Mar
18

The pink ride

by Sofia   -   in Good things for kids

Cotton Candy made a very precise wish on her birthday. She asked for a pink (!) scooter. She got the Coral coloured Maxi Micro and it has proved to be a very good choice. Almost daily my husband takes the girls to nursery with a car on his way to work but when I go to pick them up I haul her scooter there. So I was happy to find the scoot´n pull strap. It attaches to the scooter and makes it super easy to carry it on the shoulder. But it has another handy feature as you can also attach it on the scooter beam for pulling your kid when they no longer have the strength to kick it themselves. That would also work well if you are in a crowded space and don’t want your child to scoot too far from you.

At the same time as we ordered the scoot´n pull we ordered Cotton Candy a little basket for her ride. Girls like to have their little treasures or dolls with them and it´s also very handy for the ballet kit and water bottle. Both of these items are very reasonably prized. We actually bought the basket to be given to her when she does a lovely deed. One day after nursery she decided to organise all the girls shoes in the foyer voluntarily and also re-organised the whole closet floor on the foyer ( putting mine and my husbands shoes in the back and theirs on the front). So as we would love to see more similar initiative taken in the house we gave her the basket as a thank you and an encouragement of sorts. I´m telling you that little girl was so proud of having earned it that I think the basket is very special to her and that she will do more good deeds in the future as it truly made her feel appreciated.

DSC_0893

DSC_0903

DSC_0912

DSC_0918

DSC_0900

DSC_0919

DSC_0891

DSC_0879

DSC_0894

 

Me tilasimme vähän aikaa sitten nämä näppärät lisävarusteet Hattaran potkulautaan. Potkulaudaksi, jonka Hattara sai syntymäpäivälahjaksi, valikoitui korallin värinen Maxi Micro. Nyt siihen lisättiin kori, johon Hattara saa muun muassa balettilaukkunsa ja vesipullonsa. Toisena lisävarusteena on hihna jonka avulla väsähtänyttä potkulautailijaa saa vedettyä helposti. Hihnan saa muunnettua myös kantohihnaksi jolloin potkulauta kulkee kepeästi olkapäällä. Molemmat lisävarusteet, sekä itse potkulauta ovat tuntuneet hyviltä hankinnoilta.

Lattemamma

p.s. Bubble Gum insisted on wearing her sister´s wellies out for biking even though it was very sunny and dry. She is a funny girl!

7 COMMENTS
|
10,143 VIEWS
|
Partager sur Facebook
7 comments on “ The pink ride „
Niina, on March 18, 2015

Nuo Micron potkulaudat on kyllä olleet tosi hyviä. Meillä on täksi kesäksi isomman laudan hankinta edessä ja nyt on käyty keskustelua kahdella pyörällä olevasta laudasta. Minä en sellaista vielä kuusivuotiaalle haluaisi, mutta ilmeisesti monilla kavereilla sellainen on. Mutta meidän pinkkityttö toivoo valkoista lautaa!!! Hyvä valinta sekin. Kypärä(kin) tytöillä muuten on sama kuin teillä.

Sofia, on March 18, 2015

Niina, mä niin olisin ostanut sen valkoisen!

Sanna, on March 18, 2015

Hei! Ihanaa pinkkiä!

Sanna, on March 18, 2015

Jostain syystä viesti ei tullut kokonaan…
Olisin kysynyt saappaista.
Onko ne Hunterin?
Mitä pidätte varren pituudesta?
Onko hyvä? Aika pitkältä vaikuttaa.
Kiitos!

Sofia, on March 18, 2015

Moikka Sanna! Kuten mainitsinkin tuossa, niin isosikon saappaissa piti päästä ulos jostain syystä joten siksi voivat vaikuttaa pitkiltä. Ovat Hunterit, eikä olla huomattu mitään ongelmia niiden varsissa. Ehkäpä makukysymys? Ja Hunterillahan on pienemmille toki se matalampikin malli saatavilla… <3

Sanna, on March 19, 2015

Joo ok. Nyt kässäsin!
Olis kannattanut lukea
Paremmin tekstin! 🙂
Sorry!
Ihanat ovat joka tapauksessa.
Meillä on isommalle
saappaat harkinnassa.
Esim pom pom -merkkiset
olis söpöt! 🙂 mukavaa päivänjatkoa sinne!

Sofia, on March 19, 2015

Sanna, meillä on ollut Pom Pomilta sisätossut. Olivat tosi hyvälaatuiset! Sinne myös!!!

Leave a comment
name
email
url
message