Good things for kids,  Interior design,  Shopping

Boo bunny on our wall

Joskus elämä on hyvin yksinkertaista. Näet jotain suloista, et voi vastustaa ja kappas, muutaman päivän päästä postissa odottelee pieni yllätys. Näin Belle & Boon FaceBook sivulla supersöpön jouluaiheisen seinätarran ja tilasin sen samana iltana. Tarran voi irrottaa joulun jälkeen seinästä ja ottaa taas seuraavana vuonna uudelleen käyttöön. Suloinen pieni jouluperinne  .

Lähetys tuli nopeasti, eikä maksanut kovinkaan paljon. Jos Belle & Boon tuotteet eivät jostain syystä ole sinulle vielä tuttuja niin kannattaa kurkata heidän nettisivuilleen. Mitä suloisempia juttuja sekä tytöille, että pojille. Tänään ei tämän tärkeämpää asiaa. Onneksi suloisuutta mahtuu maailmaan…

I saw this cute Belle & Boo Christmas Tree wall sticker on their FaceBook page and knew it would be perfect for the girls. It is easy to attach and peels off for later use for years to come. Such a cute decoration and I think it makes a lovely Christmas time tradition.

Have a sweet day!

Söpöä päivää,

Lattemamma

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.