Dec
17

For the little girls who love music, dolls and cooking imaginary dinners…

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

Joululahjaostosvinkkejä oli toivottu. Minun suositukseni taitavat mennä lähinnä näiden pienempien lasten mukaan.Tänä vuonna ideoita suloisille pienille tytöille ja pojille…

Corolle Madeline olisi täydellisen suloinen pikkutytölle. Vaaleanpunainen rusettipanta ilahduttaa pynttäämistä rakastavaa. Meidän mielestämme parhaat sukkahousut (ja muut sukat) löytyvät La Coquetalta. Kultaiset Petit by Sophie Schnoorin sisätossut tuovat hohtoa kerholaisen päivään.

Leikkimieliseen pianomatineaan pukeudutaan joulun alla skottiruudulliseen mekkoon, valkoiseen kauluspaitaan ja punaisiin nilkkaremmikenkiin. Vilacin leikkipianolla voi esittää joululauluja vaikkapa isovanhemmile.

Tunnen kaksi pientä tyttöä jotka yrittävät olla parhaalla mahdollisella käytöksellään, jotta pukki toisi heille ihan oman leikkikeittiön. Taitaapa KiDKraftin Prairie keittiö odotellakin jo pukin ja muorin luona jouluaattoa. Ikean suloisen pastellinsävyiset leikkiastiat sopivat hyvin hempeään keittiöön. KidKraftin puisella monitoimikoneella syntyy helposti leikkiherkut ja alimman kuvan herkulliset leivät.

Klassinen pyjama pikkupojalle sekä söpöt pienet aamutossut Trottersista ja autojen ystävälle aplikoitu tyynynpäällinen Little White Companylta.

Babar fani pukeutuu itsekin vihreisiin housuihin jotka yhdsistetään jouluna tietenkin punaisiin polvisukkiin, molemmat La Coquetasta. Babar magneetit innostavat mielikuvitusleikkeihin vaikkapa jääkaapin ovella sillä aikaa kun äiti tai isi laittaa illallista.

Merirosvon rooliasu, hieno merirosvolaiva ja merirosvoaiheinen palapeli sopisivat hyvin hurjalle pikku kapteenille.

Some Christmas gift ideas for little girls and boys. Most likely you have all your gifts wrapped up and ready to go, but in case you still need some inspiration I hope you like my ideas. ( You will find all the original photos and the products through each link. )

I wish you a happy day with a sprinkle of cinnamon on top!

Iloa, piparkakkujen tuoksua ja kanelin pölähdys päivääsi!

Lattemamma

p.s. Kaikkien kuvien alkuperäiset lähteet löydät niihin johtavien linkkien kautta! Kuvat lainattu Alex and Alexasta, La Coquetasta, Pikkujaloista, Leikkikaupasta, Ikeasta, Trottersista, The Little White Companysta ja Oxybulista.

5 COMMENTS
|
14,671 VIEWS
|
Partager sur Facebook
5 comments on “ For the little girls who love music, dolls and cooking imaginary dinners… „
Katja, on December 17, 2013

Ihania kaikki! Mä tilasin Corollen Calin Yang Doll-nimisen nuken, tässä linkki
http://www.alexandalexa.com/calin-yang-doll
On vaan juuttunut täällä Suomen päässä postiin, toivottavasti tulisi mahdollisimman pian.

Sofia, on December 20, 2013

Katja, se Yang on tosi suloinen! Ihanaa joulua!

Ansku, on December 18, 2013

Voi ihanuus, kiitos jälleen vinkistä! Tilasin kummitytölle alkuvuoden syntymäpäiviä ajatellen tuon KidKraftin puisen monitoimikoneen. Keittiö kun jo löytyy, niin toiveena on ollut jotain “keittiön erikoisuuksia”. Tuolla sivulla löytyi kyllä vaikka mitä kivaa 🙂

Tuuli, on December 19, 2013

Kivoja lahja-ja kauppavinkkejä, kiitos! Oli mukava huomata, että KiDKraftia saa myös Suomesta. Meillä on Amerikan tuliaisina tytöillä tuon merkin pastellisävyinen leikkikeittiö ja olemme olleet sen laatuun todella tyytyväisiä, se selvisi muutosta Atlantin yli erinomaisesti kasattuna.

Sofia, on December 20, 2013

Kiva tietää Tuuli, että laatu on hyvä. Meillä keittiö matkaa sitten vain autolla vanhemmiltani kotiin joten yhtä pitkää reissua ei tule kuin teidän keittiöllenne :).

Leave a comment
name
email
url
message