Interior design

Drinks anyone?

Kiitos kaikille aivan ihanista kommenteistanne eilen! Huomasin, että aika moni teistä pitää blogissa erityisesti sisustusjutuista. Vaikka sisustaminen onkin ihan lempihommaani ja kotona tapahtuu jatkuvasti pieniä ja välillä vähän suurempiakin muutoksi, olen itse monesti miettinyt, että aika harvoin kuvailen niitä blogiin. Yritänpä ryhdistäytyä tällä osa-alueella. Meille tuli noin kuukausi takaperin ihana uusi kaappi olohuoneeseen ja se aiheutti ketjureaktion jonka seurauksena makuuhuoneen harmaa vanha pikkukaappi muutti keittiöön. Keittiössä on ollut jo pidempään paikka lipastolle tai kaapille joka ei olisi liian syvä ja tämä kaunis antiikkiarteeni oli juuri sopiva kyseiseen paikkaan. Kaapin sisään muutti kaikki keittokirjani ja sen päällä on nyt sopiva paikka pikkuiselle baarille. Kuvasin sen jo itseasiassa heti lipaston muutettua oikealle kohdalle, mutta sitten mietin, että ehkäpä stailaan sen vielä hauskemman näköiseksi ennen kuin kuvaan sen tänne. Nyt päätin, että jos ikinä haluan julkaista näitä sisustusjuttuja blogissa, niin en jää odottelemaan juuri oikeaa hetkeä vaan voinhan kuvata sen vaikka uudestaan jos tuohon lipaston päälle joskus sattuu kauniimpikin asetelma.

About a month ago I changed this small cupboard from our bedroom to the kitchen. It now houses most of my cookbooks ( I have quite an extensive collection which is about to expand soon again as I may have ordered a few more from Amazon lately). On top of it was a perfect spot for a little bar. We don´t really use it so much but it looks good and grown up and I have high hopes of filling it with only very good looking bottles to make it just perfect. Like this one or this one or these

Muistakaahan, että illalla saadaan vihdoin myös Suomessa jatkoa Downton Abbeylle!

Lattemamma

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.