Jan
14

Uudet tossut

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

Tytöt kasvavat hurjaa vauhtia ja erityisesti kengät tuntuvat jäävän koko ajan pieniksi. Hattaralle piti tilata uudet tossut päiväkotiin. Löysin alennusmyynnistä nämä tossut ja ne ovat aivan hirmuisen ihanat. Pehmeät ja kauniisti viimeistellyt. Ostin omamme Alex and Alexasta. Siellä ei tainnut valkoisia enää olla, mutta pinkkejä oli vielä muutamassa koossa ainakin. Rachel Rileylla on todella klassisia, peri brittiläisiä ja hyvinkin perinteisiä lastenvaatteita. Sieltä löytyy myös valikoima vaatteita pojille, kuten esimerkiksi nyt kovin ajankohtainen duffelitakki. Jos näistä pyjamista olisi ollut vielä kokoja jäljellä, olisin hankkinut tytöille sellaiset ensi joulua odottamaan. Aivan täydelliset joulupjamssit! Tällä kertaa tyydymme kuitenkin näihin ihaniin tossuihin…

DSC_0588´1

DSC_0587´2

DSC_0595´1

DSC_0601´1

DSC_0608´1

DSC_0605´1

DSC_0604´1

The girls grow so fast and I had to order Cotton Candy a new pair of slippers for the nursery. These Rachel Riley slippers are so lovely, they are soft leather with cute buttons on the side and they are hand made in the Loire Valley in France with old techniques. Rachel Riley has classic British children´s clothing ( and a sale going on at the moment). These slippers are just perfect and I´m always a sucker for lovely packaging so it´s a bonus they come wrapped in silk paper and in a box with a bow on top. 

Have a good day!

Toivottavasti päivästäsi tulee erinomainen!

Lattemamma

10 COMMENTS
|
9,741 VIEWS
|
Partager sur Facebook
10 comments on “ Uudet tossut „
Katja, on January 14, 2015

Tyttärelläni on Rachel Rileyn vaaleanpuna-valkoraitainen pyjama, joka on ihan suosikki. Tilasin viime viikolla Alex&Alexan alennusmyynnistä juuri nuo pinkit tossut, mutta paketti on vielä postissa. Ajattelin ne kotiin, kyläreissuille ja muskariin sisäkengiksi, päiväkotiin menee halvemmat tossut. Tosin petyin Sokoksen laatuun (heidän oma House-merkkinsä), kun ostin syksyllä kullanväriset tossut päiväkotikäyttöön. Vain kahden kuukauden käytön jälkeen ne ovat kärjistä puhki, eikä sen takia että olisivat liian pienet. Tytön päiväkotikaverin samanlaisille tossuille oli käynyt ihan samoin. Ne maksoivat 14 euroa ja mielestäni kyllä silläkin hinnalla pitäisi hieman kertakäyttötossua kestävämpää saada.
Uskon, että nämä Rachel Rileyn tossut ovat laaadukkaat ja kestävät monen lapsen käytön.
Alex&Alexalla oli nyt myös Petit Pateaun vaatteita hyvällä alennuksella, muutama vaate sieltä tuli myös tilaukseeni. Heidän mekkonsa olivat viime kesänä meillä kovassa käytössä.

Sofia, on January 20, 2015

Mä oon katja tosiaan järkeillyt niin, että kun päiväkotitossut ovat kovassa käytössä niin juuri ne saavat olla “hyvät”. Sen lisäksi Hattara pitää hyvää huolta tavaroistaan ja usein asiat periytyvät siskolle suht siisteinä. Kävin itse Lontoossa Petit Bateaun alessa ja tein pari tosi kivaa löytöä! Meillä myös aina kovassa käytössä heidän vaattensa ja mieluisia myös tytöille. Nyt löysin mm. ihanat paksummat tummansiniset trikoomekot.

Susannaf, on January 14, 2015

Ihanat tossut! Pidän tossuissa juuri kyseisestä mallista mutta harmikseni mallia aika harvoin valmistetaan isommissa koossa, siis yli 30. Meillä tällä hetkellä Bonpointin kultaiset tossut, jotka ihan lempparit. Uudet tosin pitäisi jo löytää jemmaan mutta mieleisiä ei vielä ole löytynyt. Kiiltonahkapinta varmasti kestääkin paremmin kuin perusnahka, joka ainakin meillä kuluu hyvin äkkiä tossujen kärjistä.

Sofia, on January 20, 2015

Susannaf näissä oli mielestäni kokoon 34 asti heidän omilla sivuillaan. Olen jo valmiiksi huolissani, kun kaikista suloisista jutuista loppuu koot niin aikaisin ja sitten on tarjolla “teinivaatteita” vaikka vielä alakouluikäiset ovat mielestäni lapsia.

Elisa, on January 14, 2015

Kävin ihan huvikseni vilkaisemassa Rachel Rileyn omilla kotisivuilla löytyisikö kummitytölleni jotain kivaa syntymäpäivien lähetyessä…En tiedä oliko Alex & Alexalla kaikkia samoja tuotteita, mutta kun näin tummansiniset piparkakkureunahelmaiset hameet, tuli kyllä aivan sinun tytöt mieleen :).

Sofia, on January 20, 2015

Elisa, katselin ihan samaa harmaana Hattaralle. Hyvin bongasit!

Susanna, on January 15, 2015

Onpa Ihanat! Mutta hui – en noin hienoja tossuja kyllä päiväkotiin uskaltaisi laittaa :). Juhlakengiksi kyllä. En tosin ymmärrä, miksi kaikki Sofian tossut ja kengät menevät kärjistä puhki. Jacadin kultaiset balleriinat ovat olleet vain sisäkäytössä nyt muutaman kerran ja ihan kulahtaneet jo. Harmittaa, koska ei niistä kyllä mitään jää jäljelle tulevaisuuden ym varalle. Itse olen nyt etsinyt muumitossuja päiväkotiin (tämä on ollut toiveena…), mutta koot loppu kaikkialta. Jatkan etsintää :).

Sofia, on January 20, 2015

Susanna, en mäkään olisi raaskinut jos olisin täyeteen hintaan ostanut ;). Mutta toisaalta kun tytöt on 3-5 päivää viikossa päiväkodissa, niin siellähän ne parhaat jalkineet nimeomaan pitää ollakin. Kotona meillä ei tossuja edes käytetä, paitsi puputossuja pjamssien/ kylpytakkien kanssa. Paljan jaloin tai sukkasillaan kulkevat. Kylässä sitten taas ehkä pikkukengissä.

Hanna, on January 15, 2015

Kauniita vaatteita ja tossuja, tytöille. Ulkomaillakin tosi vähän tarjontaa kauniista, mutta silti käytännöllisistä vaatteista leikki-ikäisille pojille. Hyvälaatuisia, käsintehtyjä ja hauskasti koristeltuja nahkatossuja olen löytänyt Saksasta pienistä leluliikkeistä. Meidän nelivuotias ei kyllä koskaan ole saanut päiväkodissa mitään nahkatossuja puhki tai muutoinkaan rikki, puurotahroja on saattanut pohjissa olla 🙂

Sofia, on January 20, 2015

Hanna, oli mun makuun osa ehkä ihan ripauksen liiankin “kunnollisia”. Oletko katsonut pojille La Coquetan tai Neck & Neckin vaatteita?

Leave a comment
name
email
url
message