Oct
20

Onnellinen mehuhetki ja arvonta

by Sofia   -   in Good things for kids  Party planning

Palaan vielä hetkeksi viime viikkoiseen syntymäpäivään. Meillä, niinkuin varmasti monessa muussakin perheessä on tapana herättää aamulla päivänsankari tuomalla aamiainen vuoteeseen laulun kera. Tässä muutama kuva Purkan aamiaistarjottimesta.

Purkka toivoi aamiaiselleen babyccinoa, eli cappuccinoa ilman kahvia. Päälle ripottelin vähän pumpkin spice- mausteseosta ja lasipullossa oli herkullista hedelmä-porkkanamehua.

Aikas söpöjä koirakeksejä. Ostin ne valmiina ja ne tulivat koiran muotoisessa isossa peltirasiassa jonka Purkka adoptoi heti omakseen.

Tarjottimella asustelevat Sleich-eläimet ovat isosiskon lahja Purkalle ja ne pääsivät tosiaan aamiaisbrikan lisäksi synttärikakun päälle.

 

Sain blogin kautta testattavakseni Rynkeby mehuja ja vaikka mehu ei meillä kuulukaan ihan päivittäiseen käyttöön niin juhla-aamiaisella se on oleellinen osa kattausta. Nämä mehut löytyvät kaupassa lämpimästä hyllystä. Rynkebyllä on kaksi uutta täysmehusarjaa, Rynkeby Selection ja Rynkeby Luomu. Itse ihastuin erityisesti luomu sarjaan ( ei ehkä ollut niin yllätys). Lämpimässä säilyvät mehut ovat erityisen näppäriä kun järjestää isompia juhlia ja jääkaappi on jo täynnä muuta kylmäsäilytystä vaativaa tai jos ruokatarvikkeita pitää kuljetella vaikkapa autolla pidempiä matkoja, niinkuin esimerkiksi juhannuksen viettoon mennessä jossa meidän useamman kymmenen hengen porukan aamiaismehut ja maidot eivät kyllä mahdu yhteen kylmälaukkuun. Mielestäni on ihan huippua, että tähänkin on nyt luomuvaihtoehto ja vieläpä noin kahden euron litrahintaan. Luomu sarjassa makuvaihtoehtoina ovat klassiset omena ja appelsiini, sekä meidän aamiaistarjottimelta löytynyt porkkana-, omena-, appelsiini- & sitruunamehu. Luomumehut ovat täysin lisäaineettomia. Selection sarjassa on samat vaihtoehdot kuin Luomu sarjassa, mutta lisänä vielä trooppiset hedelmät mehu jonka tetrassa on pinkkiä väriä ja sekös tietenkin innosti pikkutyttöjä maistelemaan. Omenamehu taitaa kuitenkin olla meidän perheen suosikkimaku.

Jos haluaisit päästä maistelemaan näitä mehuja niin voit osallistua arvontaan jättämällä kommentin tähän alle ( arvonta päättyy 31.10 klo 24.00) ARVONTA ON PÄÄTTYNYT ja Rynkeby lähettää myös sinulle lajitelman uusia mehuja. Samalla kun jätät arvontakommenttisi ajattelin käyttää tilannetta hyväksi ja kysyä mistä aiheista pidät blogissa eniten? Ovatkin suosikkejasi lastenvaatejutut, reseptit, sisustusjutut tai kenties onnenaiheet? Mitä toivoisit näkeväsi vielä enemmän?

Aurinkoista alkua viikkoosi!

Lattemamma

Just a few photos from Bubble Gum´s birthday morning when we delivered her breakfast to bed with a song.

p.s. En oikeasti pysäyttänyt aamulla synttärihetkeä kuvien ottamista varten vaan olin kaukaa viisas ja tein kaksi identtistä hedelmälautasta edellisenä iltana jääkaappiin valmiiksi ja käytin toista sitten kuvatakseni brikan kun sankari oli siskoineen lähtenyt dagikseen. Tosin kuva jossa tytöt istuvat kruunut päässään on otettu aamulla.

59 COMMENTS
|
11,204 VIEWS
|
Partager sur Facebook
59 comments on “ Onnellinen mehuhetki ja arvonta „
Sailmore, on October 20, 2014

Rynkeby on uusi tuttavuus, ehdottomasti osallistun mehuarvontaan.

Pidän blogistasi, koska osaat taidon saada arjenkin näyttämään juhlalta.

