Jun
16

Squiz

by Sofia   -   in Cooking  Good things for kids

IMG_4574

Vaikka meillä ei enää asukaan ihan pieniä vauvoja niin nämä uudet täytettävät vauvanruokapussukat ovat aivan fantastiset! Ne ovat samaa mallia kuin useat kaupoissa myytävät sosepussukat. Pussin pohjassa on super kestävä avattava ja suljettava systeemi (  vähän kuin ziplock/ minigrip pusseissa, mutta vahvempi). Pussin voi täyttää sitä kautta ja se on myös helppo avata ja pestä joko käsin tai jopa tiskikoneessa. Pussit kestävät myös pakastamista ja mikroa, tosin jälkimmäistä ei suositella. Suloisen Sophien koristamat pussukat olivat tietenkin minulle mieluiset, mutta myös hauskat karnevaali pussit löytyvät. Jos meillä olisi vauvoja, tekisin näihin mukaan otettavat soseet. Mutta näille isommillekin tytöille pussukat ovat ihan mahtavat tuoreille smoothieille. Vaikkapa balettiin evääksi tai vene- taikka automatkalle. Nytkin juhannuksen viettoon lähtevät tytöt saavat ajomatkalle tuoreet smoothiet mukaan. Tämä on siis tuote joka ainakin innosti minua heti!

11210398_1071072449588943_9023444608008848364_nI love the new Squiz baby food pouches! You can fill them from the bottom, put them in the freezer or microwave ( although latter not recommended) and wash them in the washing machine. You can re-use a pouch for 150 times! That´s quite a many portions of baby food. Although there are no more babies in our house I really like the idea of using these for the girls smoothies for boat- or car rides and for snack before dance classes. And I love the Sophie the Giraffe on them but they also come in another style called Carneval with animals on them. If you still have a baby, here are a few recipes I like from an Annabel Karmel  book.

Peaches, Apples and Pears ( makes 8 baby portions)

2 apples, peeled, cored and chopped

1 vanilla pod

2 tbls apple juice or water

2 ripe peaches, skinned and chopped ( skin like tomatoes, dip in hot and then in cold and the skin peels off)

2 ripe pears, peeled and chopped

Put the chopped apple in a saucepan. Split the vanilla pod and scrape the seeds to the pan and add the pod and juice/water. Simmer covered for a bout 5 minutes. Add the peached and pear and cook for further 3-4 minutes. Remove pod and purée.

 

Avocado and Banana or Papaya ( makes one baby portion)

1/2 a small avocado

1/2 a small banana or 1/4 papaya

Remove the flesh from the avocado and mash with the banana/papaya until smooth. 

Leek, Sweet Potato and Pea Purée ( makes 5 baby portions)

50g leek, washed and sliced

400g sweet potato, peeled and chopped

300 ml vegetable stock ( without salt for babies)

50g fozen peas

Put the leek & sweet potato in a saucepan, pour over the stock and bring to boil. cover and simmer for 15 minutes. Add the peas and continue to cook for further 5 minutes. Purée in a blender.

All these recipes would be great to take with in a Squiz pouch! But with all the great produce available now the sky is really the limit on making baby food and smoothies!

Have a great day!

Tuossa yllä vielä muutama simppeli vauvanruoka ohje jotka tuskin vaativat suomennosta. Tosin nyt kun herkullisia raaka-aineita on tarjolla mielettömissä määrin on inspiraatio smoothien ja vauvan soseiden tekemiseen korkeimmillaan! Pusseja on tulossa myyntiin ainakin tänne kesäkuun lopussa.

Mukavaa päivää!

Lattemamma

I received the pouches through Big Small Company for the blog but only write about products I love here. The latter photo is borrowed from the importers.

 

6 COMMENTS
|
11,647 VIEWS
|
Partager sur Facebook
6 comments on “ Squiz „
Niina, on June 16, 2015

Kiitokset todella hyvästä vinkistä! Nämä menevät meidän perheessä ehdottomasti hankintaan sillä itsetehdyt smoothiet ovat meilläkin usein mukaanotettavia välipaloja nimenomaan reissuun lähtiessä. Oli kiva myös lueskella vauvanruokaohjeista. Mikäli kaikki etenee mukavasti meillä tuleekin soseohjeille taas käyttöä ensi vuoden puolella 🙂 Valmistin kaikki vauvanruuat esikoiselle itse, joten reseptit ovat vielä hyvässä muistissa, mutta nämä poimin heti reseptikirjaani talteen. Mukavaa juhannusta Sofia, sinulle ja perheellesi! 🙂

Sofia, on June 17, 2015

Kiitos Niina ja samoin sinulle! Ja kiva jos tästä oli iloa! <3

Täti Ruskea, on June 17, 2015

Tosi hyvä vinkki! Ja meille niin kovin ajankohtainen. Juuri viime viikonloppuna tehtiin pieni reissu ja vauvanruuat aiheuttivat hieman päänvaivaa. Päädyttiin tekemään kotona ruuat valmiiksi ja pakattiin ne rasioissa valmiina annoksina autojääkaappiin. Aamu- ja iltapuuro sen sijaan tuotti haasteita.

Sofia, on June 23, 2015

Täti Ruskea, nämä ovat kyllä tosi näppärät!

Ansku, on June 17, 2015

Voi jos näitä olisi “aikuisten koossa”, ovat sen verran söpöjä, että kelpuuttaisin kyllä mielelläni omaan käyttöön 😀 Mukavaa juhannusta sinulle ja perheellesi!

Sofia, on June 23, 2015

Ansku, nämä on oikein hyvän kokoiset meille vähän isommillekin tytöille ;)!

Leave a comment
name
email
url
message