Oct
21

Drinks anyone?

by Sofia   -   in Interior design

Kiitos kaikille aivan ihanista kommenteistanne eilen! Huomasin, että aika moni teistä pitää blogissa erityisesti sisustusjutuista. Vaikka sisustaminen onkin ihan lempihommaani ja kotona tapahtuu jatkuvasti pieniä ja välillä vähän suurempiakin muutoksi, olen itse monesti miettinyt, että aika harvoin kuvailen niitä blogiin. Yritänpä ryhdistäytyä tällä osa-alueella. Meille tuli noin kuukausi takaperin ihana uusi kaappi olohuoneeseen ja se aiheutti ketjureaktion jonka seurauksena makuuhuoneen harmaa vanha pikkukaappi muutti keittiöön. Keittiössä on ollut jo pidempään paikka lipastolle tai kaapille joka ei olisi liian syvä ja tämä kaunis antiikkiarteeni oli juuri sopiva kyseiseen paikkaan. Kaapin sisään muutti kaikki keittokirjani ja sen päällä on nyt sopiva paikka pikkuiselle baarille. Kuvasin sen jo itseasiassa heti lipaston muutettua oikealle kohdalle, mutta sitten mietin, että ehkäpä stailaan sen vielä hauskemman näköiseksi ennen kuin kuvaan sen tänne. Nyt päätin, että jos ikinä haluan julkaista näitä sisustusjuttuja blogissa, niin en jää odottelemaan juuri oikeaa hetkeä vaan voinhan kuvata sen vaikka uudestaan jos tuohon lipaston päälle joskus sattuu kauniimpikin asetelma.

About a month ago I changed this small cupboard from our bedroom to the kitchen. It now houses most of my cookbooks ( I have quite an extensive collection which is about to expand soon again as I may have ordered a few more from Amazon lately). On top of it was a perfect spot for a little bar. We don´t really use it so much but it looks good and grown up and I have high hopes of filling it with only very good looking bottles to make it just perfect. Like this one or this one or these

Muistakaahan, että illalla saadaan vihdoin myös Suomessa jatkoa Downton Abbeylle!

Lattemamma

7 COMMENTS
|
9,994 VIEWS
|
Partager sur Facebook
7 comments on “ Drinks anyone? „
Niina, on October 21, 2014

Kaunista, kaappi on todella ihana.

Sofia, on November 1, 2014

Kiitos Niina, Katja, Johanna, Ansku, Jatta ja Anna <3 <3 <3

Anna, on October 21, 2014

Ihanaa, sekä sisustuskuvat että Downton Abbey!
Iloista viikkoa Sinulle!

Jatta, on October 21, 2014

Kaunista!
Ihanaa iltaa Downton Abbeyn ystävien seurassa ;)!

Ansku, on October 21, 2014

Tuo kaappi on aivan ihana. Voi että, miten olet saanutkin kaikki kaapin päällä olevat näyttämään niin täydelliseltä yhdessä 🙂 Upeita kuvia!

Johanna, on October 21, 2014

No kyllähän tässä kieltämättä alkaa drinksua tehdä mieli kun noita kuvia katselee ;-). Meillä on myös keittiössä pienenpieni baaripöytä, mutta se on tuohon verrattuna tosi ankea. Täytyypä yrittää vähän satsata siihen…eli kiitos taas inspiraatiosta!

Katja, on October 22, 2014

Me ollaan tehty “baaripöytä” kirjahyllyyn lasioven taakse. Todella kaunis karahvi. Meillä on lahjaksi saatu karahvi, mutta jäänyt vain koristeeksi, pitäisi ottaa käyttöön.

Leave a comment
name
email
url
message