Marsuheij, on October 20, 2014

Osallistun arvontaan :)Reseptit ja sisustusjutut ovat minua eniten kiinnostavia 😛

Liisa, on October 20, 2014

Meillä on monta mehujen juojaa, (arki-)ruokapostaukset inspiroi eniten!

mari, on October 20, 2014

Itse tykkään sisustusjutuista. Tämä on oikeastaan ainoa blogi mitä luen , koska tyylisi on niin lähellä sitä mistä itsekin pidän. Vaikka olen pitänyt kyllä kaikesta mistä olet kirjoittanut 😀

malviina, on October 20, 2014

Tämä on minullekkin ainoa blogi mitä luen ja vaikka olenkin ennemmin lätkämamma enkä todellakaan pääse söpöstelemään niin olen myös kaiken klassisen, laadukkaan ja kauniin ystävä. Näkee, että sinulla on silmää ja tyylitajua eikä vaan valmista “kaupasta ostettua” gimmeliä.

Jenni, on October 20, 2014

Blogissasi parasta on aiheiden monipuolisuus. Hyödynsin juuri esimerkiksi vinkkejäsi Pariisin suosikkikohteista. (Ladurée oli kyllä aivan ihana). Kauniit kuvat toimivat myös arjen ilahduttajina ja motivoivat vaikkapa uusien reseptien kokeiluun. (Kylmäsavulohi pasta on ollut helppo arjen piristys) Kokonaisuus on siis vallan mainio!

Karkki, on October 20, 2014

Huomenta,
Sinun blogissa on parasta kirjoituksistasi läpihuokuva kiitollisuus pienistä (jopa arkisista asioista)ja kauneuden löytäminen siitä omasta arjesta. Jokaisen elämässä ja arjessa on varmasti enemmän tai vähemmän niitä haastavia, epämielyttäviä ja kurjia asioita. Sen vuoksi ja vastapainona on hyvä etsiä ja pohtia niitä iloa ja onnea tuottavia asioita. Pidän toki hurjasti myös ruoka- sekä lastenvaatevinkeistä/ -jutuista.

Mukana myös arvonnassa.

Siinatar, on October 20, 2014

Lastenvaatejutut ovat itselle mieluisimpia. Mukaan kivaan arvontaan!

toinen pikkutytön äiti, on October 20, 2014

Hei Sofia, blogissasi on parasta jutun aihepiiristä riippumatta läpi huokuva fiilis “sätta guld i vardagen”, oli kysymys sitten kattauksesta, lasten vaatteista tai mistä vain. Ihana tyyli joka saa aina hyvälle mielelle.

jenni, on October 20, 2014

Hei Sofia,
En ollut aikaisemmin kuullutkaan näistä mehuista (ja itseasiassa en tiennyt että niitä saa edes Suomesta ennenkö luin nyt sinun blogisi). Löysimme ihan sattumalta tämän mainoksen YouTube:sta poikien kanssa viime viikolla, ja he ovat sen jälkeen päivittäin pyytäneet saada katsoa tanssivaa apinaa. Tämä on ihan hulvaton 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=QTQv9vPlMmk
Saa varmasti suupielet korviin! Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle!

E, on October 20, 2014

Mielelläni luen kaikista aiheista. Erityisesti kodinhoitoon liittyvät vinkit ovat mieleeni. Ihailen tyyliäsi, vaikka omani ei olekaan ihan samantyyppinen. Toivoisin, että pystyisin itsekin säilyttämään oman tyylini kautta linjan kaikessa, kuten sulta tuntuu luonnistuvan.
Mehukin maistuisi 🙂

Laura, on October 20, 2014

Minäkin pidän juuri blogisi monipuolisuudesta! Silti pikkutytön äitinä ehkä ne tytöistäsi kertovat jutut – vaatteet, askarteluhetket, pikku yllätykset heille ja tietenkin erilaiset juhlat – ovat lempilukemistani.

Mukana myös arvonnassa.

Nerium Lacrima, on October 20, 2014

Blogistasi löydän eniten inspiraatiota sisutuspuolelta, mutta kokonaisuus on mielestäni ihanan monipuolinen ja tasapainoinen.

Nuo mehut näyttävät kyllä todella hyviltä!

Paula, on October 20, 2014

Kauniit ideat arkeen ja juhlaan ovat mieleeni. Myös ruokajutut kiinnostavat. Uutuusmehut olisi kiva testata 🙂

Katariina, on October 20, 2014

Hei!

