Dec
7

Cardamon Vanilla, Ciocco Ginger & Vanilla Amaretti

by Sofia   -   in Random

I got some tasters of the Nespresso Christmas flavours a bit before hand ( already in October). The flavours are ciocco ginger, cardamon vanilla and vanilla amaretti.  I was really hoping for a cardamon flavour so was very happy about that! I love how the packaging with the little glitter dusting illustrations matched our Christmas decorations perfectly down to all the shades of light green and pink. The girls were sipping on babyccinos with some cinnamon dusted on top.  

( please enjoy with todays Christmas song)

DSC_0014

DSC_0016

DSC_0077

DSC_0102

DSC_0111

DSC_0021

DSC_0137

DSC_0073

DSC_0058

DSC_0053

DSC_0020

Tässä Nespresson tämän joulun maut, eli suklaa & inkivääri, kaardemumma & vanilja ja amaretto ( manteli) & vanilja. Olinkin odotellut kaardemumman makuista kahvia, joten tämä ilahdutti minua! Kapseleissä on “hile” kuviointia joka on ihan meidän joulukoristeidemme sävyissä joten ne sopivat senkin puolesta meidän jouluumme. Laitoin ne säilytykseen tuohon Belle & Boon rasiaan, mutta taidamme kyllä leipoa tänne vähän lumiukko pipareita jos näin (piakkoin) joulun alla saataisiin vaikkapa silloin tällöin vieraita joulukahveille!

Lattemamma

This post is a collaborations with my favourite coffee brand Nespresso

 

6 COMMENTS
|
7,871 VIEWS
|
Partager sur Facebook
6 comments on “ Cardamon Vanilla, Ciocco Ginger & Vanilla Amaretti „
Neiti Oliivi, on December 7, 2015

Juuri eilen kavin Nespresson myymalasta ostamassa tuota vanilja-kaardemummaa. Tayttiko maku odotukset? Itse paasen vasta maistamaan joulupaivana, kun itselle joululahjaksi ostin Nespresso keittimen. Odotukset mauan suhteen on kylla korkealla. Onko sinulla joku suosikki maku peruskapseleissa, jota suosittelisit uudelle Nespresso omistajalle kokeiltavaksi?
Mukavaa joulun odotusta!

Sofia, on December 9, 2015

Neiti Oliivi, hieman mieto oli omaan makuuni se kardemumman maku, mutta ripottelin vähän oikeaa kardemummaa lisäksi niin hyvä tuli! Ihana joululahjaidea itselle! Omia suosikkeja kapseleista ovat miedommista mauista pure origin kahvit rosabaya, dulcao sekä espresso valikoimista löytyvät volluto ja capriccio ( joka käy tosi hyvin cappuccinoon) ja vahvemmista intenso kahveista arpeggio, roma ja ristretto. Lungoista meillä juodaan vivaltoa. Saareen valitsin kesäksi vain sinisiä kapseleita ( ulkonäkö edellä kun ovat pöydällä lasipurkissa), silloin oli valikoimissa limited edition kahvi (Peru secreto) myös sinisenä ja kaikki olivat todella hyviä. Mutta näitä kannattaa maistella liikkeessä jotta löytää omiin makunystyröihin sopivimmat ja kysellä vähän, että mikä sopii mihinkin kahviin. Meillä esim. mieheni juo espressoja ja minä useimmiten kahvini maidolla. Emme oikeastaan koskaan muulloin tilaa näitä makukahveja, mutta jouluksi on aina kiva kokeilla!

Liina, on December 7, 2015

Odotin mielenkiinnolla Nespresson tämän vuoden kausimakuja, sillä pidän kovasti Nespresson maustetuista kahvikapseleista. Mikä näistä mauista on suosikkisi? En tilannut kardemumma-makua nyt lainkaan, sillä olen aina pitänyt esim. amaretto-maustesiirapin aromista, joten tilasin vain vanilja-amaretto- sekä suklaa-inkivääri -kausimakuja.

Vanilja-amaretto on makuuni ehkä turhan mieto. Suklaisessa kausimaussa en taas juuri maista inkivääriä. Hyviä nämä kyllä ovat, mutta voi olla että jatkossa tilaan vain tuttuja karamelli- ja tumma suklaa- kahvimakuja, joita saa ympäri vuoden.

Kiitos muuten kivoista joulu- ja lastenvaateaiheisista postauksista. Harvoin tulee kommentoitua, vaikka postauksesi ovat aina mukavaa luettavaa.

Sofia, on December 9, 2015

Kiitos Liina! Suht mietoja olivat kaikki maut mielestäni, mutta toisaalta ehkä siksi näistä pidinkin, koska en itse niin pidä makukahveista vaan juon kahvini mieluiten ” kahvin makuisena”. Suurin kahvinkulutukseni osuu aamuun ja silooin juon kyllä lattea tai cappucinoa ihan perus kapseleista. Nämä ovat minulle enemmän iltapäiväkahvi makuja omaan hetkeen ennen kuin haen tytöt. itse pidin ehkä eniten tuosta ciocco gingeristä. Kardemummaan ripottelin rouhittua kardemummaa joukkoon niin sain siihen vähän lisää potkua. Kaikki olivat kyllä mielestäni hyviä!

Täti Ruskea, on December 8, 2015

Hyvä kun muistutit näistä kausimauista. Olin suunnitellut tilaavani miehelleni Nespressolta joululahjaksi niitä vahvempia makuja ja juuri eilen tuli niistä joku pakettitarjous ilman toimituskuluja. Sain sitten samalla tilattua myös näitä kausimakuja itselleni 😉

Sofia, on December 9, 2015

Hyvä, että tuli sopivaan aikaan muistutus Täti Ruskea!

Leave a comment
name
email
url
message