Aug
4

Jump in puddles

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

I recently found out there is a word ( made up) for people who love rain.

Pluviophile

(n). A lover of rain;

someone who finds

joy and peace of mind

during rainy days.

I´m definitely a pluviophile! And to make kids in to pluviophile´s too I wanted to share a few of my favourite wellies with you. We have raspberry pink, pale pink and yellow rain gear so we have opted for colours to go with those but I love all of these below…

Onko sinulla suosikkimerkkiä kumisaappaissa? Meillä on ollut Hunterit käytössä jo monta vuotta ja ne ovat kyllä kestäneet erinomaisesti käytössä. Tyttöjen sadeasuissa on väreinä keltainen, sekä vaalean- ja vadelmanpunainen, joten tämänhetkiset kumisaappaiden värit valikoituivat niihin sopiviksi. Alla kuitenkin muutama oma suosikki ( ulkonäöllisesti) kumppareista…

These from Jacadi might

Jos voisin jotenkin järkeillä sen, että tytöillä pitäisi olla kumisaappaat myös tummansinisten tikkitakkien tai pitkien punaisten juhlatakkien seuraksi niin hankkisin nämä Jacadin ihanuudet aivan varmasti.//  These from Jacadi might be my favourite pair. I love the combination of red and navy and as you know I´m a huge fan of bows too. If I could justify a pair of wellies to go with our navy quilted jackets and little umbrellas I would most definitely get these. But the colours just do not match our rain gear.

keltainen_rubberboot_-iso_1403_bb4_prpage

Bisgaardin keltaiset  raitavuoriset kumpparit ovat yksinkertaisuudessaan erinomaiset // These yellow Bisgaard wellies with a stripy lining are just happy looking and classic.

large

Good old Hunters always look good and stylish. Apparently they are very comfy too as my girls have literally lived in their pairs the whole summer on the island ( it´s been quite a cool summer so not so many days of barefoot prancing around). They are so easy to slip on and great for walking in the woods and on the cliffs. They even look adorable with shorts and skirts,  as I think all wellies do. // Meillä on tosiaan ollut jo useampi pari Huntereita ja ne ovat aina tyylikkään näköiset.

Aigle also makes a classic wellie. For some reason I´m partial to yellow rain gear. It´s just such a happy colour for me and brightens up grey days!

Aigle also makes a classic wellie. For some reason I´m partial to yellow rain gear. It´s just such a happy colour for me and brightens up grey days! // Pidän myös kovasti näistä Aiglen keltaisista kumppareista.

Mitäs pidät näistä?

How do you like these? Do you have a favourite wellington brand you use every year?

Aurinkoa tai ihania lätäköitä pomppimista varten päivääsi,

Lattemamma

13 COMMENTS
|
12,640 VIEWS
|
Partager sur Facebook
13 comments on “ Jump in puddles „
Hanna, on August 4, 2015

Ostin itselleni Hunterin nahkasaapasta muistuttavat kumisaappaat viime syksynä. Loistohankinta! Olen käyttänyt niitä todella paljon. Harmikseni kumi alkaa murtumaan saappaan varren alaosasta. Onko sinulla kokemusta tällaisesta? Tilasin saappaat Englannista jostain kaupasta (oliskohan ollut joku Designer Outlet tai vastaava?).
Lapsen kasvavaan jalkaan en ole Huntereita ostanut, mutta pian kun tyttö saavuttaa lopullisen jalan kokonsa niin ehkä hänellekin voisi sellaiset hankkia. Crocsin kevyet kumisaappaat ovat olleet meillä myös hyviä (itsellä + lapsilla).

Sofia, on August 6, 2015

Hanna, mulla on kahdet Hunterit. Toiset ovat glossit ( eli kiiltäväpintaiset) ja toiset ihan perus vaaleansiniset. Kumpiinkaan ei ole tullut mitään murtumia tai muitakaan jälkiä. Crocsien keveydestä on minulle joku muukin muuten maininnut! Kun sanot Hanna, että et ostaisi Huntereita kasvavaan jalkaan niin tarkoitatko, että ne olisivat lestiltään huonot vai ehkä hintansa puolesta? Itse ainakin olen huomannut, että maksavat mm. Alex & Alexassa suunnilleen saman verran kuin Vikingit (?) Stockalla.

