Random

Hyvää viikonloppua

Just wishing you a happy weekend! Hope you have some lovely plans! I´m feeling like reading books and eating toast and drinking tea and cuddling with people. In any order or mix is fine! 

il_570xN.673834638_qfqj

 

Tulin toivottelemaan hyvää viikonloppua! Onko sinulla jotain suuria suunnitelmia? Minulla on haaveissani syventyä hyvään kirjaan, lueskella myös lasten kanssa, juoda teetä, syödä paahtoleipää ja halailla erityisen paljon.

Lattemamma xx

poster from here

8 Comments

 • Aava

  Kuulostaa ihanalta suunnitelmalta! Vaikka itselläni onkin aina lauantaisin töitä, täältä saa etukäteen hyvän viikonlopun tunnelman! Itselläni myös kirjat ja varhaiset aamulenkit hiljaisessa Helsingissä toiveissa. Ei sen kummempaa. Ihanaa viikonloppua!

 • Helen

  We are doing the exact same thing here this morning! A friend has just donated her daughter’s books that she has outgrown and passed them to us. We are immersed in a world of ballet and fairy stories as well as Peter Rabbit! This for me is a breath of fresh air after reading books for boys for so many years with my other children. I have enjoyed reading all your posts this week. Enjoy your weekend.

  • Sofia

   Thank you Helen! The books you described sounded just like the kind our girls would enjoy. We read Brambly Hedge. I recently found this great box of some of the stories we did not have yet and we have been reading those this weekend.

 • Täti Ruskea

  Minulla on suunnitelmissa päästä ystäväni (ja vauvani) kanssa käymään yhdessä sisustusliikkeessä ja sen jälkeen kahvilassa. Olen kovasti pienen “irtioton” tarpeessa kotioloista. Vaikka tykkäänkin olla kotiäitinä jälleen, niin välillä ne seinät vaan kaatuu niskaan ja aikuisseuran tarve kasvaa. En ole tainnut kertoakaan, että vauvan iltatankkauksen yhteydessä aloin vinkistäsi seurata Downton Abbeyta. Olenkatsonut nyt Netflixiltä neljä tuotantokautta ja harmittaa, ettei sieltä vielä näe viidettä. Viikonloppusuunnitelmiini kuuluu myös hakea itselleni ihanaakin ihanampi Kartanon vuosi -kirja, josta toivottavasti saan hieman apua näihin “vierotusoireisiini”. 😉
  Hyvää vikkonloppua!

 • Minna

  Mukavaa viikonloppua ja kiitos taas tämän viikon
  ajatuksista! On ilo kun löydämme ajoittain arkeen uusia helpottavia asioita kirjoitustesi kautta kun elämme samassa elämäntilanteessa pienten lasten kanssa.
  Olen” tuskastellut” jo jonkin aikaa tyttömme babyn kannosta mutta nyt kantoreppu on tilattu! Mikä arjen pelastus.
  Pieni mutta loistava apu matkoillamme (: . Myyjä oli hieman yllättynyt kun
  selvisi mistä tilaan tuotetta..oikein mukava uusi tuttavuus (:
  Arjen helmiä päiviinne!

  • Sofia

   Ihana Minna! Kiitos <3 ja kiva jos vinkeistäni on silloin tällöin käytännön iloakin! Toivottavasti pidätte kantorepusta, mielestäni se on tosi söpö.

Leave a Reply

Your email address will not be published.