ja nyt ne ovat sitten tytöilläsi <3 Ne muutamat esineet, jotka ovat äitini lapsuudesta jääneet perintönä minulle ovat kultaakin kalliimmat <3 Mulla on lähes kaikki omat lapsuuden tavarat, lelut, pinnit, kirjat jne jne tallella. Kun sitten joku päivä suurin unelmani (olla äiti) täyttyy, niin pääsen kaivamaan kaikki vanhat aarteeni esiin 🙂 (ja ovat pois vanhempieni varastoista tilaa viemästä 😉 ) Ihanaa viikonloppua teille saareen! ps. Aamukahvia juodessani ja blogiasi lukiessani vei tämä ihana postaus minut ajatuksissani kauas lapsuuteni muistoihin..kaikkiin ihaniin leluihini, leikkeihin, ihaniin hetkiin kun äiti letittää pitkiä hiuksiani…mikä ihana muistojen tulva tästä aamukahvihetkestä tulikaan! Kiitos sinulle Sofia ihanasta postauksestasi, joka sai päivän alkamaan hymyssä suin <3 Maanantain postausta odotellen 🙂

Sofia, on June 17, 2013

Ansku, kiitos taas ihanasta palautteesta! <3

Leave a comment
name
email
url
message