Cooking

Yummy yummy popcorn

Jos suolaisen ja makean yhdistelmä on juttusi, niin kokeile näitä popcorneja (paukkumaisseja suomeksi, mutta me emme kyllä koskaan kutsu niitä paukkumaisseiksi). Nämä popparit ovat helppo lisä vaikkapa synttäritarjoiluihin. En muista mistä silloin aikoinaan idean nappasin, mutta tein niitä kun Hattara oli ollut ensimmäistä kertaa ilman vaippaa dagiksessa. Kotona odotti pieni “pikkuhousut on pop” yllätys. Nimittäin kulhollinen näitä poppareita kyltillä varustettuna. Yllätys oli niin mieluinen, että neiti Hattara puhuu siitä edelleen. Samoin poppareilla on usein kysyntää. Nämä ovat kuitenkin harvinaista herkkua.

Candy melts popparit

paketti mikropopkornia (tai tee kattilallinen tavallista)

n.0,5-1dl candy meltsejä (riippuu kuinka makeaa haluat), eri väreillä voi vaikuttaa ulkonäköön ja makuun

strösseleitä tai pikkuruisia nameja

Valmista popcornit ja kaada kulhoon. Sulata candy melts ja sekoittele sula melts poppareihin. Ripottele päälle vielä strösseleitä tms. maun mukaan. Näihin voi tulla himo, olen varoittanut sinua.

 Lattemamma

Vanha hupsu kylttikin löytyi jemmasta.

6 Comments

  • Eva/Citymami

    Yummy! Tulee ihan mieleen Sara La F:n keittokirjan Partymix, jossa popparin päälle valutettiin siirappia 🙂 Tämä vaikuttaa paremmalta ja hei superihana tuo kyltti :)!

  • Leva

    Näyttää herkulliselta, pakko kokeilla:) Asiasta toiseen, osaatko kertoa mistä löytyisi kivoja sadeasuja, tai muita vedenpitäviä ulkovaatteita? Joko supersuloisia tytölle tai sitten merellisiä tytölle ja pojalle, mm. samantyyppisiä kun teidän tyttöjen keltainen sadetakki..

    Mukavaa kesää!

Leave a Reply

Your email address will not be published.