Jun
18

Hyvää juhannusta!

by Sofia   -   in Interior design  Random

Huomenna on taas keskikesän juhlan aika. Voin ihan rehellisesti myöntää, että tämä vuosi on tähän mennessä kulunut elämässäni nopeiten. En voi ymmärtää, että olemme jo juhannuksessa. Muutama kirjavinkki kuitenkin vielä ehtii tähän viikkoon…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_4548

IMG_4546

Super suloinen ystäväni Maryam Razavi kirjoitti kauniin kirjan Suomalaisten tyylistä. Suosittelen kurkkaamaan sen kansien väliin jos olet kiinnostunut tunnettujen tyylitaitureiden vaatekaapin sisällöstä ja tyylin perustoista. Kirja on myös visuaalisesti kaunis ja kuvat ovat upeita!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_3713

Upea India Hicks on kiinnostanut minua jo kauan ja hänen uusin kirjansa Island Style on tämän hetken ihan ehdoton suositukseni. Hänen tyylinsä vetoaa minuun täysin ja kirja sai minut haaveilemaan matkasta Bahaman vaaleanpunaisille hiekkarannoille tulevana talvena.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kirjassa on kauniiden sisustuskuvien lisäksi mukaansatempaavasti kirjoitettua tarinaa Bahaman saaristosta ja Indian elämästä. Saatesanat on kirjoittanut hänen kummisetänsä prinssi Charles. Sanoinhan, mielenkiintoinen elämä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Upeaa juhannusta kaikki ihanat Lattemamman lukijat! Palataan ensi viikolla!

Have a great Midsummer and I will see you back here next week!

Lattemamma

0 COMMENTS
|
6,533 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message