Dec
8

Panettone & Pandoro

by Sofia   -   in Party planning  Shopping

Löysin Stockmannin herkusta niin kauniit joulukakut ennen matkalle lähtöä, että halusin ostaa ne jo etukäteen kotiin odottelemaan joulukuuta. Jos sinullakin on Italialaiset herkut mielessä niin näiden pakkaus osui kyllä ainakin minun sieluuni. Parasta näissä joulukakuissa on juurikin niiden säilyvyys, ne ovat hyviä vielä joulukuun lopussakin ja sopivat erinomaisesti niin aamulatten seuraksi, päiväkahvittelijoille kuin jälkiruoka espresson seuraksi. Aion säästää näiden laatikot ja pakata joulun jälkeen osan koristeista näihin.

DSC_0108

DSC_0083

DSC_0065

DSC_0064

DSC_0084

DSC_0081

DSC_0110

DSC_0109

DSC_0079

 

Tässä tälle päivälle joululaulu. Herkullisia joulufiiliksiä!

Lattemamma

p.s. Kuvista huomaa kuinka osa on selkeästi lämpimämpiä sävyltään. Ne on otettu niin, että pöydällä paloi kynttilät tuikkukupeissa. Niinkin pieni valon määrä voi vaikuttaa huomattavasti kuviin ja ne ovat siis nimenomaan ne hieman hämärämmät kuvat.

0 COMMENTS
|
6,424 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message