Blogissasi on paljon kivoja aiheita, joten on vaikea valita. Pidän sisustusjutuista, lastenvaatteista, onnenaiheista, kodinhoitoon liittyvistä asioista ja Lattemamman Helsingistä. Reseptitkin olisivat varmasti ihania, mutta meillä niitä voi allergioiden tähden harvemmin toteuttaa. Hyvistä kirjoista kuulisin lisää esim. Aerin Lauderin sisustuskirja oli varmaan hyvä. Ja arjen onnenaiheisiin en kyllästy.

Näitä mehuja en ole ennen nähnyt. Voisi tutustua.

Anne, on October 20, 2014

Kiitollisuus elämästäsi, elämäsi valopilkut! Pidän monipuolisesti blogistasi! Mukana arvonnassa 🙂

jessika, on October 20, 2014

mukana ollaan, pidän kaikista aiheista, mukava kun aiheet vaihtelee

Nitta, on October 20, 2014

Tykkään ihan kaikesta kauniissa blogissasi. Mukana!

kikke, on October 20, 2014

sisustus jutut kiinnostavat

Maria, on October 20, 2014

Blogisi on yksi ehdottomista suosikeistani, kiitokset myös päivitystahdista! 🙂 Luen mielelläni kaikkia juttujasi, mutta erityisesti sisustusjutut ja onnenaiheet piristävät aina. Toivoisin myös juttuja lastenvaatteiden lisäksi omaan tyyliisi, kauneudenhoitoon jne. liittyen.
Mukana myös arvonnassa. 🙂

Minna P, on October 20, 2014

Mukana arvonnassa! Erityisesti kiinnostaa reseptit ja sisustusjutut 🙂

Paula, on October 20, 2014

Blogisi on mainio mix eri aihepiirejä. Aina ilo lukea.

Niina, on October 20, 2014

Onnenaiheet. Ilahduttavat päivää ja saavat ajattelemaan omiakin onnenaiheita 🙂

Minttu, on October 20, 2014

Voi, tiedän jo, milloin maistelisimme mehuja!
Pidän kaikista postauksistasi. Lastenvaatteet inspiroivat ehkä eniten. Sinun tyyliäsi ihailen. Reseptejä olen joskus kokeillutkin. Kaikkein parasta on ehkä se, että saat pienet asiat ja arjen tuntumaan hitusen paremmalta.
Kiitos ihanasta blogistasi! Se on tuonut minulle paljon iloa!

Siili82, on October 20, 2014

vaatehuttuja(@)gmail.com

Ja minä luen mielelläni lastenvaatejuttuja.

Anna, on October 20, 2014

Hei ja kiitos ihanasta blogistasi. Tyylisi on vailla vertaa. Saat arjen näyttämään niin kauniilta. Pidän blogisi kaikista aihepiireistä, tytön ja pojan äitinä tietenkin lapsiaiheista ja resepteistä ennen kaikkea. Mutta sisustusjuttusi ja onnen aiheet ovat myös todella kiinnostavia. Jatka samaan malliin ja mukana arvonnassa ollaan 🙂 Aurinkoista alkanutta syysviikkoa!

minttu47, on October 20, 2014

Eniten kiinnostaa lastenvaatteet. Mukaan arvontaan.

Saffy, on October 20, 2014

Osallistun arvontaan! Blogissasi suosikkejani ovat kuvat ja fiilikset juhlista ja illallisista, joita järjestät; niin kaunista ja harkittua! 🙂

Liisa, on October 20, 2014

Mukana arvonnassa!! Mustakin blogissasi parasta on monipuolisuus ja ihastuttavat kuvat. Olen lukenut blogiasi jo kauemmin ja pidän myös siitä ettet mainosta mitään ns.turhia juttuja.
Reseptejä toivoisin! Paras ja tyylikkäin mamma blogi ehdottomasti☺️

Niina K, on October 21, 2014

Ihana blogi!
Pidän juuri monipuolisuudesta ja kaikista ihanista pikku vinkeistä;vinkkauksista ihaniin blogeihin,söpöistä karkeista,terveellisestä mehusta,ostos vinkeistä..New Yorkin reissustasi olisin halunnut lukea lisää!

