Oct
22

Pikkuinen leopardi

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

Hattaralla oli yksi tuliais toivomus kun olin viime kuussa käymässä Tukholmassa. Hän halusi jotain leopardikuvioista. Leopardi on jostain syystä kesän jälkeen ollut hänen suuri kiinnostuksen kohteensa ja Hattara bongaileekin kaduilta jatkuvasti tähän trendikkääseen kuvioon pukeutuneita ihmisiä ja huutelee ihastuksissaan heidän peräänsä. Suuntasin siis vaateostoksille yhteen Tukholman ihanimmista lastenvaatekaupoista By Engbergille. Omistaja Johanna työskentelee siellä itse ja on todella hurmaava tyyppi. Hänellä riittää energiaa ja iloa vaikka muille jaettavaksi. Ja siellä ne olivat, nyt Tukhomassa super trendikkäät MarMarin leopardilegginsit. Niitä näkyi kaikkien pikku fashionistojen jalassa. Sen lisäksi, että leggarit ovat tietenkin todella mageat, ovat ne aivan älyttömän pehmeää puuvillaan. Todella toivon, että voisin ostaa itselleni ihan samanlaiset. By Engbergillä on muutenkin kaikki ihanat merkit ( kuten tämä minulle uusi merkki Bonnet á Pompon, ooh!) ja paljon vaatteita myös pojille. Nettikauppa toimittaa näppärästi Suomeen ja mihin tahansa muuallekin maailmassa, mutta jos olet Tukholmassa niin suosittelen visiittiä mustavalkoraitaisin tapetein sisustettuun kauniiseen kauppaan tapaamaan Johannaa.

Toin tuliaisiksi tytöille myös leopardipinnit. Johanna pakkasi molemmille mukaan omat pikku paperipussukatkin joissa on kanniskeltu “ostoksia” nukkeleikeissä.

When I was in Stockholm to visit my friend last month I visited one of the cutest children´s stores in town called By Engberg. Charlie had requested something with leopard print on it as a souvenir and I was happy to find her the cutest and softest leopard leggings there. These are “the” leggings now and all the little Swedish fashionistas sported their own pair. I wish they came in adult sizes too as these are really the comfiest leggings I have ever seen. Charlie has worn them practically all the time ever since. If you are visiting Stockholm I highly recommend a visit as her shop is gorgeous with wide striped black and white tapestry  but mostly because the owner Johanna is such a lovely, kind and energetic person. But if you are not able to visit she has a great selection of kids brands and ships internationally. 

Tänä aamuna täällä etelässäkin oli jo sen verran kylmä, että lapsille lähti talvihaalarit mukaan päiväkotiin. Meillä ollaan tänä vuonna Racoonin haalareissa ( saimme valita todella mieluisat blogiyhteistyössä). Hattaralla on tämä haalari ja Purkalla tämä ( ovat tuolla Jeriikassa nyt -20%). Kunhan vielä Hattaralle tilaamani talvihanskat ja kengät saapuvat postissa, niin otan tämän talven asuista muutaman kuvan. Joko sinun paikkakunnallasi on kunnon talvi?

Lattemamma

p.s. Doesn´t it look lovely in the shop?

 

5 COMMENTS
|
11,322 VIEWS
|
Partager sur Facebook
5 comments on “ Pikkuinen leopardi „
Katja, on October 22, 2014

Meilläkin tyttö meni aamulla päiväkotiin Racoonin pinkissä talvihaalarissa ja ensimmäistä päivää myös talvikengissä. Meillä oli Oh Baby Londonin leopardikuvioiset legginsit viime talvena käytössä, mutta kesän aikana niistä tuli pohjepituiset. Olivat suosikkihousut, joten pitänee katsella uudet, kiitokset vinkistä. Tukholmaan ollaan menossa joulukuun alussa.

Katja, on October 22, 2014

Meidän Racoonin haalari on ostettu jo vuosi sitten Stockan hulluilta päiviltä ja on erittäin mieluinen juuri värinsä ja edessä olevan sydämen takia. Laatuunkin olen ollut tyytyväinen, on kestänyt pesua hyvin ja nyt siis jo toista talvea käytössä.
Punavuoren Peikossa oli alennuksella -40 % talvihaalareita (en muista merkkiä)ja toppatakkeja sekä Mini Rodinin vaatteita. Poikkesin siellä maanantaina, vinkiksi Helsingissä asuville.

Sofia, on November 1, 2014

Katja, joo Racoonin kevättakit vaikuttivat hyviltä ja ainakin so far myös nämä haalarit tosi ihanat!

Täti Ruskea, on October 22, 2014

Ihanan näköinen putiikki! Täytyypä kurkata myös nettikauppaan. Mä olisin halunnut täksi talveksi pikkupojille Ticketin ruskeat haalarit, mutta ylläri ylläri, Ticketiltäpä ei tullutkaan täksi talveksi ruskeaa 🙁 Vauvalle ja itselleni ostin jo kesän alesta Ticketin ruskeat topat (vauvalle haalari ja itselleni pitkä untuvatakki). Päädyin melko pikaisella päätöksellä ostamaan pikkupojille POPin mustat toppahaalarit. Laatuun luotan, vaikken väristä pitänytkään. Musta vaan ei oo meidän perheessä kenenkään suosikki. Asustein yritämme sitten vähän raikastaa väriä. Meidän kolmevuotias on pandafani ja nyt onkin hakusessa talviset pandapipot haalareihin. Kivatilta tilasin (mielestäni parhaat) talvikypärälakit kummankin lempivärissä (vihreä ja oranssi), lisäksi on POPin lippapipot. On meillä sitten toisena asuna ticketin ruskeat toppatakit, joihin voi yhdistää ruskean lisäksi vähän hempeämpää vaaleansinistä vastineeksi värikkäämmille lakeille mustan haalarin kanssa. Näinä ekoina pakkaspäivinä pojat ovat pärjänneet hyvin viime keväänä POPilta ostamissani kuorihaalareissa, joissa on irrotettava fleecevuori. Varsinaiset toppahaalarit odottavat siis vielä hetken kaapissa. Kengät tuottavatkin sitten enemmän päänvaivaa, etenkin isompien poikien kohdalla.

Sofia, on November 1, 2014

Meilläkään ei oikein faniteta mustaa, mutta viime vuonna hankittiin toppisten kaveriksi mustat housut ja hyväthän ne ovat synkissä ja loskaisissa keleissä… ainakin paremmat kuin haalean vaaleanpunainen haalari…

Leave a comment
name
email
url
message