DIY projects,  Good things for kids

Rairuohoa

Istutimme viikonloppuna rairuohot. Jos omansa haluaa ehtiä kasvattaa pääsiäiseen mennessä, niin nyt olisi korkea aika laittaa se itämään. Olemme myös suunnitelleet hieman pääsiäisaskarteluja perjantaille. Silloin vietämme kotipäivää ja aiomme tehdä kaikkea kivaa yhdessä. Koristelemme pääsiäisen pikkuleivät, maalaamme munia ja ehkäpä koristelemme hieman pajunvitsojakin. Taidamme tehdä aamiaiseksi pupupannareitakin ylimääräisen vapaapäivän kunniaksi!

I don´t know if it´s mainly a Finnish tradition to grow easter grass but we planted ours over the weekend. I and the girls are very excited for all things bunny and chicks so we are taking Friday off and baking and decorating some cookies with our new cookie cutters and probably also painting some pretty easter eggs while we are at it. Have you decorated your Easter tree already? We´ll have our pussy willow branches out by Friday. I think I will mix mine with some french tulips.  And I have a few cute crafts planned too if we still have the energy.

DSC_0016

DSC_0993

DSC_0997

DSC_0029

DSC_0003
Pienet tipuset löysin S-marketista, kannut olen hankkinut Singaporesta ja rairuohot on istutettu vaaleanpunaisiin keraamisiin piirasvuokiin jotka ovat Lagerhausista.

DSC_0075

DSC_0001

Have a great week!

Hyvää viikkoa!

Lattemamma

p.s. This week will still be a little slower on the  blog like last week. I´m super busy at my “day job” at the moment so most of my downtime is spent with the kids and hubby as you probably understand. But soon I will move back to a part time work routine ( for 6 months!!!) and will have some more time  for the family and for the blog too which is great! Feeling very lucky and privileged about that.

p.p.s. If you are looking for some spring time inspiration I have collected a few favourites from Pinterest here.

2 Comments

  • Karkki

    Kiitos ihanasta pääsiäis-inspiraatiosta, jota tämän postauksen kautta sain. Me emme näillä näkymin ole kotona pääsiäisenä, joten rairuohon kasvatus jää meiltä tänä vuonna väliin. Silti jotain pientä pääsiäisaiheista koristelua haluan tehdä narsissien seuraksi. Rakastan narsisseja ja tähän aikaan vuodesta meillä on niitä sekä sisällä että kuistilla.

    Ja virpomaan olemme menossa sunnuntaina, joten pajunkisoja pitää hakea ja aloittaa niiden koristelu.

    Olen todella onnellinen siitä, etta sinulla on mahdollisuus osa-aikastaa “päivätyösi” puoleksi vuodeksi. Mahtava mahdollisuus. Itse tein vuoden verran 4 päiväistä työviikkoa ja se oli kyllä ihan huippu juttu. Haaveilen myös vuorotteluvapaasta parin vuoden päähän.

    Aurinko ja lämpöä viikkoosi <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.