Jan
13

Nuts for Paddington

by Sofia   -   in Good things for kids

DSC_0503

Little bear, lovely manners, a duffel coat and a red hat. What is there not to love. Little miss Bubble Gum has fallen head over heels for Paddington Bear. She has always had a thing for teddy bears. I even hosted her a Winnie the Pooh party on her second birthday ( and her next one will probably be teddy related if she´s still in to them next year). So when we heard Paddington movie was coming out I showed her the trailer. After that she watched the trailer a hundred times. So when the movie finally came out in Finland a few weeks ago we went to see it the next day. It was really good, even for us parents. Only after the movie we realised that there was an age suggestion for the movie and the girls might have been a bit young to see it yet. But they did not find it too scary, or maybe it was mom and dad on both sides that made it less scary. But had I realised it was not recommended for little kids had we not taken the girls for sure.  Anyway the movie was great and I recommend it! We are double excited about the whole thing as this weekend we are flying over to London to see my friend and her baby ( as I mentioned) and get to see where Paddington really lives! I found some cute Paddington activity books for the girls that I´m saving for the flight and we actually found some Paddington games for the iPad too ( this one which has an audio book too and this one we really liked that has cute games like making orange marmalade and such). And we have been reading our Paddington book already before the movie was out. If you are too young to see the movie and even if you saw it I highly recommend the books. Paddington is such a lovely well mannered little bear who wishes for the best for everyone. A great role model especially as, like in real life, things don´t always go as he had hoped for but he still tries his best and it usually turns out alright in the end. Because we all know we fail sometimes and perfection is not reality but the fact that we have good intentions and we try is what really matters.

Did you see the movie? Did you like it? Are you a Paddington fan? I have always been!

DSC_0513

My favourite orange marmalade. The girls have asked to make our own so I think we might try this recipe one day.

DSC_0515

DSC_0509

DSC_0529

DSC_0526

DSC_0528

DSC_0506

Ollaanko teillä jo Paddington karhun lumoissa? Me olemme lueskelleet jo aiemmin Paddington karhun tarinoita kirjastosta lainattuna ja nyt tytöillä on omakin Paddington kirja jossa on kuusi eri satua ja ihana kuvitus. Leffakin vei koko perheen mukanaan, se oli todella hyvä! Ja paahtoleipä appelsiinimarmelaadilla on tietenkin ollut “must” iltapala jo muutamaan otteeseen. Minun suosikkini marmelaadeista on tämä klassikko ( jota saa ainakin Stockan herkusta). Tytöt haluaisivat kokeilla tehdä itse marmelaadia, joten saatamme joku päivä kokeilla tätä reseptiä. Löysimme myös Lontoon matkaa ajatellen lennolle parikin kivaa Paddington appiä joihin löytyy linkit tuosta englanninkielisestä tekstistä ja ostin myös pari suloista Paddington puuhakirjaa lennolle Akateemisesta kirjakaupasta. Paddington kirjoja on myös myynnissä ainakin Akateemisessa, samoin esimerkiksi Amazonissa.

Lattemamma

p.s. If you have not seen it yet, here is the trailer. ( This one is in Finnish so if you never heard Finnish spoken, you are in for a treat…)

And here we are at the movies…

Pddington

 

10 COMMENTS
|
7,922 VIEWS
|
Partager sur Facebook
10 comments on “ Nuts for Paddington „
Niina, on January 13, 2015

Me rakastamme Paddingtonia. Tarkoituksena on mennä viikonloppuna elokuvaa katsomaan, joten olipa mukava kuulla että se on hyvä. Yllätyin itsekin, kun kysyin tytöiltä kumpaa elokuvaa mennään katsomaan; Helinä-keijua vai Paddingtonia ja tytöt suurina Helinä-keijufaneinakin valitsivat Paddingtonin. Mutta sehän sopii paremmin kuin hyvin äidillekin. Ja teidän Lontoon suunnitelmat vaikuttavat kyllä hyviltä, toivottavasti törmäätte Paddingtoniinkin.

Sofia, on January 20, 2015

Niina toivottavasti tykkäsitte!

Täti Ruskea, on January 13, 2015

Voi, mä oon aina tykännyt Paddingtonista! Jostain luin, että leffaa suositeltais vasta 7-vuotiaille. Oliko niin? Mikä siinä on pelottavaa/jännittävää? Netflixissäkin näytti olevan vanhoja Paddingtoneja, ehkä aloitamme niillä 😉 Teillepä sattui sopivasti, kun juuri nyt lähdette Lontooseen 🙂 Mukavaa reissua!

Sofia, on January 20, 2015

Täti Ruskea, ei mielestäni ollut mitenkään erityisen pelottava, jännä paikoittain toki. Paddingtonia “metsästetään” täytettäväksi museoon ja se on jännä kohta.

mari, on January 13, 2015

Mä olin 9-vuotias kun se alkoi 97-vuonna tulla piirrossarjana telkkarista ja katoin varmaan kaikki jaksot. Joku vuosi sitten tilasin mun tytöille dvd.nä ne ja edelleen kyllä itekki jaksan katsoa niitä 😀 Se on niin ihana 🙂

Sofia, on January 20, 2015

Täytyykin mari varmaan tilata Purkalle piirrossarja. Se nukke-animaatiohan löytyykin Netflixistä.

Jonna, on January 14, 2015

Kävin katsomassa leffan 3.5-v:n ja 5-v:n kanssa ja hyvin jaksoivat katsoa. Elokuvassa ei mielestäni (eikä lasteni mielestä) ollut mitään pelottavaa. Jännittävää toki. Toinen asia on, että ymmärtääkö alle 7-vuotias koko juonen… Joka tapauksessa leffa oli meidän kaikkien mielestä kerta kaikkiaan hurmaava ja olemme täysin rakastuneita Paddington-karhuun 🙂

Sofia, on January 20, 2015

Jonna, mietin ihan samaa, että kolme vuotias ei kyllä varmastikaan tajunnut ihan koko juonta. Toisaalta se osaltaan vähensikin sitten “jännittävyyttä”.

Katja, on January 14, 2015

Me kävimme myös katsomassa Paddingtonin, sen dubatun version. Itse olisin halunnut nähdä alkuperäisen version, kun dubbaus kuulostaa aina niin kököltä korviini. Mutta lapsi halusi suomeksi puhutun ja hän tuntui kovasti nauttivan tarinasta, vaikka jännittävissä kohdissa kiipesikin syliin. Tosiaan k-7 leffaa saa mennä katsomaan aikuisen seurassa 4-vuotias, mutta eihän ne leffateatterin ovella käy ikää tarkistamaan. Harva 7-vuotiaskaan nyt yksin leffassa käy, mutta pääsee sitten vaikka isomman sisaruksen kanssa.
Mä tykkäsin jo lapsena Paddingtonista ja monta englanninkielistä kirjaa löytyi hyllystä jo aiemmin, nyt tyttären vaatimuksesta myös yksi suomenkielinen.
Myös Paddington karhuja on Lontoon matkoilta tarttunut mukaan ja yksi nalle on nyt annettu tyttärelleni leikkeihin ja se oli mukana elokuvateatterissakin.

Sofia, on January 20, 2015

Katja, hyvä tietää, että pienempikin voi iakuisen seurassa katsoa.

Leave a comment
name
email
url
message