Good things for kids

London with the girls

Olen lähdössä tyttöjen kanssa perjantaina Lontooseen viikonlopun viettoon. Menemme tapaamaan ystävääni ja heidän vauvaansa, mutta myös katsastamaan Lontoota. Oletko ollut siellä lasten kanssa? Onko sinulla jotain ehdotuksia mitä meidän kannattaisi tehdä? Odotan tätä matkaa innolla!

 

il_570xN.643192415_s9bc

Make-your-baby-feel-like-royal-shower-him-London-love

The girls and I are headed to London for a long weekend this week. One of my best friends lives there so we will be staying with her ( and there is a cute baby to take care of which the girls are most looking forward to as for some reason they are giddy for babies). I have been looking for some ideas as to what to do in the city while we are there. Do you have any suggestions what is a must with little girls? Marie Chantal´s blog has some great suggestions. Here are her favourite toy shops in London. And she recommends these restaurants in the Chelsea are for eating with kids.  My dear friend who is a Londoner recommended The Wolseley for breakfast time and I must say it looks like a place I would love to visit. She also recommended the ice-cream parlour at Fortnum & Mason and both girls thought it looked like a place they would love to visit. And (the toy department of) Harrods was also on her list of suggestions. I love Liberty and hope we get a chance to stop by there too. But feel free to leave your great suggestions for me too! I´m really looking forward to this trip. Especially for the moment the kids are fast asleep and we can chat with a glass of wine in hand with my friend.

il_570xN.634938011_hgvx

il_570xN.403645685_a5q9

 

Mukavaa alkavaa viikkoa! 

Have a great week! 

Lattemamma

p.s. Would you like to see what I´m packing for the girls for a weekend trip?

p.p.s If we had a longer time there I would love to take the kids to the Natural History Museum ( where they borrow a back pack for kids under 8 years that includes binoculars, a pith helmet, drawing matearial etc.) or to this museum that apparently is amazing. Or the British Museum. Here was some good advice about different museums and things to do in London with kids.

p.p.p.s. Here were some suggestions about children´s books about London.

London themed posters from Zeppi Prints.

9 Comments

 • Helen

  Your girls must be so excited to be going on this trip to London with so many exciting things planned. My boys have been nagging us for ages to visit London so we have organised to go during the Easter holidays and I, like you, am currently doing my research on child friendly places to visit. We have only ever been as a couple for weekend trips to the theatre so this will be a whole new experience. Hopefully I will get a few ideas from your blog! One place that looked appealing to me as well as the Natural History Museum, is the Peter Pan children’s garden at Kensington Palace Garden. Somewhere the children can run around and have fun. Have you thought about an open top bus ride around the city? That is a quick way to see all the major sights without little legs getting too tired!
  Wishing you an enjoyable trip and no doubt hearing all about it on here.

 • Mirjami

  Royal festival hallissa on usein ollut lapsille kivaa tekemistä. Muutenkin kävely Waterloon asemalta Tate Modern museoon on aina hieno elämys. Myös Hamley’s lelukauppa on näkemisen arvoinen.

 • emilia

  Hei! Kävimme Lontoossa kun ensimmäinen lapsemme oli 2v. Vierailimme Lontoon eläintarhassa, josta pingviinit olivat lapsellemme mieleenpainuvin asia. Myös Harrodsissa käytiin sekä lelukaupassa, jonka nimeä en millään muista. Se oli muistaakseni 7 kerroksinen, aivan huikea elämys! Pelkästään legoille oli yksi kokonainen kerros, siellä oli rakennettu niistä mm. Englannin kuninkaallisia. Ostimme oyster bussikortit joihin latasimme rahaa ja matkustimme busseilla paljon. Näin tuli nähtyä kaupunkia paljon enemmän kuin maanalaisella matkustaessa. Mukavaa matkaa teille! 🙂

 • Karkki

  Oih Lontoo mun entinen kotikaupunki <3 <3

  Museum Of London on hauska (ja ilmainen lapsille, joten voi käväistä ihan nopeasti). Mun suosikki museo Lontoossa.
  V&A on myös mukava paikka lapsen kanssa pyöriä samoin kuin National Gallery.

  Mutta Lontoossa voi viikonlopun käyttää ihan patsasteluun ja ihmettelyyn ilman sen ihmeempää ohjelmaa.

  Ja 5- vuotiaan kanssa menisin jo iltapäiväteelle. Esim Tea-Tox at Browns hotel. Monet hotellit yms tarjoavat myös lapsille suunnattuja iltapäiväätee menuita. Esim Grosvenor House.

  Ihanaa matkaa 🙂

 • Marjut

  Lontoon kaksikerroksinen bussi oli meidän tytöille elämys ja tietty yläkerrassa etupenkillä;) Natural history myseumin dinosaurukset oli huikeita ja niitä muistellaan vieläkin. Museohan on siis aivan valtava ja meillä ajatuksena on jatkaa tutkimusmatkaa siellä aina “osasto” kerrallaan/Lontoon vierailu. Ja kuppikakut kannattaa käydä maistelemassa Peggy Porschella! Hamleys voi olla ihan kiva käydä katsomassa kertaalleen, mutta mielestäni se ei ole kuin iso lelukauppa. Valikoima kokolailla sama kuin vaikkapa Suomen isoissa toys”r”useissa… Harrods on legenda ja jo sinänsä käymisen arvoinen ja onhan siellä mm. lastenvaatevalikoima aika huikea, lelupuolestakin meillä tykättiin. Hyvällä säällä kannattaa suunnata prinsessa Dianan memorial garden playgroundiin Hyde Parkiin, meidän neidit olisi viihtynyt siellä vaikka koko päivän:) Ollaan pariin otteeseen vierailtu neitien kanssa Lontoossa useamman päivän reissuja ja nyt tytöt siis 2, 5 ja 8.

 • Katja

  Victoria ja Albert museossa on hääpukunäyttely. Kävin siellä viime keväänä ja ajattelin koko ajan kuinka tyttäreni olisi ollut haltioissaan ihanista puvuista. Näyttely näyttää olevan siellä yhä, suosittelen.
  Covent Gardenin Build-a-bear-kaupassa varmasti myös kannattaa käydä, se on monen lapsen suosikki ja minulta aina pyydetään tuomaan sieltä tuliaisia.
  Innolla odotan matkakertomustasi sitten täältä blogista. Ihanaa Lontoon matkaa sinulle ja tyttärillesi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.