Oct
21

Ennen kuin syksy on ohi…

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

Syksyhän meinaa päättyä jo ennen kuin ehti alkaakaan. Vielä kuitenkin vähän aikaa ollaan välikausihaalareissa, vaikka sinne alle on jo  lisättykin villahaalarit. Meidän tytöillä on Ver De Terren haalarit, olen ollut niihin tosi tyytyväinen. Meillä oli jo Hattaran ensimmäinen puistohaalari tältä merkiltä, joten muista ei kokemuksia ole. Pidän niiden vähän pussukkamaisesta mallista joka on söpö pienillä tytöillä ja simppeleistä väreistä (pidän kyllä värikkäämmistäkin, mutta en aina niistä kuviollisimmista). Ensimmäinen haalarimme oli kauniin vaaleansininen ja väreistä ehdoton suosikkini. Vaaleanpunainen on hieman liian hailakka sävy omaan makuuni ja totuuden nimissä myönnettäköön, ettei se ole kovin sopiva syksyiseen Helsinkiin. Pesen nimittäin haalarin noin kolme kertaa viikossa. Onneksi se kestää hyvin pesua! Tummansininen on mielestäni juuri sopivan tumma ja sopii yhdisteltäväksi sekä pastellejen, että kirkkaiden sävyjen kanssa. Haalarit pitävät ilmeisen hyvin kosteutta (vaikka sadesäillä me laitammekin kurahousut aina jalkaan jokatapauksessa), eivätkä ainakaan meidän käytössämme ole kuluneet huomattavasti. Haalareissa on pehmeät pikkuruudulliset vuoret. Tiedän, että tämä merkki on melko suosittu ja Hattarallakin on samalta merkiltä myös talvihaalari. Mitä muut olette pitäneet Ver De Terrestä?

Purkan haalari Ver de Terre, pipo Elle, kintaat Hestra.

Hattaran haalari Ver de Terre, pipo ja kaulaliina Ralph Lauren, hanskat Cos.

Uhmaikä on tullut taas meillekin kylään. Hyvä puoli on se, että näemme tässä hyvin haalarin takaosan kun Purkka on heittäytynyt lehtikasaan protestoimaan. Haalarissa on neppareilla irrotettava huppu.

Peuhasimme siis aurinkoisena sunnuntaina lehtikasoissa niinkuin suunnittelimmekin. Kävimme myöhemmin myös toisessa, vähemmän jäisessä lehtikasassa, kun söimme sunnuntailounasta vanhemmillani. Siitä kuvia myöhemmin. Ihana syksy älä lopu vielä!!!

We jumped on some piles of leaves on a sunny Sunday. A lot of fun, unless you happen to be two and suddenly decide it´s not. At all. But hey, if you wait a few minutes it might be fun again. Who knows, it´s tough to be two. We really like our midseason overalls, they keep the girls dry and warm. Ours are from Ver de Terre. By the way, we already had our first snow in Helsinki over the weekend. Those frosted leaves, aren´t they just so pretty?

Have a fantastic week!

Syystunnelmia alkavaan viikkon!

Lattemamma

 

9 COMMENTS
|
11,554 VIEWS
|
Partager sur Facebook
9 comments on “ Ennen kuin syksy on ohi… „
Sissi, on October 21, 2013

Hyvännäköiset haalarit! En ole vielä käynyt edes katsomassa talvivaatteita kun en tiedä tarvitseeko täällä sellaisia:) Meidän tytöt ovat myös katselleen lehtikasoja sillä silmällä mutta täällä ainakin kaupunkisaastetta on sen verran maassa etten ole antanut hypätä sekaan. Varoittelen aina että siellä saattaa olla koirankakkaa seassa, tiedän että olen vähän tylsä mutta sitä mustaa pölyä ei saa millään lasten vaatteista pois…Mukavaa viikon alkua!

Sofia, on October 21, 2013

Sissi, onneksi Helsingissä on vielä suht saasteettomat lehtikasat 🙂 ja koirankakatkin usein kerätty pusseihin ja pois. Vielä ei ole vahinkoja sattunut kohdalle! Meillä mahtuu viime vuoden haalarit vielä tytöille niin ei travitse sitäkään onneksi miettiä. Ihanaa syksyä sinne!

Eeva, on October 21, 2013

Hei! Mekin nautimme tänään ihanasta syyspäivästä! Aurinkoiset kelit vaan jatkuu ja jatkuu!! Meillä myöskin käytössä 1v10 -vuotiaalla tuo samainen Ver de Terren välikausihaalari (ostettu Livarosa.dk). Olen ollut supertyytyväinen siihen! 4-vuotiaan VdT ‘sadeasun’ housut taas menivät puhki polvista heti ensi kerralla.. ostin toiset housut, takki on ollut hirmu hyvä. Ja talvihaalarit jo tuossa odottelevat eteisessä ensimmäisiä kunnollisia pakkasaamuja! Ihania syyspäiviä teille!

Sofia, on October 22, 2013

Voihan rähmä Eeva teidän sadehousuille :(. Käynkin kurkkaamassa tuon Livarosan, kiitos vinkistä!

Susanna, on October 21, 2013

Hei. Mä olen päätynyt Ticketin haalareihin, koska laatu hyvä ja paljon heijastimia. Niistäkin löytyy aika hyvin yksivärisiä, vaikka tähtikuosi onkin ollut esim poikani mieleen. Muistan, että noissa VdT haalareissa ei ollut heijastimia. Onko tämä muuttunut/ miten olet hoitanut tuon heijastinpuolen (jokin hyvä vinkki :)?). Disney Store kysymykseen aiemmasta postauksesta: Ostin Tuhkimo-mekon Köpiksen Disney Storesta, mutta olen aiemmin tilannut UK Disney Storesta. Toimittavat Suomeen, mutta postimaksu on aika kova, joten kannattaa tehdä kimppatilaus (jos on joku ystävä, joka myös olisi kiinnostunut). Tähkäpää asu on ihana :). Niihinhän saa nimikoinnitkin,jos haluaa!

Sofia, on October 22, 2013

Kiitos Susanna! Katsoinkin tuolta UK storesta, kiitos vinkistä. Meillä on Ticketiltä myös toinen talvihaalareista ja on ollut erinomainen! Heijastimista tuossa balettipostauksen kommentissa lisää…

Susanna, on October 21, 2013

Ja ihanat kuvat taas 🙂

Tuplamamma, on October 21, 2013

Joka kausi alkaa “täydellisen haalarin metsästys”… Minäkin päädyn usein Ticketiin, jossa tummansininen on tumma ja vaaleansininen kaunis – etenkin Susannan mainitsemassa tähtikuosissa. Joskus olen päätynyt myös Molo Kidsiin, esim. viime talvena kiva “farkkukuosi”.

Sofia, on October 22, 2013

Tuplamamma, meilläkin on Purkalla se tähtihaalari talveksi, ollut jo kaksi talvea käytössä tässä perheessä, eikä ole mennyt yhtään miksikään. Ihan huippuhyvä!

Leave a comment
name
email
url
message
« Pink