Mar
5

Spring it

by Sofia   -   in Good things for kids

Wow so it´s March already! Who else thinks the year just changed? I have a fun March ahead of me as there are a few fun trips to go on. Short and mostly work related but I have squeezed in some time to catch up with friends here and there too. And maybe I even get to see a glimpse of the sun. Hot sun!

I´m really feeling the spring catching in on us! And I´ve started to dream of the island again. I know it´s still a few months ahead, the first trip there, but at some point I start counting the weeks ( about 10). And even though I believe living in the moment and enjoying every single day, there is no harm done in a little daydreaming. That early morning moment when the rest of my family is sleeping peacefully inside and I sneak out on the rocks with my steaming cup of coffee. I sit down in the silence and look at the waves slowly rolling on the rocks. Some birds are circling around, looking to catch some fish for breakfast and the morning rays of sun start to warm up the day. There I sit with my bare feet steady on the still cool rocks and for a moment everything is just right. Just how it´s supposed to be. But before we get there there is plenty of fun things ahead of us like Easter. Little chicks and bunnies and colourful eggs. And chocolate! And pretty spring and summer clothes bien sûr. I think we have plenty of dresses from last summer that still fit but there are these outfits I´m dreaming of for the girls. That would be just absolutely perfect. They are from my favourite collection from La Coqueta so far. The whole collection is so amazing ( again) but these are my favourites for us…

LaCoqueta2

I would love this Alcala dress for Cotton Candy. Pale pink and grey is one of my favourite colour combinations and that colour on the shoe is just perfect! I would probably pair this outfit with a simple braided hair or a side part tucked in with a bobby pin. Dress, socks, shoes.

LaCoqueta1

There is something so fresh in the combination of light blue, white and yellow. This Alameda dress would be so cute on Bubble Gum. I love the girls to be almost matching but not quite. And I think these outfits would complement each other. The thing is though that Bubble Gum already has all these dresses and shoes from her sister that are a perfect fit for now. But I still love this so! Dress, socks, shoes.

Did you have a look at that collection? What were your favourites? Now I´m just wondering if the easter bunny could bring me these so I could play dress up with my little dollies. And I know it´s a bit early to think about easter but I did get a jump start on the girls baskets this year and ordered them these ( in size small which was not quite that small) from Pottery Barn Kids. Now I´m just thinking of all the cute things to fill them up with. They seemed to be on sale now ( argh) so if you are looking for “the one” I think these were pretty. And they would make cute farmers market baskets for the summer too to be filled with snap peas, carrots, strawberries and raspberries and bunches of lily of the valley and sweet peas. 

See! Spring is here and summer just around the corner! I can just feel it!

Ehditkö jo tutustua ja ihastua La Coquetan tämän kevään ja kesän mallistoon? Itse pidän tästä uusimmasta todella paljon. Yllä näet omat haaveasuni tytöille, vaikka tosiasia onkin se, että meillä taitaa olla vielä aivan sopivia mekkoja riittävästi kaapissa viime vuodelta. Hattaran jalka kasvaa kyllä sen verran nopeaan tahtiin tällä hetkellä, että ehkäpä nuo hennon vaaleanpunaiset nilkkaremmikengät kuitenkin löytävät tiensä meille.

Onko joku muukin jo ihan keväisisssä tunnelmissa. Itse olen alkanut jo haaveilemaan saareen paluusta. Myös kaikki ihanat puput, tiput ja pääsiäsimunat ovat olleet ajatuksissani viime aikoina. Ensin kuitenkin nautitaan maaliskuusta. Tiedossa on muutama työmatka joihin olen ujuttanut mukaan myös ihanien ystävien tapaamisia. Ja suunnitteilla on myös aivan erityinen syntymäpäiväkakku…

Lattemamma

p.s. Tilasin nämä suloiset valkoiset pääsiäiskorit tytöille. Ostin kokoa small, mutta ovat kyllä ihan reilun kokoiset. Kuvittelen jo tytöt suloisissa mekoissaan ja pikkukengissään kesällä torilla täyttämässä korejaan herneenpaloilla, porkkanapunteilla, basilikanipuilla, mansikoilla, vadelmilla, kieloilla ja tuksuherneillä. ♥

9 COMMENTS
|
6,333 VIEWS
|
Partager sur Facebook
9 comments on “ Spring it „
Jatta, on March 5, 2015

Ihanaa, ihanaa! Täälläkin jo kovasti haaveillaan keväästä ja kesästä. Viikonlopuksi luvattu +14 astetta ja ensimmäiset narsissit jo nostavat päätään, joten sieltä se kauan odotettu, ihana kevät saapuu.
Kävin tänään ostamassa ruukkunarsisseja, jotka laitan ovenpieleen ilahduttamaan ja toivottamaan pääsiäisen ja kevään tervetulleeksi.
Nautitaan tästä ihanasta tunteesta, joka ainakin mulla joka kevät valtaa mielen ja tekee mieli hymyillä koko ajan :)!

Sofia, on March 6, 2015

Oi Jatta, pientä kateellisuutta täältä. Tosin tännekin luvattu huippukeliä viikonlopuksi! Halauksia sinne <3

Helen, on March 5, 2015

Yes we are beginning to see glimpses of Spring, from the daffodils in the garden to the slightly longer days! I love the beginning of every season but especially the Spring. Everything gets a good clean and freshen up! I love the beautiful La Coqueta dresses and shoes – classics. There are a couple of pieces that have caught my eye on the website. Your description of the island sounds idyllic! We are fortunate to live close to beautiful beaches which is where we spend a lot of our time at the weekends. I too am starting to think about plans for Easter. Peter Rabbit will be putting in a special appearance for sure!

Sofia, on March 6, 2015

I´m a bit jealous about the British spring that arrives earlier than ours Helen!

Niina, on March 6, 2015

La Coquetan mallisto oli ihana, mutta meillä on vähän sama ongelma: ei todellista tarvetta uusille mekoille. Vanhin ja nuorin tarvitsevat ehkä kyllä uudet kengät, joten katsotaan eksyykö joku mekkokin vahingossa matkaan… Ja voi kyllä, kevät ja pääsiäinen on jo kovasti mielessä, toivottavasti viikonlopusta tulee yhtä aurinkoinen kuin mitä säätiedotuksissa on luvattu!

Sofia, on March 6, 2015

Toivotaan Niina!

Susanna, on March 6, 2015

Alcala-mekko on hurjan kaunis, ihana kuosi sekä värit. Sinulla varmasti kokemusta merkin vaatteista. Millaisia ovat laadullisesti? Meille on tilattu vain yhdet La Coqueta Mary Janet ja olin hieman pettynyt laatuun. Pohjien liimaukset näkyi rumasti ja muutenkin olivat mielestäni niin ja näin laadun suhteen.

Sofia, on March 6, 2015

Voi tosi sääli Susanna. Meillä taas ovat kengät olleet tosi hyviä laadullisesti. Ovatkohan vaihtaneet valmistajaa kengille? Meidän viimeisimmät ovat viime kesän mallistosta ja ei kyllä ole valittamista. Vaatteidenkin laatu ollut tähän saakka erinomainen ( tosin huomasin, että hinnat olivat hieman kyllä nousseet nyt).

Ita, on March 9, 2015

Beautiful yellow

Leave a comment
name
email
url
message