Oct
7

Lift the curtain…

by Sofia   -   in Interior design

... and tadaa! They are finally here. My new curtains for our bedroom and the girls room. It was about time I got round to ordering them. And boy am I happy I did. Curtains do make a space look so different. So much more put together if you will. Luckily I happen to know the best man for the job personally. We have ordered our kitchen blinds from Aletta when we moved here and our black out curtains for the bedrooms and then a little after that we orderer the living and dining room curtains. But now it was time for the bedrooms. Aletta does such a great job always from start to finish and they have the best collection of fabrics too. From helping to turn my ideas in to actual reality and knowing what I had in mind is quite an achievement but on top of that the quality and execution is always premium. I could not be happier! Today a few photos of our bedroom curtains if you are interested and later on the girls room…

Ihanaa, uudet verhot ovat vihdoin täällä! Olen niin onnellinen, verhot viimeistelevät kyllä huoneen. Tilasin nämäkin verhot Alettasta josta olemme aiemmin tilanneet pimennysverhot makuuhuoneisiin, keittiön puiset kaihtimet ja olohuoneen laskosverhot. Olen ollut kaikkiin äärettömän tyytyväinen ja nämä verhot eivät ole mikään poikkeus. Se, että onnistuu suunnittelemaan juuri sellaiset verhot kuin toivoin haaveitteni ja puheitteni sekä muutaman suuntaa antavan kuvan ( ” vähän niinkun noi, mut ei kuitenkaan…”) perusteella on jo saavutus sinänsä, mutta se, että verhot ovat juuri sitä mitä olin ajatellut mutta vielä paremmat todellisuudessa on erinomaista. Tässä siis meidän makuuhuoneen ( ja lastenhuoneen verhot sitten toinen päivä). Tiedän, että voivat olla melkoisen “muhkeat” monen makuun, mutta onneksi niiden tuleekin olla vain juuri sopivat meidän kotiimme.

Verhonupin olen ostanut Pariisista Mis en Demeure liikkeestä.

Kankaaksi valikoitui paksu puuvilla. Kangas on sama kuin eteiseen teettämämme penkin päällä olevassa istuintyynyssä. Pidän tästä värityksestä kovasti. Kermanvalkoinen ja vähän harmaaseen vivahtava vaaleansininen on lämmin ja tyylikäs.

Verho on reilun mittainen ja laskeutuu ihanasti lattiaan. 

The dinner party flowers look nice in the bedroom too.

Toivon sinulle ihanaa päivää!

Have a great day!

Lattemamma

16 COMMENTS
|
13,865 VIEWS
|
Partager sur Facebook
16 comments on “ Lift the curtain… „
Elina, on October 7, 2014

Hei Sofia, Sinun blogiasi on niin ihana lukea, koska siitä tulee niin hyvä ja levollinen mieli. Aito feelgood blogi! Aurinkoista päivää Sinulle!

Sofia, on October 7, 2014

Kiitos kauniista kommentistasi Elina! <3

Jatta, on October 7, 2014

Kauniit ja niin teille sopivat! Bueno!
Mä olen juuri tänään menossa tilaamaan meidän makuuhuoneeseen verhoja :).

Sofia, on October 12, 2014

Kiitos Jatta! Odotan kuvia teidän verhoista!

Katja, on October 7, 2014

Aah miten kauniit verhot! Ja tuo verhonuppi on täydellinen 🙂

Sofia, on October 12, 2014

Kiitos Katja! Verhonupin etsiminen oli muuten ihan oma projektinsa!

Emma, on October 7, 2014

Todella kauniit verhot! Ja ihania kuvia makuuhuoneesta muutenkin, niin kauniita!:)

Sofia, on October 12, 2014

Kiitos ihana Emma!

Katariina, on October 7, 2014

Täydelliset verhot! Todella kaunis kokonaisuus.

Sofia, on October 12, 2014

Kiitos Katariina! 🙂

Jenni, on October 7, 2014

Oi, onpa ihanat verhot.

Palkitsen itseni monesti lukemalla blogiasi. Kun olen tehnyt jonkin kirjoitus/työtehtävän koneella käyn silmäilemässä tätä hattaran kevyttä unelmaa. Kiitos näistä päivien piristyksistä!

Sofia, on October 12, 2014

Kiitos Jenni ihanasta kommentista!<3

Ansku, on October 8, 2014

Kauniit nuo verhot! Ja ihan täydelliset värit sisustukseen. Me like 🙂

Sofia, on October 12, 2014

Kiitos paljon Ansku!

Susanna, on October 10, 2014

Beautiful!

Sofia, on October 12, 2014

Kiitos Susanna!

Leave a comment
name
email
url
message