Täti Ruskea, on August 4, 2015

Meillä on aikoinaan ostettu esikoiselle perus Nokian kumppareita (silloin ei juuri muita hyviä tainnut edes olla tarjolla). Sen verran hyviä ovat olleet, että ovat täysin ehjinä odottamassa vielä viidettäkin veljestä. Kieltämättä ulkoasullisesti olen haaveillut esimerkiksi näistä http://www.pikkujalat.fi/kumisaappaat–ruskea–bundgaard tai näistä http://www.pikkujalat.fi/kumisaappaat-lamminvuorella-ruskea-bisgaard. Jälkimmäisten hankinnan voisi vaikka perustellakin lämminvuorisuutensa vuoksi 😉 Onkohan jollain kokemuksia Bisgaardin/Bundgaardin kumisaappaista? Meillä on ollut merkeiltä kyllä muita kenkiä ja niihin olen ollut tyytyväinen. Eniten meillä kumppareita tällä hetkellä tarvitsisi sekä esikoinen että äiti. Itselleni toivoisin nilkkurikumisaappaita. Niistäkin voisin ottaa vinkkejä vastaan.

Sofia, on August 6, 2015

Täti Ruskea viime talven jäljiltä mietinkin, että lämminvuoriset kumisaappaat voisivat olla se tarpeellisin talvikenkähankinta!

annika, on August 4, 2015

Jacadin on aivan ihanat! Samoja olen katsellut 😉 Meillä on ollut nyt Supergan pinkit kumpparit, ne on ollut tosi hyvät! Sellaista tosi pehmeää kumia ja siro malli. Mutta eiköhän Hunterit syksyksi pidä hankkia 🙂

Hanna, jos tarkoitat murtumisella saappaan pintaan tulevaa vaaleaa väriä niin se on luonnonkumia mikä voi nousta saappaasta esille. Hunterilla on oma “Care Kit” millä saappaat saa pidettyä kunnossa http://eu.hunterboots.com/care-products/rubber-care-kit/white/634 . Mutta jos pinta on oikeasti halkeillut (rikki) niin sellaista ei pitäisi ainakaan noin nopeasti tapahtua. Terveisin, ex-Hunter myyjä 😉

Sofia, on August 6, 2015

annika, munkin mielestä niin södet! Mistä oot tilannut/ ostanut Supergan kumpparit? Heti kiinnostus heräsi 🙂

Laura, on August 5, 2015

Pikku kumppareissa on vaan jotain niin söpöä! Noi rusettisaappaat, pure love! <3

Sofia, on August 6, 2015

Laura, ne rusettisaappaat olis kyllä ihan täydelliset!

Laura N., on August 5, 2015

Ihania kumisaapasideoita ja muutenkin suloisia postauksia pitkin kesää. Kiitos niistä Lattemamma!

Täti Ruskea, tilasin keväällä juuri Pikkujalat-verkkokaupasta Bisgaardin vaaleanpunaiset kumisaappaat ja nahkasandaalitkin kesäksi. Ovat yllättävän reilua mitoitusta, joten ei kannata valita liian suurta kokoa kasvunvaraa ajatellen.

Saappaat ovat mielestäni olleet oikein hyvät ja kevyet verrattuna Nokian saappaisiin. Meillä oli viime talvena Nokian talvikumisaappaat ja ensimmäisestä parista katkesivat kiristyskuminauhat melkein heti. Kävimme vaihtamassa saappaat uusiin ja tässä toisessakin parissa kuminauhat ovat katkeamispisteessä, vaikka ei niitä ole juurikaan kiristelty tai ainakaan liian kovakouraisesti.

Nyt tilasin Reiman aleista kirkkaanpunaiset kumpparit ns. varakumppareiksi päivähoitoon, mutta taidan vielä myöhemmin syksyllä tilata Bisgaardin talvikumisaappaat talvea ja kevättä ajatellen.

Sofia, on August 6, 2015

Laura N. kiitos! <3

Täti Ruskea, on August 5, 2015

Laura N.: kiitos vastauksestasi. Tuo kumppareiden keveys oli hyvä tieto. Hyvä tietää myös kokoluokituksesta. Saattaa olla niin (kuin monilla muillakin tuotemerkeillä),että Nokian kumppareiden laatu on huonontunut vuosien varrella. Kuten sanoin, meidän esikoisen ollessa pieni, ne oli “parhaita” kumppareita ja helposti saatavia (silloin kun nettiostaminen ei vielä ollut vaihtoehto), mutta myös kestäviä, koska yksiäkään ei olla saatu rikki. Kevyempi ja “kauniimpi” vaihtoehto kuitenkin houkuttaisi.

annika, on August 7, 2015

Oon tilannut Supergaa Italiasta Kappastore.com. On vähän sekavat sivut, mutta suosittelen 🙂 Siellä on ihan kaikkea, perusmalleja, ihania turkisvuorellisia, kumppareita…

Sofia, on August 10, 2015

Kiitos vinkistä Annika!

Leave a comment
name
email
url
message