Sep
8

Sisätossut

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

Eräänä päivänä Pinterestiä selaillessani törmäsin kuvaan suloisista lasten juhlakengistä. Tietenkin mielenkiinnosta kurkkasin lähdettä. Löysin Espanjalaisen ( netti) kenkäkaupan nimeltään Okaa Spain. Meillä oli kivat tarhatossut tytöille vielä hakusessa ja löysin tuolta mielestäni todella suloiset. Kun tossuja pitää kuitenkin tilata kaksin kappalein ( Purkan jalka kasvaa niin hirmuista vauhtia, että meillä jäävät kaikki Hattaran vanhat kengät lähes suoraan käyttämättä) oli hintakin mielestäni sopiva. Nämä eivät olleet oikeastaan sisätossut vaan kesäkengät, mutta koska niissä on ohut ja taipuisa kumipohja ja materiaali on pellavasekoitetta, ne ovat ihan täydelliset sisätossuiksi. Kengät näyttävät napeilla kiinnitettäviltä nilkkaremmikengiltä, mutta niissä on oikeasti tarrakiinnitys, joten lapsi saa ne helposti itse puettua. Kengät ovat myös konepestävät mikä on kiva lisä, ovathan ne kuitenkin vaaleanpunaiset. Nahkainen pohjallinen kannattaa ottaa pesun ajaksi ulos kengästä ja sitten ne voi heittää 30 asteen pyykin mukaan.

DSC_0098

DSC_0101

Tässä kuvassa näkyy tuo tarranauhakiinnitys

DSC_0100

DSC_0099´1

DSC_0102

Sivusto toimii suoraan sanottuna todella huonosti ja osa tuotteista tippuu maksuhetkellä ostoskorista ( minulle kävi näin ja sain kyllä nopeaa ja ystävällistä palvelua ja toiset kengät lisättiin jälkikäteen tilaukseen samoilla postikuluilla), joten sen kanssa kannattaa olla tarkkana. Kuten myös sen, ettei tuotteen väri vaihdu kokoa muutettaessa tai toisin päin.  Itse kengät ovat kuitenkin suloiset ja laadukkaan oloiset. Tilasin jo tytöille tuolta nyt syksyksi suloiset mokkanilkkuritkin dagikseen ( myös toisella kerralla yksi kenkäpari katosi jatkuvasti ostoskorista). Odotan mielenkiinnolla niiden saapumista. Todennäköisesti ne ovat aivan fiasko värinsä ja herkyyttensä vuoksi, mutta yleensä kosteilla säillä tytöt pitävät kuitenkin kumppareita. Meillä on siistit ulkokengät kuitenkin erikseen joten jos nämä ovat hyvät jalassa, niin ajavat sitten asiansa, enkä aio murehtia niiden kulumista. Kengät valmistetaan Espanjassa ja valikoimissa oli myös suloisia kohtuuhintaisia juhlakenkiä ja todella paljon kenkiä myös pojille! Postikulut vaihtelevat painon mukaan, mutta kaksilla tossuilla ne olivat noin. 12 € ja kengille n. 18 €. DHL toimitti kengät kotiovelle. Koot eivät mielestäni tässä mallissa ole erityisen pieniä vaikka tuossa niin mainitaan. Tilasin meidän tytölle kokoa isommat varmuuden vuoksi ja ne ovat kyllä hieman reilut. Toisaalta ne menevät sitten sen vähän paksummankin sukan kanssa helposti jalkaan.

I found these cute shoes for the girls to use inside at pre-school. In Finland we don´t use school uniforms and the children take off their shoes inside. Everyone is advised to use slippers or such. These have a flexible sole and are made of linen canvas. I bought them online here. Honestly the site does not work very well and drops things from your shopping basket at check out and changes the size and colour of your order so be careful with that. But as the first one happened to me they were very helpful and answered my mails very promptly. The shoes seem lovely and quite a good quality and the price is also very affordable.

Have a lovely day!

Mukavaa päivää,

Lattemamma

6 COMMENTS
|
10,168 VIEWS
|
Partager sur Facebook
6 comments on “ Sisätossut „
Annika, on September 8, 2015

Kiitos hyvästä vinkistä! Todella paljon söpöjä, klassisia kenkämalleja kohtuulliseen hintaan. Menee ehdottomasti testaukseen 🙂

Sofia, on September 9, 2015

Annika, tykkäsin myös, että oli hyvä valikoima ja todella kivat hinnat.

MadameC, on September 8, 2015

Kiitos vinkistä, tilaus tehty! Kuinka kauan sulla kesti että lkengät tuli kotiin? En löytänyt infoa tästä heidän nettisivuilta eikä vielä ole tullut mitään sähköpostia minulle asiasta!

Sofia, on September 9, 2015

MadameC, sain kyllä mielestäni melkein heti viestin sähköpostiin tilauksen vastaanottamisesta, mutta mulla kengät kesti jonkun aikaa koska siihen tilaukseen lisättiin jälkikäteen vielä ne toiset tossut ja silloinkin se sivusto vielä temppuili. Tilasin ne ulkokengät viime torstaina, ei ole vielä tulleet. Veikkaisin ehkä noin viikoa toimitusajaksi ja toivon, että ne on täällä huomenna :D.

Marjut, on September 8, 2015

Kiitos tästä! Meillä on ollut jo jonkin aikaa tarvelistalla, nyt saa viivata yli:)

Sofia, on September 9, 2015

Marjut, nämä olivat kyllä hyvät! Ja tuoksuvat ihan mansikka hajukunille, joten oma lapsuus tulee mieleen!

Leave a comment
name
email
url
message