Marianna, on October 21, 2014

Lastenkirjallisuus, lastenkirjallisuus ja lastenkirjallisuus. Sanotaan vielä kerran, että jää alitajuntaan, LASTENKIRJALLISUUS 🙂 Mitä kirjoja teidän lasten kirjahyllystä löytyy? Minulla on jotenkin sellainen mielikuva, että teillä olisi vieraskielisiä lastenkirjoja perheen monikielisyydestä(?) johtuen. Olisi mukava saada vinkkejä asian tiimoilta ja suosituksia. Me luemme tosin vain suomeksi, mutta lastenkirjallisuuden yksi viehätys on myös kuvien luomat tarinat.

Blogissa pidän erityisesti vilpittömyydestä tehdä hyvää ja nähdä asioiden hyvät puolet 🙂

Maaria, on October 21, 2014

Mukana!
Parasta antia ovat ihan arkipäiväiset jutut 🙂

bikke, on October 21, 2014

Moikka
Napsin ideoita milloin mistäkin..siksi sisustuskuvat , koriste .. Minusta on mukavaa käydä kuulemassa kuulumisia ja juurikin napsimassa ideoita. . Nämä arvottavat mehutkin ovat vallan outoja meille. Eikä niitä taida ihan lähimailla olla saatavillakaan.. Olisikin mukava päästä testailemaan. Varsinkin luomuversioita 🙂

Sanna, on October 21, 2014

Arvonnassa mukana! Hektistä arkea helpottamaan pyritään käymään ruokaostoksilla harvemmin. on hyvä että osa tuotteita voi olla huoneenlämmössä. Kaikkia juttujasi on mukava lukea.

Johanna, on October 21, 2014

Hiphei, mukaan arvontaan! Blogissasi parasta on ehkä kaikki…kahden tytön mökkeilevänä kaupunkilaisäitinä löydän paljon kivoja vinkkejä ja mukavaa luettavaa melkein mistä tahansa postausaiheestasi.

Johanna, on October 21, 2014

Minun suosikkini on postaukset lastenkutsuista. Olen saanut täältä todella ihania ideoita oman pikkutyttöni juhliin. Myös herkulliset arkiruokareseptisi ovat aina tervetulleita. Kiitos ihanasta blogista! Ja osallistun myös arvontaan! 🙂

Katja, on October 22, 2014

Arvontaan haluaisin osallistua. Uusi tuttavuus nuo mehut, en ole kaupassakaan huomannut.
Mä olen tykännyt ihan kaikista postauksista. Mutta ehkä eniten kiinnostaa lasten vaate-lelu-harrastus-kasvatus yms asiat.
Ruokavinkit ovat olleet ihania ja monia olen tehnytkin. Pari reseptiä olen tulostanut ja laminoinut ja ne ovat keittiössä kovassa käytössä 🙂
Tykkään kuvista ja sinulla on “silmää” ottaa kauniita valokuvia. Ne toimivat hyvin inspiraation lähteenä, kiitokset 🙂

Katja, on October 22, 2014

Mielestäni on kiva lukea myös englanniksi tekstejäsi, joten “keep up the good work”.

Sini, on October 22, 2014

Varmasti maukkaita, mehut kuuluvat meilläkin lähinnä erityistilanteisiin kuten viikonloppujen rauhallisiin ja vähän parempiin aamiaishetkiin 🙂 itse tykkään lukea blogissasi erityisesti jokapäiväisestä elämästä, mitä kuuluu arkeen siis. Lisäksi reseptit ovat aina kivoja!

Meri, on October 22, 2014

Oi rakastan raikkaita hedelmämehuja, vaikka ne eivät jokapäiväiseen ruokavaliooni kuulukaan. Aamupalalla on silti ihana ottaa lasi mehua, appelsiinimehu on ehdoton suosikkini! Blogissasi pidän erityisesti matkajutuista ja ihanista löydöistä, mitä pikkuputiikeista teet 🙂

Joy, on October 22, 2014

Raikkaat mehut kuuluvat viikonloppujemme aamiaishetkeen, voisin kuvitella näiden mehujen olevan juurikin sopivia spesiaalinautiskeluun 🙂

sikkuralla, on October 22, 2014

Mukana kivassa arvonnassa! Suosikkiaiheeni ovat sisustukseen liittyviä, mutta myös lastenvaatteet kiinnostavat.

