Mar
6

Onnen aiheita

by Sofia   -   in Random

Tällä hetkellä onnea on…

Se, että Pärlansin herkullisia namuja saa nykyään Helsingistä. Nimittäin Robertin Herkusta. Kiitos vihjeestä!

DSC_0572

DSC_0576

DSC_0578

DSC_0583

Uudet puhelimen kuoret jotka saapuivat postissa Amerikasta saakka viikossa. Ne ovat omasta mielestäni aivan täydellisen ihanat. Rakastan kultaa ja kauniita hyönteisiä ja sitä, että muuten kuoret ovat läpinäkyvät ja huomaamattomat. Myös Le Cordin kangaspäällysteinen kultainen laturin piuha on mielestäni aivan erityisen ihana. Sen löysin Sofinahista.

DSC_0604

DSC_0610

DSC_0606

DSC_0605

Sain ystävältäni lahjaksi Lumenen uusia huulikiiltoja ja olen aivan ihastuksissani. Putkilot ovat kauniit ( vaikka kultakorkit sopisivatkin minun meikkilaukkuuni vielä paremmin) ja tuotteet hyvät. Ne tuoksuvat myös ihanan herkullisen kesäisiltä. Tyttölasten äideille varoitus, houkuttavat nuoria neitokaisia puoleensa kuin kukka perhosta.

DSC_0615

DSC_0624

DSC_0620

My happy thoughts of lately… that these Pärlans caramels are now available in Helsinki. My new phone case with a big golden bumble bee on top. I love love love it! The golden fabric covered cord made by a company called Le Cord is very pretty and handy and just happiness inducing as it truly can be about the smallest things. And last but not least my new lip glosses from Lumene a friend gave me as a gift. They smell divine, feel fabulous on the lip and I love the simple tubes they are packed in. My only wish was that the cork was golden so they would go perfectly in my make up bag! I´m also happy that it´s Friday. That I have managed to have the Friday morning off for 4 weeks in a row to attend my favourite teachers class at the gym. That I can pick up my kids early today and do something fun with them. Or just to walk home from the nursery very slowly and stop to pat all the dogs that like patting and admire all the window displays of the lovely shops. And I´m happy I can sip a cappuccino in peace and eat a few of those lovely caramels savouring every single second of it. I´m just happy. 

Have a good weekend!

Hyvää viikonloppua!

Lattemamma

11 COMMENTS
|
9,229 VIEWS
|
Partager sur Facebook
11 comments on “ Onnen aiheita „
Citymami/Eeva, on March 6, 2015

Pärlansin tuotteita saa myös Hellasta ja Herkusta. Kiitos siskoni, joka taas toi mukanaan niitä Turkuun. Aurinkoista viikonloppua :)!

T: Eeva

Sofia, on March 10, 2015

Kiitos vinkistä Citymami/Eeva! <3

Hanna, on March 6, 2015

Vinkki: Pärlansin karamelleja,kastikkeita yms tuotteita saa myös Museokadun Hella&Herkusta. Kauppa on mun pastataivas ja mukaan tarttuu muutakin. Kiitos tämän viikon blogeista, taas paljon ihania ideoita kevääseen. Ensi viikon luenkin näitä lomalla,toivottavasti lasi kuplivaa kädessä!

Sofia, on March 10, 2015

Ja kiitos myös Hanna! Ja ihanaa lomaa!

Hanna, on March 6, 2015

Oho,laitettiin viestit samaan aikaan 🙂 Kuka ikinä oletkin niin olipas telepatiaa!

Niina, on March 6, 2015

Onpa ihanan värisiä huulikiiltoja, täytyykin käydä tutkimassa Lumenen valikoimaa viikonloppuna. Minun yksi onnenaiheeni on juuri varaamamme lentoliput etelä-Ranskaan parin viikon päästä. Luulen että ajatus lomasta saa hymyilemään koko viikonlopun.

Sofia, on March 10, 2015

Niina, sounds like a great plan! Ihanaa matkaa!

Lumo, on March 6, 2015

Sain noita huulivoiteita Lumenelta testiin, sävyt ja koostumus ovat ihanat.

Sofia, on March 10, 2015

Lumo, pidin myös tosi paljon näistä!

Susanna, on March 6, 2015

Hih, tuotteesta pitäisi tehdä sinua varten “gold edition” ;). Ja huh miten ihana tuo laturipiuha on… Juuri sellainen tarpeellinen turhuus, joks pitäisi hankkia! Ihania kirjoituksia sinulla taas – luen jatkuvasti, en vain ehdi aina kommentoida. Ihanaa kullanhehkuista viikonloppua!

Sofia, on March 10, 2015

Susanna, no semmoinen ois kyllä tarpeen :D!

Leave a comment
name
email
url
message