Jun
17

A great little toy

by Sofia   -   in Good things for kids

Koska yksi aiheista joita toivoitte blogiin oli kivat tuotteet lapsille, ajattelin jakaa teille uuden löydön. Ennen lomalle lähtöä toukokuussa Mr. Espresso osti tytöille pienen yllätyksen lentomatkaa varten. Tämä Mudpuppy merkkinen magneettinen “paperinukkesetti” löytyi Ziccosta. Siinä on kauniissa metallirasiassa kaksi ballerinanukkea joille on paljon vaihtovaatteita, asusteita ja neljä erilaista taustaa. Nuket ja tavarat pysyvät hyvin järjestyksessä ja tallessa pienehkössä rasiassa ja magneetti estää niitä myöskään leviämästä ja katoamasta mihinkään. Tytöt tykkäsivät tästä kovasti ja se oli myös hyvä uima-altaalla ja illalla ravintolassa mukana. Tämä olisi näppärä myös automatkoilla tai jos on tiedossa pidempi loma vaikka veneillen.

IMG_5231

IMG_5225

IMG_5226

IMG_5222

IMG_5223

IMG_5227

IMG_5228

IMG_5229

IMG_3117

Näissä viimeisissä kuvissa näkyy tyttöjen aktiviteetteja lenotomatkalla. Puuhakirja, ipad, tyhjät vihkot, värikyniä ja magneettilelu, siinäpä se oikeastaan. Ja toki pienet unilelut, matkatyynyt, sekä mamman vanhat pehmeät ja isot pashminat peitoiksi. 

IMG_3088

IMG_3075´1

Before leaving on our holiday in May mr. Espresso bought the girls a great little toy as a surprise for the plane ride from Zicco. It´s from a label called Mudpuppy. A magnetic ballerina “paper doll”. I thought I would share it with you as it is very practical for plane rides but also to take with you in restaurants in the evening or on holidays on boats or for longer car drives. It´s very compact and comes in a pretty metalic box. The set includes four different backgrounds, two ballerina dolls and many many outfits for them.

Wishing you a lovely day!

Mukavaa päivää!

Lattemamma

p.s. They did not have this one  or this one in the store in Helsinki, but I love them!

p.p.s I´m so sorry my camera is still not fixed. I promise I will not be sharing pictures from my phone the whole summer. But thank you for being patient.

7 COMMENTS
|
7,162 VIEWS
|
Partager sur Facebook
7 comments on “ A great little toy „
Täti Ruskea, on June 17, 2015

Tosi kiva ja erityisesti juuri kodin ulkopuolella toimiva tekeminen lapsille! Tiedätkö, oliko siellä jotain vastaavaa pojille? Joitakin vuosia sitten esikoiseni osti Helsingistä (en muista oliko Zicco vai Tingeling) vastaavan magneettilaatikon, jossa oli lentokoneita (osat irrallaan). Suloiset matkavarustepaketit tytöillä 🙂

Sofia, on June 23, 2015

Kiitos Täti Ruskea! Ja kuten Tea kirjoittikin, niin pojillekin oli vaihtoehto.

Tea, on June 17, 2015

Kiitos Sofia tästä vinkistä! Tuli juuri sopivasti ennen meidän matkaa, tämä jo ostettiin ja löytyihän sieltä muutakin kivaa reissuun mukaan 🙂
Aurinkoista kesää!

Vaihtoehtona pojille oli merirosvo, vinkkinä sulle Täti Ruskea 😉

Sofia, on June 23, 2015

Ihanaa lomaa Tea! <3

Triptraptrull, on June 18, 2015

Ihana!

Meille iloa on jo vuosia tuonut Ludo – magneettinen “Kimble” Ziccosta aikoinaan hankittu ja Snake Ladders, lentoyhtiöltä saatu magneettipeli. Balleriinan voisin sadekesään kyllä hankkia!

Sofia, on June 23, 2015

Kiitos vinkistä Triptraptrull, täytyykin katsoa nuo mainitsemasi!

Täti Ruskea, on June 24, 2015

Kiitos vinkistä Tea! Pitää hakea merirosvo seuraavalla Helsingin reissulla.

Leave a comment
name
email
url
message