Oct
6

Värikkäitä onnen aiheita

by Sofia   -   in Random

Aloitetaan viikko taas höpsötyksillä, eli sokerisilla onnen aiheilla…

Mikäs se muukaan ihmistä niin ilostuttaisi kuin kulhollinen kauniita vanhanaikaisia makeisia. Nämä namut löytyivät Punavuoren uudesta herkkupuodista nimeltään Roobertin Herkku.

Pirtsakan väriset lastenvaatteet. Saimme Phister & Philinalta tytöille iloiset asut. En ehtinyt edes ottaa niistä kuvia kun tytöt jo repivät niitä päälleen ja ilmoittivat, että näissä mennään seuraavana päivänä dagikseen. Yhdistimme mekot ja sukkikset sadepäivänä kumisaappaisiin ja lemppari sadetakkeihin ja minun täytyy myöntää, että vaikka asut eivät ole sellaiset joita olisin tullut ostaneeksi kaupasta niin ne näyttivät hirmuisen suloisilta tytöillä ( ja saivat paljon kehuja kaikilta), olivat mukavat päällä ja mikä tärkeintä he itse pitivät niistä kovasti. Phister & Philinan laatu tuntuu myös olevan erinomainen.

Tytöille tuli tämä vakosamettinen mekko ja pitkähihainen pinkki trikoopaita, tätä vastaava mekko eri kuvalla ja nämä  hauskat sukkikset.

Muutama ihana kortti ja uusi kalenteri. Onnea on myös muiden ilahduttaminen. Ihan muuten vain. Niinpä hankin parille ystävälle kivan kortin jotka lähtevät tämän päivän postissa ilahduttamaan heitä. Eikö teistäkin ole aina niin kiva saada postia. Vanhanaikaista kunnon postia. Kalenteri taas odottaa tulevaa vuotta. Siihen on hyvä merkitä perheen menot, niin, että kaikki muistavat kuka oli menossa ja minne minäkin päivänä. Oma kalenterini vaatii toki paljon enemmän tilaa per päivä, mutta tämä on juuri sopiva yleisille menoille, kuten koska kukin on missäkin reissussa ja milloin on kenenkin synttärit.

Hattara on ollut jo pitkään kiinnostunut aakkosista. Hän toivoi jo viime jouluna aapista joulupukilta. Kun löysin tämän Elsa Beskovin värityskirjan tiesin sen olevan täydellinen hänelle, koska Hattara rakastaa myös piirtelyä ja värittämistä. Onnea on myös pienen ihmisen onni. Ja onnea on myös lukutaito ( jonka Hattara ja Purkka ja muut Suomalaiset lapset jokin päivä saavat toisin kuin kaikki maailman pienet ihmiset…).

Viikonloppu New Yorkissa oli kuin olikin sateinen, mutta aivan ihana. Kuten arvelinkin kaupunki oli pukeutunut syksyiseen asustukseensa kurpitsoineen ja Halloweenin odotusta huokuvaan tunnelmaan. Onneksi minulla on sinne pian tiedossa vähän pidempikin reissu ja seuraavalla kertaa en lähde työasioissa…

These are my little bits of happy lately. Old fashioned Candy for the foyer from a new treat shop ( I like to keep a bowl there for occasional visitors) . Very colorful clothes from Phister and Philina I received as a gift through the blog. Something I probably would not have ended up buying but that looked very cute and cheerful on the girls and that they love love loved. Plus the quality seems superb on these. A new calendar for next year. Believe it or not I have already scribbled down the first thing in there for January. And those pretty cards that are flying out with the mail to some friends today. For no reason except that it´s so nice to get some actual mail these days. And last on the list is this coloring book of alphabets ( in Swedish which is our girls second language). Cotton Candy has been very keen to learn the alphabets so I think this is perfect for her and it will keep her busy while we wait for her sisters ballet class to end on Wednesdays. Every week she comes with me to wait and colors her coloring books so this will be perfect.

New York was as buzzing as it always is. Warm but rainy and all dressed up for Halloween already with all the pumpkins and all that excitement and typical New Yorkers with their quirks and great accent that fills the streets there. I love it there every time.

Have a great week!

Mahtavaa viikkoa!

Lattemamma

4 COMMENTS
|
6,009 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Värikkäitä onnen aiheita „
Laura, on October 6, 2014

Käsinkirjoitettut kortit ja kirjeet ovat niin ihania!! <3 Anoppini lähettää molemmille lapsilleni oman kirjeen tai kortin pari kertaa kuukaudessa. He ovat niin onnessaan, kun saavat postia omalla nimellään! Korteissa/kirjeissä lukee usein jotakin siitä mitä olemme tehneet tai kohta tekemässä, joten olen säästänyt niitä ja suunnitelmissa on (ollut jo kauan!) tehdä niistä molemmille jonkinlainen päiväkirja.

Kiitos ihanasta blogista Sofia! <3 Se tekee minut aina niin iloiseksi.

Sofia, on October 7, 2014

Kiitos ihana Laura! <3 Ihana idea lähettää kirjeitä ja kortteja, meillä molemmat isovanhemmat lähettävät matkoilta tytöille aina postikortteja, nekin ilahduttavat niin paljon.

Katariina, on October 7, 2014

Käsinkirjoitetut kirjeet ja kortit ovat todellakin parhaita, mutta ikävä kyllä niitä enää harvemmin luukusta tipahtaa. Itse pidän myös kovasti kauniiden korttien valitsemisesta sekä kutsujen askartelemisesta. Eräs ystäväni on näissä mestari. Kirjeet kruunaa aina aito sinetti omin nimikirjaimin. Harvinaista herkkua, sanoisin.

Sofia, on October 8, 2014

Todella Katariina ja niin arvokasta!

Leave a comment
name
email
url
message