Jan
1

Flu be gone

by Sofia   -   in Random

Hyvää Uutta Vuotta!  Ja terveisiä sairasvuoteen pohjalta! Loppuviikko menee levätessä ja itseäni parannellessa sitkeästä flunssasta ja yskästä. Joskus on tosin ihan mukava hyvällä omalla tunnolla pötkötellä peiton alla katsellen vanhoja suosikkisarjoja ja juoden hunajateetä. Käännän nyt kylkeä joten nähdään täällä ensi viikolla…

I dragged something with me from 2014 to 2015 and that something is a nasty flu and a terrible cough that does not seem to get better. Which is probably no wonder as I have not rested enough lately. So I will take a few days off and sink under my warm duvet with a big box of tissues and some reruns of my favourite shows. Hot fragrant tea with plenty of honey, raw honey on it´s own and a long hot bath with C.O Bigelow´s Cold and Flu soak should probably do it. Until next week! 

DSC_0483

DSC_0480

Oh and happy happy New Year 2015! We made some wishes for the year with the girls while burning some sparklers and guess what Cotton Candy hoped for? More sparklers because they are so pretty and making wishes is fun. So we are expecting the new year to bring us plenty of sparkle in our lives! And while we were at it we hoped some for you too! Let´s make some magic this year!

Lattemamma

p.s. My little advice for the year 2015 ( stolen from a poster but so true and practically my mantra)…

“The art of being happy lies in the power of extracting happiness from common things.”

So simple, so true and does not cost a penny.

8 COMMENTS
|
5,390 VIEWS
|
Partager sur Facebook
8 comments on “ Flu be gone „
malviina, on January 2, 2015

Pikaista paranemista! Itsekin olen kauheassa flunssassa ja yskä on mitä kamalin. Mutta niinkuin totesit joskus on kiva vaan löhötä kun muuta ei voi. Tosin neljäs päivä jo putkeen alkaa hieman kyllästyttää

Sofia, on January 4, 2015

Kiitos malviina! toivottavasti voit jo paremmin. Itse olin jo eilen paremmassa kunnossa mutta aamulla heräsin jälleen ihan tukkoisena. Eikö tämä flunssa ikinä hellitä?

Katja, on January 2, 2015

Paranemisia sinulle Sofia ja hyvää uutta vuotta 2015! Innolla odottaen uusia postauksia 🙂

Sofia, on January 4, 2015

Kiitos Katja! olen täällä sängynpohjalla tehtaillut jo uusia tekstejä 😉

Ansku, on January 2, 2015

Pikaista paranemista! Ja onnellista alkanutta uutta vuotta! 🙂

Sofia, on January 4, 2015

Kiitos Ansku! Hyvää Uutta Vuotta myös sinulle!

Laura, on January 3, 2015

Pikaista paranemista sinulle Sofia ja ihanaa Uutta Vuotta!

Sofia, on January 4, 2015

Kiitos Laura ja samoin <3!

Leave a comment
name
email
url
message