Dec
31

Happy New Year!!!

by Sofia   -   in Cooking  Party planning

Tänä iltana tähtisadetikun loisteessa suljen silmäni hetkeksi ja aion toivoa jokaiselle teistä aivan erityisen hyvää tulevaa vuotta! Ja itselleni myös!

DSC_0334´11

Meille tulee illalla vieraita, joten vietämme city- uuttavuotta ensimmäistä kertaa vuosiin.  Lasissa on tänä iltana sampanjaa ja tarjolla perinteisiä Amerikkalaishenkisiä herkkuja cocktail palojen muodossa. Eli täytettyjä mini bageleitä, pikkuruisia juustohampurilaisia ja mini ranskiksia, annoskokoisia caesar-salaatteja, pieniä mac´n´cheese annoksia yms. ja myös makeita herkkuja pienessä koossa kuten mini kuppikakkuja, mini suklaahippukeksejä, mini mansikkapirtelöitä shottikoossa ja vähän muutakin. Tällaiset minihodarit, tacot yms. ovat tulleet aika usein vastaan Pinterestissä ja ajattelin, että ehkäpä on aika kokeilla itsekin valmistaa niitä. Hauskoja ideoita olivat mielestäni ainakin ihan mini kokoiset juustohampurilaiset joiden kanssa tajoiltiin muutama ranskalainen shottilasissa jonka pohjalla oli valmiina ketsuppia. Ei kuulosta kovin hienostuneelta, mutta täältä voit katsoa mitä tarkoitan. Ihan hauska kontrasti sampanjalle ja vähän samanlainen idea kuin Kaartin Hodari ja Hummeri-ravintolassa jossa fast food ja gourmet yhdistyvät.

What are you up to tonight? We have guests coming over so we are hosting a little city New Year´s eve party. Chilled bubbles of course but instead of fancy caviar or oysters we are serving bite sized American style “gourmet fast food” like miniature cheese burgers in pretzel buns with chipotle mayo, thin fries served in a shot glass with ketchup, mini smoked salmon bagels and individually sized caesar salads, tiny waffles with fried chicken bits and the ultimate American comfort food in miniature size… mac´n cheese. For dessert we have American classics in mini size too like small cup cakes, mini cinnamon buns with frosting, tiny chocolate chip cookies and strawberry milkshake shots ( I even happen to have teeny tiny straws!). I think it sounds fun and I like the mixture of champagne and fast food for a fun little soirée.

Have a great night and Happy New Year!!!

Lattemamma

12 COMMENTS
|
7,960 VIEWS
|
Partager sur Facebook
12 comments on “ Happy New Year!!! „
Katja, on December 31, 2014

Vasta tänään ehdin lukea joulukuun loppupuolen postaukset, ihania kaikki, kiitokset! Varsinkin tunnelmalliset kuvat, niistä pidän. Otitko KumKummaan esityksestä Senaatintorilta valokuvia? Niitä haluaisin nähdä, jos mahdollista.

Laitoin aamulla töihin lähtiessäni Lanson-pullon jääkaappiin kylmenemään, mutta ruokapuoli on vielä kesken. Kunhan töistä pääsen niin kauppaan suunnistan.

Ihanaa uutta vuotta sinulle Sofia ja perheellesi sekä lukijoille myös!

Sofia, on January 4, 2015

Kiitos ihana Katja ja samoin sinulle! Kiitos yös ihan hirmuisesti sinullekin kun jätät aina ihania kommentteja <3 <3!

Täti Ruskea, on December 31, 2014

Hyvää uutta vuotta! Kiitos tämän vuoden suloisista lattehetkistä! Toivottavasti niitä riittää myös tulevalle vuodelle 🙂 Kivalta kuulostaa sun tarjoiluideat tälle illalle. Olemme jo vuosien ajan viettäneet uudenvuodenaattoa yhdessä ystäväperheemme kanssa.Tavaksi on tullut valmistaa yhdessä texmex-ruokaa. Kyläily on rento ja huoleton, koska isäntäperheen ei tarvitse juurikaan valmistautua vierailuun etukäteen (itse vain siivoan ja valmistan jonkun kahvikakun). Ruoka-aineksetkin hankimme puoliksi. Silloin ei tule sitä tilannetta, että isäntäperhe alkaa jo ajoissa valmistautua. Tapaamme jo hyvissä ajoin iltapäivällä ja aloitamme ruuanlaiton.

Sofia, on January 4, 2015

Kiitos Täti Ruskea ja samoin teidän perheellenne! Kiitos myös sinulle kaikista ihanista kommenteistasi <3!

Heidi :), on December 31, 2014

Ihana on ollut tämäkin vuosi seurata hyvän mielen suloista blogiasi. Innolla uutta vuotta odottaen ja paljon onnea sinulle ja perheellenne toivottaen <3 Heidi

Sofia, on January 4, 2015

Kiitos kaunis Heidi 🙂 ja samoin sinun perheellesi!

Karkki, on December 31, 2014

Ihanaa ja säihkyvää Aaton iltaa sekä Onnellista Uutta Vuotta sinulle. Kiitos myös tämän vuoden ihanista kuvista ja postauksista. Toivottavasti saamme myös nauttia niistä ensi vuonnakin.

Sofia, on January 4, 2015

Kiitos Karkki ja kiitos sinulle kaikista ihanista kommenteista <3!

Ita, on December 31, 2014

Happy new year!!! May it be filled with lots of miniature and large blessings 🙂

Sofia, on January 4, 2015

Thank you Ita and I wish the same for you too!

Ansku, on January 2, 2015

Kuulostaapa ihanalta nuo tarjoilut! Olisi kiva nähdä niistä pilkahduksia täällä 😉 Kiitos menneen vuoden ihanista, unohtumattomista blogipostauksista, toivottavasti saamme nauttia tänä uutenakin vuonna ihanista postauksistasi <3

Sofia, on January 4, 2015

Ansku, tein niistä nyt jutun, vaikka kuvat ovatkin melko hämäriä ja pikaisesti napattuja kun kaikki odottelivat jo ruokien kimppuun pääsemistä! Kiitos kun olet ollut kuluneen vuoden mukana ja jättänyt kommentteja jotka aina ilahduttavat minua <3!

Leave a comment
name
email
url
message