Oct
8

Frozen Fever

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

Rakastetaanko teillä kaikkea Disney, Pixar tai muuta vastaavaa lasten elokuvien ja sarjojen oheistavaraa? Tytöt toivovat välillä kovasti mm. Frozen juttuja. Jos olet niinkuin minä ja hahmoihin kietoutuvat tuotteet eivät aina hivele esteettistä silmääsi niin alla olisi suositus todella kivaan värityskirjaan jonka tilasin tytöille Amazonista…

I really like Disney movies and unlike many I have nothing against them. But what I´m not so enthusiastic about is the paraphernalia. Let´s take the Frozen movie for instance. Now the girls dream of having Frozen t-shirts and Frozen scooters and Frozen outfits. And I´m obviously the horrible mom who does not let them. My mother in law is nice enough to indulge them in things like Frozen pj´s on occasion so they do not have to completely go without. But now I found this colouring book that is to all of our liking so I thought I might share. The girls love colouring it together and it has regular Anna & Elsa pictures and all different kinds of Frozen inspired pages. It´s really thick and has plenty to colour.

81EKplNFWsL

I think these pencils with Frozen quotes are also pretty.

il_570xN.714876824_d0em

What is your take on all these Frozen things? Or Disney or Pixar or any other such in general… Do you let your kids have anything they want or do you have a bit of a hard time with it like me?

Kivaa päivää ja hei, huomennahan onkin jo perjantai. Niin se viikonloppu sieltä taas saapuu vauhdilla!

Lattemamma

p.s. We have also bought Cotton Candy these La Coqueta shoes that she calls her Frozen shoes because of the colour…

girl_mary_janes_patent_baby_blue_26_001

14 COMMENTS
|
8,312 VIEWS
|
Partager sur Facebook
14 comments on “ Frozen Fever „
Katja, on October 8, 2015

Kiitokset vinkeistä. Meillä on Frozen ollut ehdoton suosikki jo kohta puoli vuotta, olen odottanut innostuksen laantumista, mutta ei näkyvissä 😉 Frozen-kuvalla kakkuakin on toivottu ja sokerikakkukuva jo netistä tilattu.

Katja, on October 8, 2015

Tyttären (kohta 5 v) hiuksetkin pitää nykyään letittää joka aamu päiväkotiin, niin että on vain yksi letti toisella puolella, koska Frozenin Elsalla on niin.

Sofia, on October 9, 2015

Katja, meilläkin on treenailtu Frozen lettiä!

rita, on October 8, 2015

Mielestäni Disneyn elokuvat ovat ihania, ja niitä myös yritän kaikki mahdolliset ostaa lapsille. mutta sitten nämä disney vaate ja lelu asiat eivät ole niin minun juttu vaikka ymmärrän että lapset tykkää. Mutta olen oppinut että tarrat ja väritys kirjat kun liittyvät vaikka juuri Frozeniin niin se riittää tai sitten vaikka päiväkotiin se frozen harja 🙂

Sofia, on October 9, 2015

rita, olen kanssasi niin samoilla linjoilla!

Johanna, on October 8, 2015

Jep, hyvin on Disney asiansa hoitanut :-). Meillä viisivuotias on täysin Frozenin lumoissa. Parin viime viikon aikana meillä on keskusteltu päivittäin siitä, miten KAIKILLA kavereilla on Frozen-arkivaatteita ja miten meidänkin neidin on niitä PAKKO saada. Toistaiseksi olen sanonut, että Frozen-reppu, Elsa-naamiaispuku ja kaikenlainen Frozen-tilpehööri laastareista alkaen saa riittää. Saattaa kyllä olla, että vaikkapa jouluna joudun välittämään toiveen “Frozen-arkivaatteista” kummitädeille. Itse en varmaan niitä kykene ostamaan, sen verran ei-niin-kivoja ne mielestäni ovat.

Sofia, on October 9, 2015

Johanna, mulla tekee välillä tiukkaa jo sen tilpehöörinkin kanssa. Välillä mietin, että miksi kaikki ei voisi olla vaan valkoista niin elämä olisi jotenkin ihanan helppoa :D!

Mervi, on October 9, 2015

Minunkin mielestäni Disneyn elokuvat ovat ihania ja ymmärrän hyvin, että lasten mielestä kaikki se oheiskrääsä on erityisen ihanaa. Rakastan itsekin Disneystoressa kiertelyä. Meillä ei pukeuduta printtivaatteisiin, ehkä kuitenkin pyjaman tai alusvaatteiden kohdalla voisin tehdä poikkeuksen ja meillä onkin ollut Disney-aiheisia pyjamia. Leluja meillä sen sijaan on jonkin verran, esim. juuri prinsessanukkeja, prinsessamekkoja ja koruja. Jos vanhemman estettinen silmä määrittää liikaa sitä mitä lapsi saa tai mitä hänen kannattaa haluta, lapsen oma tahto jää huomioimatta ja hän saa viestin siitä, että hänen mieltymyksensä eivät tule hyväksytyksi. Tätä mieltä minä olen ja joudun siitä itseänikin aika ajoin muistuttelemaan…

triptraptrull, on October 9, 2015

Meillä pojan kanssa sovittiin että sukat saivat olla spidermaneja ja cars aiheisia. Jokin cars paitakin meillä loppujenlopuksi olikin – ja rakas. Ja jos lapsi on sottaisuuteen taipuvainen niin sinne tarhaan voi rauhassa laittaa ne liian värikkäät vaatteet ja kotiin tultaessa taas vaihtaa puhdas simppeli paita päälle……. kompromisseja ja diplomatiaa 🙂

Sofia, on October 12, 2015

triptraptrulli, juurikin niitä!

Bubble bath time, on October 10, 2015

Meillä Frozen ja muut Disneyn prinsessat ovat kovassa huudossa. Orlandoon lähdettiin Tähkäpäätä tapaamaan ja prinsessojen pukuja on haalittu. Jokapäiväisessä elämässä ei fanituotteet näy arkipukeutumisessa. Jotain pinnejä, värityskirjoja, pussukoita lukuunottamatta. No okey, myönnän on tytöillä myös Frozen yopuvut. 🙂

Sofia, on October 12, 2015

Kiitos todella paljon erinomaisesta kommentista Mervi! Yritän aina muistaa myös sanoa tytöille, että heidän valintansa ja mielipiteensä ja ” makunsa” ovat yhtä tärkeitä kuin äidinkin ( ja moneen asiaan saavatkin vaikuttaa itse) vaikka aina lapsi ei saakaan kaikkea mitä haluaa. ( enkä siis tällä lainkaan tarkoita, että olisin ymmärtänyt kommentistasi, että teillä saisi mitä vaan)

Sofia, on October 12, 2015

Bubble bath time, meilläkin oli täksi talveksi suunniteltu reissu Orlandoon juurikin prinsessoja ja muita tapaamaan, mutta valitettavasti emme saaneet sopivaan ajankohtaan otettua lomaa tänä vuonna joten matkasuunnitelmat muuttuivat. Ehkäpä ensi talvena sitten ( Purkan kannalta ajankohta on ehkä vielä parempikin ensi vuonna kun on vähän vielä vanhempi)! Oliko reissu ihana?

Ansku, on October 14, 2015

Kiitos loistavasta vinkistä! Tilasin samaisen värityskirjan Amazonista (muun muassa, sillä tuli sieltä tilattua muutakin 😀 ), sillä kummityttö on todellinen Frozen-fani ja “kaikki” pitää nyt ehdottomasti olla aiheeseen liittyvää 🙂

Leave a comment
name
email
url
message