Shopping,  Wedding ideas

A wedding look

Viime viikko oli ihan mahtava koska sain viettää aikaa ihana ystävän kanssa, nauttia pikkutyttöjen onnesta pyjamabileissä ja viikon huipentumana oli tietenkin rakkaan ystäväni häät lauantaina. Häihin on ihana valmistautua, valita puku ja asusteet, ehkäpä hankkia jotain ihan uutta. Laitattaa hiukset ja meikki ammattilaisella.

Last week was fun with the little sleepover, spending some time with a friend and the lovely sunny weather. But what I had been most looking forward to was one of my best friends wedding over the weekend. I love getting ready for weddings. Choosing the dress and accessories. Deciding on a hairdo. On the day having a professional come over to do your hair and make up. I started the whole pampering by going to the hairdresser on Friday to fix my highlight, a quota of girl talk, glossy mags and cappuccinos. Got my mani pedi´s done too. And on Saturday the lovely and very talented Laura came over to fix me up. So I was super excited to have some girly pampering time. But obviously the best part was the actual wedding. To get to celebrate the love of a person so important to me.

Prep
Kynsilakaksi löytyi mekkoon täydellisesti sopiva sävy, Essien ” Spin the Bottle”. Sävy on juuri sopivasti hieman beige muttei kuitenkaan liian. Kampaajalla join cappuccinoa ja lueskelin lehtiä. Kesä ei ollut ihan kuumimmillaan Perjantaina joten farkut, Converset ja raitapaita olivat sopiva asu. Onneksi lauantaina sää oli täydellinen! Kielon tuoksuinen vaahtokylpy oli sopiva osa hemmottelua. Lauantai aamuna kun ihana meikkipäiden Laura tuli meikkaamaan minua ja ystävääni ja myös laittamaan hiukseni tein meille kunnon vihreät superfood smoothiet. Pinaattia, avokadoa, banaania, spirulinaa, vehnänorasta, chia-siemeniä, sitruunaa, acaita, macaa ja vaikka mitä. Sisäistä hehkua myös!

I bought my dress and shoes online at Net-a-Porter and used an old clutch and jewellery. As the wedding was held at a beautiful mansion I had something a little Temperley of London -style in my mind for the dress. It was a black tie event so either a cocktail or a long dress would do. I opted for long as I was the maid of honour and because I love an opportunity to wear a long gown. I browsed through long dresses and this one caught my eye. Just what I had been looking for. They had one in my size left so I ordered it immediately and luckily it fit and was even the perfect length with my new pumps. I had been on a lookout for new nude heels and as the Louboutin fits my foot well I opted for something I knew would be good and I knew the right size for from previous shoes. Although I have  a very tall husband I don´t normally wear a 10cm ( 4 inch) heel but an 8 as I am also tall ( 5,10 1/2 “) and an 8 is so much more comfortable. But these were just so gorgeous.

wedding look
Kengiksi valikoituivat Louboutinin Iriza pumpit joissa on 10 cm korko. Nuden väriset kauniit korkokengät olivat muutenkin ostoslistalla, joten nyt tarjoutui hyvä tilaisuus hankkia sellaiset. Kaunis iltapuku oli omasta mielestäni erinomainen löytö, se oli ihan minun näköiseni ja sopi tilaisuuteen ja paikkaan hyvin. Laukku ja korut olivat ” vanhat”. Ja tuossa kortissa on kirjoitettuna morsiammelle pitämäni puhe. Jännitin puhetta melkoisesti, mutta se meni onneksi hyvin ja sai paljon kehuja. Valkoiset ruusut ovat edelleen mielettömissä voimissa olevat synttäriruusut mr. Espressolta. En tajua miten ne ovat säilyneet näin hyvin, eivätkä vieläkään osoita lakastumisen merkkejä. Olimme Lauran kanssa molemmat miettineet ihana samanlaista kampausta ja pidin siitä kovasti. Lähetin hänelle etukäteen kuvan puvusta ja myöhemmin pari kuvaa nutturoista jotka olivat mielessäni. Hän vastasi heti, että oli ajatellut ihan samanlaista. Great minds, great minds… Laura meikkasi minut myös häihimme ja pidän kovasti hänen naisellisesta ja klassisesta tyylistään. Olen työni puolesta ollut paljon meikattavana ja ihastuin jo silloin heti Lauraan ja hänen tyyliinsä. Joskus meikin jälkeen ei näytä ihan itseltään, mutta Laura tekee ihmisestä kauniimman version itsestään.

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Have great new week!

Lattemamma

12 Comments

 • Liz

  Ihanaa hääeleganssia. Morsiamen täytyi kyllä olla upean näköinen, jos jäit kohteliaasti “varjoon” hänen rinnallaan. Näytät nimittäin todella kauniilta pukua ja koruja myöten! 🙂

  • Sofia

   Kiitos kaunis Liz! Morsian on yksi Suomen kauneimpia naisia joten voin vakuuttaa, että hän loisti kyllä ihan ylitse muiden juhlissa! Kyseessä ei myöskään ollut vihkimis tilaisuus koska pari on mennyt jo aiemmin naimisiin ja nautimme vaan juhlaillasta, joten morsian ei myöskään ollut pukeutunut valkoiseen ja tiesin se toki ennen häitä.

 • Karkki

  Wau – olet olet kyllä oikea klassinen kaunotar ja häälookisi on suorastaan häkellyttävän kaunis. Pidän kovasti juhlamekostasi ja sen tyylistä. Siinä on jotain mennen ajan glamouria ja lumoa. Lisäksi mekko tuo mieleeni oman häämekkoni.

  Kiitos, että jaoit kauniin päiväsi meidän kanssa. Näistä kuvista ja tunnelmista tuli todella onnellinen olo.

 • Amelie

  Kerrassaan upea “wedding look”! Olen myös itse katsellut saman merkin eri mallista iltapukua ja mietinkin mihin kokoon sinä päädyit? Kiitos jo etukäteen jos haluat jakaa sen!

  Ihanaa juhannusviikkoa!

  • Sofia

   Hei Amelie ja kiitos! Koot vastaavat mielestäni merkillä ainakin omaa kokoani hyvin. Eli siis ei tarvtse ottaa isompaa tai pienempää kuin normaalistikaan käyttää. Toki vaikea sanoa, kun ruumiinrakenteissa yms. on eroja. Itse en ole mm. erityisen pitkäraajainen tai leveä rintakehältäni tms.
   Hyvää juhannusta sinullekin!

 • Ansku

  Wow, näytät todella, todella kauniilta! Komppaan muita; juhlalookisi on aivan täydellinen kengistä, mekosta, koruista, kampauksesta, meikistä lähtien <3 Aivan ihana!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.