Feb
23

Coffee and friends

by Sofia   -   in Cooking  Party planning

My lovely friend was visiting from England with her adorable daughter. I was swamped with work last week ( everyone else seemed to be on their winter vacation skiing somewhere on the sunny Alps) but wanted to invite them over for some morning coffee and a lot of talking ( as we both get very excited about lovely little things). I did not manage to squeeze in any baking that week so I relied on some ready made cookies and just whipped up tomato and mozzarella sandwiches. I heated the ciabatta bread in the oven for a few minutes before cutting and assembling so it would be a little warm. All it really needs is some good quality olive oil, ripe tomatoes, buffala mozzarella and plenty of sweet basil leaves topped off with Maldon salt and black pepper. The cookies were just Italian cantuccini and amaretti cookies which I love dipped in coffee. So very simple and easy. Here are a few photos from our gathering if you would like to see…

DSC_0151

DSC_0147

DSC_0163

DSC_0193

DSC_0150

DSC_0161

DSC_0172

DSC_0159

DSC_0157

DSC_0158

DSC_0166

DSC_0187

DSC_0153

DSC_0179

DSC_0168

DSC_0180

DSC_0165

DSC_0164

Oliko sinulla hyvä viikonloppu? Meillä oli todella hauskaa! Oli myös kiva hieman rauhoittua kiireisen viikon jäljiltä. On ihanaa kun tytöt ovat jo niin isoja ja leikkivät keskenään. Lauantaina nousin kahdeksan maissa laittamaan heille aamupalaa ja sanoin käyväni sitten vielä hetkeksi nukkumaan. He tulivat herättelemään meitä seuraavan kerran reilusti kymmenen jälkeen! Luksusta. Vaikka viime viikko olikin kiireinen, ehdin nähdä ystävääni ja hänen tytärtään kun he olivat täällä käymässä Lontoosta. Valitettavasti en ehtinyt leipoa aamuisten treffien tarjoiltavaksi mitään, mutta tein kuitenkin tomaatti-mozzarella ciapattaa ja lisäksi tarjoilin Italialaisia keksejä kahvin kanssa. Simppeliä ja hyvää.

Hyvää viikon alkua!

Have a great week!

Lattemamma

2 COMMENTS
|
6,432 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Coffee and friends „
Ita, on February 24, 2015

Your easy is my gourmet 🙂 but loving the fresh strawberries! Gives hope for summer.
Beautiful

Sofia, on February 25, 2015

Hahaa Ita that is so not true! And I´m expecting some of that Kale-salad on Friday so start massaging your leaves ;)!

Leave a comment
name
email
url
message
DIY »