Täti Ruskea, on October 22, 2014

Todella kaunis tuo syntymäpäivän aamupalakattaus. Nuo eläimet on hyvä idea (lupaan varastaa sen joskus 😉 ). Kiva lahja siskolta. Meille olen kerännyt Schleicin eläimiä jo esikoisen pikkupoika-ajoista. Niitä on paljastunut mm. omatekoisesta adventtikalenterista. Hyvin ovat kestäneet leikeissä jo ainakin 13 vuotta! Tapaan lähetellä niitä myös kummilapsille esim. pääsiäisyllätykseksi sopii puput, kanat ja tiput. Kirjalahjoihin voi ujuttaa eläimen kirjan henkilöiden mukaan (esim. Pikku jääkarhu -kirjaan jääkarhun poikanen jne.). Olen varmasti jo aiemminkin kertonut suosikkipostausaiheistani, mutta tässäpä ne jälleen: lastenvaate/lastenhuone/lastenjuhlapostaukset sekä lahjaideat lapsille (synttärit, joulu jne.). Sisustusjutut ja “tunnelmat” kiinnostavat myös kovasti sekä erilainen tekeminen lasten kanssa. Näillä mukana arvonnassa.

Lena, on October 22, 2014

Mukana arvonnassa, tyttären kauttani löysin juuri blogisi ja ihastuin täysin “vanhanaikaiseen” romanttiseen tyyliisi pukea tyttäresi. Asupostauksia siis toivon jatkossakin 🙂 Ja mehut kelpaavat aina erityisesti viikonloppuaamuisin herkullisen aamiaisen ohessa.

Jolana, on October 22, 2014

Ruokajutut kiinnostaa!

Miima, on October 23, 2014

Hei! Onnen aiheesi ovat ihastuttavia! Pidän myös tuote- ja liikevinkeistäsi.
Myös ulkomaiden vierailukohteet kiinnostavat! Näitä kaikkia lisää!
Osallistun myös arvontaan.

Niina, on October 23, 2014

Ihana blogisi onnenaiheineen on lähes jokapäiväinen piristysruiske ihan tällaisenaan. Pidän siitä, että blogista löytyy niin sisustus-, ruoka- kuin lastenvaatejuttujakin. Ja matkavinkitkin ovat aina tervetulleita. Kiitos, että jaksat päivittää blogia niin tiheästi!

Aikki, on October 24, 2014

Pidän kaikista jutuistasi. Sinulla on ihana kyky nähdä kaunista ympärilläsi ja kirjoittaa siitä lämpimästi!

Ja tietty osallistun arvontaankin. =)

NennaMm, on October 25, 2014

Kaikenlaiset postaukset kiinnostaa, mutta diy jutut eniten! 🙂

Jogi, on October 26, 2014

Reseptit on mun suosikkeja. Osallistun arvontaan 🙂

sannikas, on October 26, 2014

Tosi kiinnostava blogi tämä on,onnistut aina.Aiheet ovat hyviä.

Mussaka, on October 27, 2014

Kauniit kuvat, ruokajutut ja arkeen liittyvät postaukset.

Blanca, on October 27, 2014

Sisustusaiheiset jutut ovat lemppareitani mutta pidän blogisi monipuolisuudesta ja myös reseptit, onnenaiheet sekä juhla- ja matka -aiheiset postaukset ovat suosikkieni joukossa.:) Blogisi tunnelma ja onneen ja iloon keskittyminen hurmaa ja piristää arkea!:) Osallistun herkulliseen arvontaan.:)

Miimii, on October 28, 2014

Sisustus on minulle se mieluisin aihealue 🙂

Meeri, on October 29, 2014

Mieluiten luen sisustusjuttuja ja siihen liittyviä ideoita, mutta myös kaikki lapsiin liittyvä kiinnostaa.

Päivi J, on October 30, 2014

Sisustus taitaa olla mieluisinta luettavaa. Toki ihanat lastenvaatteet ja muut tyttöjen jutut ovat nekin kivoja.

Pussikarhu, on October 30, 2014

Lapset ja lasten vaatteet sekä sisustusjutut, niitä mieluiten luen!

Hiisukas, on October 30, 2014

Kaikki lapsiin ja vaatteisiin liittyvät jutut kiinnostavat. Erilaiset säilytysratkaisut ovat mielenkiintoisia, esim. vaatteiden ja lelujen säilytys.

Mimmu, on October 31, 2014

Mehut kuulostavat ja näyttävät herkullisilta! Kahden tyttären äitinä tykkään erityisesti lapsiin liittyvistä jutuista – tykkään kovasti muistakin aiheistasi!

Leave a comment
name
email
url
message